من ویندوز سون ریختم. کسپر 2009 رو هم ریختم. ولی نمی دونم چرا پروتکشن ها Enable نمی شه.
من ویندوز سون ریختم. کسپر 2009 رو هم ریختم. ولی نمی دونم چرا پروتکشن ها Enable نمی شه.
شما روي همون آمارهايي كه نشون داده كليك كنيد.وارد صفحه جديدي ميشيد كه ليست بدافزارهاي شناسايي شده را نشنون داده.علامت + كنار هر Status را باز كنيد و نام بدافزارها را مشاهده كنيد.البته در كنار علامت + و عبارت Status توضيح داده كه چه برخوردي با بدافزارها داشته.اگر خواستيد آنها را حذف كنيد علامت + را باز كنيد.روي هر بدافزار شناسايي شده كليك راست كرده و گزينه Delete from the list را انتخاب كنيد.
آخرين آپديت براي چه زمانيه؟
فقط نسخه 2010 و به عبارت دقيق تر نسخه 9.0.736 با ويندوز7 سازگاره.بقيه نسخه ها روي ويندوز 7 نصب نميشن.
نصب کردم، آپدیت هم کردم ولی اون علامت اخطار زرد کنار برنامه نمی ره چیکارش کنم؟فقط نسخه 2010 و به عبارت دقيق تر نسخه 9.0.736 با ويندوز7 سازگاره.بقيه نسخه ها روي ويندوز 7 نصب نميشن.
الان تاریخ آخرین آپدیتش اینه 19/11/2009
سلام دوستان من کاسپر اینترنت سکوییتی 2010 را دارم...هنگامی که بازی مورتال کمبات را باز می کنم..
یه اخطار امنیتی میده ..بعد از چند دقیقه بازی dont send میده...
برای این مشکل چه کار کنم از بازی بیرون نیاد.
این عکس اخطار:
![]()
ببينيد اخطار زردرنگ براي چي هستش.معمولا در هنگام استفاده از نسخه هاي آزمايشي كاسپر اخطار زردرنگ ممكنه نمايش داده بشه كه كافيه روي عبارت Fix Now كليك كنيد و در صفحه جديد كه باز ميشه روي گزينه Hide Message كليك كنيد تا چراغ آن سبز بشه.
احتمالا در اين فاصله 1.5 ماهه كه از آپديت شما ميگذره پچي را كمپاني كاسپر منتشر كرده و اگر آپديت كنيد حجم پوشه موردنظر شما افزايش خواهد يافت.
شما در قسمت Settings كاسپر وارد شويد و در بخش Threads & Exclusion فايل اجرايي بازي خود را در قسمت Exclusion اضافه كنيد تا با آن كاري نداشته باشه.
hamilton عزیز ممنونم کارم رو راه انداختی....
تقدیم به تو..... آخه تشکر خالی نامردی بود
عکس: ( بازتاب شیشه عینک)
![]()
شما اگر نگاهي به پست اول تاپيك اختصاصي كرك و سريال كاسپر مي انداختيد پاسخ سوال خود را پيدا ميكرديد.همين امروز در پست آخر تاپيك اختصاصي كرك و سريال كاسپر يك سايت جديد و جايگزين سايتي كه شما به آن اشاره كرديد معرفي كردم.
می زنه دیبابیس ابسولوتببينيد اخطار زردرنگ براي چي هستش.معمولا در هنگام استفاده از نسخه هاي آزمايشي كاسپر اخطار زردرنگ ممكنه نمايش داده بشه كه كافيه روي عبارت Fix Now كليك كنيد و در صفحه جديد كه باز ميشه روي گزينه Hide Message كليك كنيد تا چراغ آن سبز بشه.
می زنم آپدیت میشه ولی الان دیدم جلویش می نویسه no available updates
اینو چیکار کنم. ممنون بخاطر جواب هاتون.
آخرين آپديت موفق براي چه تاريخي ميباشه؟در صورت امكان تصويري از بخش آپديت كاسپر خود قرار بديد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)