تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 642 از 905 اولاول ... 142542592632638639640641642643644645646652692742 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,411 به 6,420 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام،من ی سمند مدل 83 دارم وقتی بنزینش از 20 تا کمتر میشه تو سر بالایی ها هوا میگیره و ریپ میزنه و موتور با ریپ کار میکنه خاموش میشه،انگار که اصلا بنزین نداره و باید شیلنگ بنزین رو در بیارم تا هوای شلنگ خالی بشه بعد با چند تا استارتروشن بشه تا برم بنزین بزنم،تا وقتی که بنزین ماشین زیاده هیچ مشکلی نداره.
    اینم بگم که صافی بنزین و پمپ بنزین رو هم عوض کردم ولی بازم درست نشد،
    جان من راهنماییم کنید.
    فقط تو سربالایی ها این اتفاق می‌افتد وقتی بنزین میره ته باک.
    سلام
    جانتون بی بلا
    به این سایت خوش آمدید
    داخل باک یک منبع کوچک هست به اسم پیاله که پمپ بنزین توی اون قرار داره

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این پیاله یک دریچه ی یک طرفه داره (سبز رنگ در عکس بالا ) که به بنزین اجازه میده وارد پیاله بشه اما بهش اجازه نمیده خارج بشه
    کار پیاله و این دریچه اینه که همیشه پمپ بنزین در بنزین غوطه ور باشه خصوصاً وقتی بنزین کمی توی باک هست و در سربالائیها و سر پیچها و توی میدونها و فلکه ها
    به احتمال زیاد دریچه گیر کرده یا خراب شده یا از جاش در اومده یا شکسته یا بدنه ی پیاله شکسته و بنزین رو در خودش نگه نمیداره
    باید با رعایت نکات ایمنی , پیاله دربیاد و بررسی بشه
    باید سیم منفی باتری برداشته بشه و در فضای باز و دور از سیگار و آتش و با دربهای باز این کار انجام بشه

معمولاً باک بنزین زیر صندلی عقب هست

http://ttupload.ir/uploads/0121IMAG7767.jpg

==============================
    اگر پیاله در نمیاد , یکی از راههای تستش اینه که باک تا حد امکان خالی بشه
    پمپ از پیاله خارج بشه
    بعدش توی پیاله بنزین بریزید و ببینید نگهش میداره یا ازش خارج میشه
    اگر خارج میشه و پیاله خالی میشه پس مشکل داره که یا ترک خورده یا دریچه ی یک طرفه خرابه
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 23-05-2015 at 11:59. دليل: تصحیح

2. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    جناب آسمونی فکر کنم برای جا انداختن تسمه کولر برای پراید لازم نیست پیچ های نگه دارنده کمپرسور شل شه، احتمالا شما خودروی دیگری مد نظرتون هست
    برای در اوردن تسمه فقط کافیه اول پیچی که در تصویر زیر توی فلش سیاه هست رو به اندازه کافی باز کنید و بعد پیچ هرزگرد (توی فلش قرمز) رو شل کنید تا تسمه در بیاد، بعد تسمه جدید رو جا بندازید و برعکس باز کردن عمل کنید تا تسمه سفت بشه، طوری که وقتی با انگشت وسطش رو فشار بدی حدود دو سانت پایین بره
    سلام
    تشکر بابت توضیحتون
    بله درسته , ماشینهای مختلف سیستمشون متفاوت هست
    در بیشتر ماشینهای امریکائی فقط یک تسمه ی بسیار بلند وجود داره و اصلا احتیاج به شل کردن هیچ پیچی هم نیست
    یک تسمه سفت کن داره(BELT TENSIONER ) که فنری هست و با اهرم کردنش تسمه شل میشه و درمیاد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] w h q80 re0 cr1/130_0610_08_z%2Becotec_lsj%2Bblower_belt_tensioner .jpg
    سیستم راحتی هست , اختراع راحت طلب ترین مردم دنیا که مردم دنیا خیلی مدیونشون هستند چون همین حس راحت طلبیشون باعث اختراع خیلی چیزها شده و میشه
    آسانسور , پله برقی , انجین , دنده اتوماتیک , سیستم هیدرولیک , کنترل از راه دور , شیشه بالابر برقی , صندلی برقی , هواپیما ,و غیره

4. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

درود
    یه مشکلی تو پراید مدل 86 دارم ، اونم اینکه بعد نیم ساعت ، 45 دقیقه که باهاش حرکت میکنی شروع می کنه به صدا دادن ، تق تق ، تق تق ، فرمون رو حرکت بدی یا تو هر پستی بلندی بیفتی این صدا مرتب میاد.
    یه مکانیک بردم میگه مشکل از قرقری فرمونه ، یکی دیگه میگه مشکل از کمکاته که خشکه !
    به نظر شما مشکل از چی می تونه باشه ؟

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

پاک شود.......

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

سلام. ممنونم از راهنمایی دوستان
    امروز ماشینو سوار شدم گاهی اوقات سرعت سنج کار می کرد اما بعد از لحضاتی یا مدت بیشتری از کار می افتاد. صدای خرخر هم از پشت صفحه عقرب ها هم میاد . اما صدا کم و زیاد میشه

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

درودیه مشکلی تو پراید مدل 86 دارم ، اونم اینکه بعد نیم ساعت ، 45 دقیقه که باهاش حرکت میکنی شروع می کنه به صدا دادن ، تق تق ، تق تق ، فرمون رو حرکت بدی یا تو هر پستی بلندی بیفتی این صدا مرتب میاد.یه مکانیک بردم میگه مشکل از قرقری فرمونه ، یکی دیگه میگه مشکل از کمکاته که خشکه ! به نظر شما مشکل از چی می تونه باشه ؟
    سلام
    دو چرخ جلو رو بزنین روی جک و با چرخوندن فرمون به چپ و راست ببینین گیر نداره ؟ لقی نداره ؟
    یک بار بالا و پائین چرخ و یک بار چپ و راست چرخ رو محکم تکون بدین با دست , ببینین لقی پیدا میکنین در جلو بندی یا فرمان یا کمکهای جلو ؟
    کمکها چرب نیست ؟ اگر هست روغن زده , باید تعویض یا تعمیر بشه
    فرمان رو با ضربه چپ و راست کنبن ببینین محکم هست یا لقی داره ؟
    کاپوت رو باز کنین , یکی محکم فرمان رو چپ و راست کنه , ببینین جعبه فرمان محکم به بدنه چسبیده ؟ یا لق هست ؟
    کمک خشک صدای تق تق نمیده . ممکنه صدای قیژ قیژ بده که صدای لاستیکهای سر کمکها هست
    صدای تق تق علتش شل بودن یک قطعه یا خوردنِ دو قطعه به همدیگه هست
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 24-05-2015 at 08:52.

9. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام. ممنونم از راهنمایی دوستان امروز ماشینو سوار شدم گاهی اوقات سرعت سنج کار می کرد اما بعد از لحضاتی یا مدت بیشتری از کار می افتاد. صدای خرخر هم از پشت صفحه عقرب ها هم میاد . اما صدا کم و زیاد میشه
    سلام
    اگر سرعت سنج سیمی هست پس ممکنه از سر گیربکس شل شده باشه و یا یر سیمش خورده شده و از حالت مربعی خارج شده و درست نمیچرخه
    اگر ماشبن سنسور سرعت سنج داره پس سیمش شله یا خودش عمرش تمومه دیگه چونسنسوری که به گیربکس وصل میشه یک دینام کوچک داره توش که با چرخشش برق تولید میشه و میده به آمپر سرعت سنج

11. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال "R E Z A"'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام . دیروز بارون اومده بود و تو یه گودی تو خیابون آب جمع شده بود منم با سرعت تقریبا 30 ، 40 تا از توش رد شدم درست بعدش یه حالتی پیش اومد که نمیدونم چه اسمی روش میذارن ! بخام توصیف کنم مثل این میمونه که موقع گاز دادن یکی از پشت ، صندلی راننده رو تکون بده طوری که شما عقب جلو بشین ولی نه بصورت منظم ، بگیرنگیر داره و تو سرعت های بالا کمتر میشد . موقع خلاص کردن تو حرکت یا درجا کار کردن این مشکل پیش نمیومد صدای موتور طبیعیه و مثل حالتی نیست که بنزین نرسه یا فیلتر بنزین کثیف باشه که صداش تغییر کنه و ادم فکر میکنه جلوبندی ایراد داره ولی من فکر میکنم احتمال زیاد اب به سوکتی یا سنسوری خورده باشه حالا کدومش نمیدونم . امروز صبح نسبت به دیروز بهتر بود و بعد از نیم ساعت که یه جایی رفتم و اومدم و یه بار دیگه تستش کردم دیگه این مشکل نبود .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    پراید مدل 92 هستش
    یه مشکلی با کولر دارم
    وقتی که کولر رو روشن میکنم چند دقیقه ای(از یک دقیقه تا بیست دقیقه) طول میکشه تا صدای تق کولر بیادش کل این مدت هم که کولر روشنه صدای فن میادش ولی کولر روشن نیست و فقط باد پنگه هستش
    بعد از مدتی شروع به کار میکنه و بادش هم سرده و مشکلی نداره
    به دو تا گولر ساز نشون دادم
    یکی بدون اینکه نگاه کنه گفت کامپیوترت خراب شده و برو فقط نمایندگی
    یکی دیگه هم کلی دست کاری کردش و یه لامپ با سیم دستش بود همه جا میزد لامپ رو بعدش رفت زیر داشبورد قسمت شاگرد دو تا سیم رو بهم وصل کرده بود گفتش سوزنش خراب شده و باید گازش رو خالی کنم تا این رو بتونم عوض کنم 100 تومن هزینه گازش هست و 100 تومن هم دستمزد و سوزنه یا اینکه میتونی یه سره کنی و دور کند کولر رو نداشته باشی

حالا مشکلش چی میتونه باشه ؟
    کولر ساز خوب سمت غرب کسی رو آشنا دارید ؟
    با تشکر

آخر فروم باز K!ng of th3 K!ngs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

سلام. یه 206 تیپ 3 مدل 85 دارم. امروز صبح که روشنش کردم چراغ STOP روشن شد و درست یادم نمیاد ماشنیو خاموش کردم بعد رت یا خودش رفت....
    به نظر میاد اشتابه بوده باشه... (الان خیلی وقت هم هست سرویس نشده البته)
    مشکل از چی میتونه باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •