سلام.
جناب کامارو عادل و عدنان رو تا حالا دیدید؟
جالبه!باید عبرت گرفت.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
جناب کامارو عادل و عدنان رو تا حالا دیدید؟
جالبه!باید عبرت گرفت.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله ديدمشون، اين تعميرگاه درست بين آبادان و خرمشهر قرار داره و چندباري اونجا سر زدم ، گاهي آمريكاييهاي خوبي اونجا گير مياد و از شهرهاي ديگه مثل شيراز هم سراغشون ميان، اما يه جورايي مثل دلال جماعت روي آهن پاره قيمت صفر كيلومتر ميزنن!!
گويا بدنه رو هم دستكاري ميكنن، چندسال قبل يه ايمپالا 76 داشتن كه كروك شده بود و براي سقفش موتور برقي هم كار گذاشتن، كه بعدها گويا توي بندر عباس يا شيراز فروش رفت.
ميگفتن مال يكي از هنرپيشه هاست يا براي يه فيلم دارن بازسازي ميكنن..
دفعه اول كه ديدمشون، داشتم توي موتور يه بليزر رو وارسي ميكردم ببينم چي به چيه، كه يك دفعه متوجه شدم يكي بغل موتور، درست جايي كه باطري قرار ميگيره نشسته و داره به من نگاه ميكنه!! با صداي ريزي گفت سلام!! منم گفتم سلام!!
با اين جثه كوچيك خيلي خوب ميتونن به جاهايي از ماشين دسترسي پيدا كنن كه آدمهاي درشت هيكلي مثل ما با اون مكافات دارن!!!
![]()
سلام.
میخواستم بدونم الان که من دف 16 گذاشتم با زمانی که 13 بود خیلی تفاوت تو شتاب اولیه هست؟
اون زمان ( قبل از تعمیر موتور) با کارب فابریک و دف 13 شتاب اولیه خوبی داشت معکوس کشی عالی هم داشت !
اما الان تمامی قطعات نو کارب کارتر دف 16 اون شتاب قبلا رو ندارم
گشتم یک کارب فابریک تمیز پیدا کردم ولی هنوز نصب نکردم
آیا این دو عامل خیلی تاثیر دارن؟ کارب و دف!
اگر این طوره برم دف 13 هم بگیرم. اون زمان موتورش به اون خرابی کار میکرد واقعا لذت میبرم از شتابش ولی الان اینجوری دلم رو داره میزنه!
تازه بماند سوپاپ هم سوخته بوده
فکر کنم معکوس کشی گیربکس هم بخاطر این دف بوده . گانور سرعت پایین میخونه در صورتی که دف داره دور بیشتری میزنه
منتظر راهنمایی هاتون هستم
دف 16 صد در صد شتاب ماشین رو میاره پایین در عوض سرعت نهایی بیشتر میشه.
اگه شتاب میخوای همون دف 13 رو بنداز.
دف ایمپالا من 12 بود با این که ماشین 6 سیلندر اتومات بود تو شتاب گیری نوا اتومات رو میگرفت ولی سرعت نهاییش پایین بود.
دفرانسیل بیوک بی5 اگه گیر بیاری 13 کلاج داره اگه سالم باشه حرف نداره.
الان یک سوالی دارم. دف فابریک که 13 هست میشه باهاش 200 تای تو کیلومتر رو پر کرد؟
با این 16 چقدر اختلاف سرعتی هستش؟
الان من مشکلی دارم اینه معکوس به جا نمیده! چون گاورنر بر حسب دور هستش. اینجا دور گاردن کمتره ولی سرعت بیشتره!
کاربراتی که نصب کردید 2 دهنه بود درسته ؟خب اگه دبی مخلوط سوخت و هوایی که میفرسته کمتر از روچستر فاربیک باشه شتاب کمتر میشه و صد البته مصرف(که به نطر من بد هم نیست مصرف پایینتر باشه).
اما در رابطه با دیف 16/41 که نصب کردید فکر نمیکنم خیلی هم ماشین باهاش بیحال بشه.روی بیوک 17/41 هم دیدم که خیلی هم راضی بود.البته این برتری رو توی جاده نشون میده و صدای موتور و مصرف رو کمتر میکنه ولی داخل شهر و برای شروع حرکت به موتور فشار بیشتری میاره (نسبت به دیف 13/41) و فکر میکنم مصرف داخل شهری و ترافیک رو کمی بیشتر میکنه.شما با نصب کاربراتور فابریک فکر کنم بتونید شتاب خوبی بدست بیارید و دیگه سراغ دیفرانسیل نرید.
در رابطه با گیربکس هم وقتی که دیف سرعتی نصب میکنید بعضی جاها که قبلا و با دیف 13/41 گیربکس رو دنده 2 یا 3 میرفته الان ممکنه با یه دنده کمتر بره و اون کاهش قدرت کند ماشین رو جبران کنه و داخل شهر کمی فشار و اصطحلاک گیربکس بالا میره(البته خیلی جزیی) چون گیربکس اتومات معمولا روی دندههای پایینتر خرابی بیشتری دارند (مخصوصا رو دنده 1 به علت کارکرد بیشتر این دنده).
روی شورلت های کاپریس و ایمپالا هم دیف 17/41 بوده و از نظر قدرت با بیوک شما فرقی ندارن .مثلا کاپریس با موتور 305 انژکتور که از ماشین شما قویتر نیست که دیف 17/41 روشه .
پس به نظر من نصب دیف سرعتی کار غیر استانداردی نیست و با قدرت موتور بیوک نباید کم بیاره.فکر کنم با تعویض کاربراتور درست بشه.
کاربراتور که 4 دهنه بود. کارتر !
اما فکر کنم برای این موتور زیاد باشه! مثال قبلا اگر یک دفعه تا ته گاز میدادم تیک آف وحشتناکی میزد ولی الان اگر این کار رو بکنم یک لحظه ماشین ایست قلبی میکنه! خفه میشه! باید سریع فشار پدال رو کم کنم یا حتی دوباره بردارم و گاز بدم!
البته برای مسافرت فکر کنم 16 خوب تو جاده جواب بده!
پس 4 دهنه هست.قبلا که خوب راه میرفته و تیک اف میکرده با همین ترکیب بوده؟(کاربراتور و دیف)
اگه بوده پس شاید تنظیم کاربراتور بهم خورده یا ایرادی پیدا کرده؟
فکر نمیکنم کاربراتور برای موتور زیاد باشه چون اگه تولیدات کلیفورد رو دیده باشید با ساخت یک منیفولد هوای جدید یه کارب 4 دهنه ی بزرگ رو برای موتور 6 سیلندر نصب میکنن؟
Last edited by MJ1970; 25-05-2013 at 09:30.
قبلا این مشخصات بود : کارب روچستر فابریک-دف13-وضیعت موتور گیربکس خیلی وخیم!
الان : کارب نو کارتر - دف 16 - وضعیت خوب!
اين وضعيتي كه گفتين، تمام نشانه ها و علائم خراب بودن كاربراتور را داره.
من فكر ميكنم پمپ شتاب اين كارب جديد مشكل داره و يا سوپاپ برگشت مدار شتاب اون درست كار نميده.
شماره ديفرانسيال رو از كجا ميشه متوجه شد؟ روي بيرون كله گاوي حك كرده يا داخل اون؟ روي گراندويل و پنيون؟
![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)