تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 642 از 1126 اولاول ... 142542592632638639640641642643644645646652692742 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,411 به 6,420 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه لپتاپ سونی وایو دارم به مدل vpccw1agg. الان چند وقتیه که وقتی سیستم رو روشن میکنم اولش این ارور ظاهر میشه:
    SMART Failure Predicted on Hard Disk
    WARNING: Immediately back-up your data and replace your hard disk drive. A failure may be imminent.Press F1 to continue.
    وقتی هم که داخل ویندوز میشم یه ارور مشابه میاد و میگه سریعا از کل سیستمت بک آپ بگیر. من از سیستمم بک آپ گرفتم و بعدش بلافاصله ویندوز رو عوض کردم ولی وقتی ویندوز جدید بالا اومد باز هم ارورها اومدن. دیگه میشه گفت مطمئن شدم که هاردم خراب شده. الان من جایی هستم که دسترسی به پشتیبانی ندارم و فقط خودم میتونم مشکلمو حل کنم. حالا چند تا سوال از اهل فن داشتم:
    1- کسی آیا مشکل مشابه این رو داشته؟
    2- آیا کسی این مدل لپتاپ رو تا حالا خودش باز کرده و اگه آره کدوم پیچهاش باید باز شن واسه دسترسی به هارد؟
    3- مدل هارد این لپ
    تاپ toshiba mk3263gs هستش، یعنی ساتا 3 هست و 2.5 اینچی با فضای 320 گیگ. آیا هر هارد درایو ساتا 3 و 2.5 اینچی رو میشه جایگزین این کرد؟ چون میخوام چیزی با حجم بیشتر بذارم روش.
    ببخشید طولانی شد...شرایطم یه کم خاصه و از اینترنت چیزی دسگیرم نشد..اگه کسی کمک کنه واقعا لطف بزرگی در حقم کرده.

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه لپتاپ سونی وایو دارم به مدل vpccw1agg. الان چند وقتیه که وقتی سیستم رو روشن میکنم اولش این ارور ظاهر میشه:SMART Failure Predicted on Hard Disk
    WARNING: Immediately back-up your data and replace your hard disk drive. A failure may be imminent.Press F1 to continue.

وقتی هم که داخل ویندوز میشم یه ارور مشابه میاد و میگه سریعا از کل سیستمت بک آپ بگیر. من از سیستمم بک آپ گرفتم و بعدش بلافاصله ویندوز رو عوض کردم ولی وقتی ویندوز جدید بالا اومد باز هم ارورها اومدن. دیگه میشه گفت مطمئن شدم که هاردم خراب شده. الان من جایی هستم که دسترسی به پشتیبانی ندارم و فقط خودم میتونم مشکلمو حل کنم. حالا چند تا سوال از اهل فن داشتم:
    1- کسی آیا مشکل مشابه این رو داشته؟
    2- آیا کسی این مدل لپتاپ رو تا حالا خودش باز کرده و اگه آره کدوم پیچهاش باید باز شن واسه دسترسی به هارد؟
    3- مدل هارد این لپ
    تاپ toshiba mk3263gs هستش، یعنی ساتا 3 هست و 2.5 اینچی با فضای 320 گیگ. آیا هر هارد درایو ساتا 3 و 2.5 اینچی رو میشه جایگزین این کرد؟ چون میخوام چیزی با حجم بیشتر بذارم روش.
    ببخشید طولانی شد...شرایطم یه کم خاصه و از اینترنت چیزی دسگیرم نشد..اگه کسی کمک کنه واقعا لطف بزرگی در حقم کرده.
    سلام .

قسمت health برنامه HDtune را بررسي كرديد ؟ اگر هارد مشكلاتي مثل بدسكتوري داشته باشه كه با نصب مجدد ويندوز مشكل بر طرف نميشه . تنها كاري كه از شما برمياد استفاده از برنامه HDD regenerator و يا low level format كردن هارد هست (كه هميشه هم جوابگو نيست) . البته تعويض با هارد سالم بهترين راه هست يا اينكه بفرستيد كلينيكهاي تخصصي جهت تعمير هارد .

در مورد سوال سوم ، ميتونيد هر هارد SATA III هم نصب كنيد . در مورد حجم هم كمي احتياط كنيد . چون با افزايش حجم هارد به تعداد پلاتر ها افزوده ميشه (باتوجه به ميزان چگالي پلاترها) و در نتيجه ضخامت هارد افزايش پيدا ميكنه و ممكنه در محفظه هارد لپتاپ جا نشه . مثلاً هاردهاي 500 گيگ سيگيت در دو اندازه موجوده 7 ميليمتري (سري thin) و 9.5 مليمتري . هاردهاي يكترابايت WD blue هم 12.5 ميليمتري هست .

3. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت pro_persian_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام خسته نباشید من یه هارد اکسترنال وسترن دیجیتال 1 ترابایت دارم که وقتی توی اینترنت بودم پیغام آپدیت فریمور داد منم آپدیت کردم بعدشم ریست کردم ولی وقتی سیستم بالا اومد دیگه کامپیوتر هارد رو نمیشناسه یعنی میشناسه سخت افزار رو وای نمیفهمه هارده
    وقتیم توی قسمت mange میرم اول که میز unknown ولی بعدش که با ویندوز 7 توی قسمت troubleshoot رفتم و روی قسمت حل مشکل زدم یه درایور نصب کرده به این اسم
    initio defualt controller
    ولی هاردی بالا نمیاد ممنون میشم راهنمایی کنید چکار کنم که بتونم از هارد استفاده کنم ؟

کلا وقتی هارد رو وصل میکنم و توی قسمت device manager میرم بجای اینکه هارد رو توی قسمت disk drive ببره یه گزینه اضافه شده به این اسم که هارد رو اونجا میخونه ولی هیچ کاریم نمیشه کرد
    Initio Combo Device Class
    واقعا ممنون میشم کمکم کنید

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان اینم دوتا عکس شاید بیشتر کمک کنه

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آپدیت کردن firmware همراه با ریسک هست . در حالت عادی اگر هارد مشکلی نداره پیشنهاد میشه که آپدیت نکنید و اگر آپدیت میکنید قبل از آپدیت از داده ها بکاپ بگیرید . مطالعه دستور العملهایی که در سایتهای سازنده هارد در مورد آپدیت firmware موجوده در پیشگیری از چنین مشکلاتی موثر هست .

اگر هارد گارانتی داره بفرستید گارانتی و راجع به کاری که انجام دادید چیزی نگید . اگر هارد گارانتی نداره و یا اگر گارانتی قبول نکرد بفرستید مراکز تخصصی تا با دستگاههای مخصوص (pc3000) مشکل firmware رو حل کنند .

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

آپدیت کردن firmware همراه با ریسک هست . در حالت عادی اگر هارد مشکلی نداره پیشنهاد میشه که آپدیت نکنید و اگر آپدیت میکنید قبل از آپدیت از داده ها بکاپ بگیرید . مطالعه دستور العملهایی که در سایتهای سازنده هارد در مورد آپدیت firmware موجوده در پیشگیری از چنین مشکلاتی موثر هست .

اگر هارد گارانتی داره بفرستید گارانتی و راجع به کاری که انجام دادید چیزی نگید . اگر هارد گارانتی نداره و یا اگر گارانتی قبول نکرد بفرستید مراکز تخصصی تا با دستگاههای مخصوص (pc3000) مشکل firmware رو حل کنند .
    دم شما گرم داداش پس یعنی درست میشه ؟ احتمال این داره که اصلا درست نشه ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    من هنگام کار هارد حواسم نبود تکانش دادم دیگه روشن نمیشه
    شما میگید هاردم سوخته ؟ آیا درست میشه ؟ اطلاعات مهمی دارم!!

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام
    هارد من وسترن گرین یک ترا هست و با دستور چک دیسک ویندوز ، 4kb بدسکتور داره. هارد نو هست!
    اینم نتایج حاصل از HDtune

نرم افزار هارد دیست سنشیال هم سلامت هارد رو زده 98% و گفته 4 تا سکتور ضعیف داره!
    به نظرتون چه کار کنم؟ این بیشتر میشه؟ گارانتی قبول میکنه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    هارد من وسترن گرین یک ترا هست و با دستور چک دیسک ویندوز ، 4kb بدسکتور داره. هارد نو هست!
    اینم نتایج حاصل از HDtune

نرم افزار هارد دیست سنشیال هم سلامت هارد رو زده 98% و گفته 4 تا سکتور ضعیف داره!
    به نظرتون چه کار کنم؟ این بیشتر میشه؟ گارانتی قبول میکنه؟
    سلام .
    پیشنهاد میدم با برنامه hdd regenerator از طریق گزینه scan and repair تست کنید شاید مشکل برطرف بشه . اگر مشکل برطرف نشد یا بیشتر شد با گارانتی صحبت کنید .

1. کرکی برای نسخه های جدید این برنامه هنوز نیومده و باید نسخه های قدیمیتر (دارای کرک) رو نصب کنید . قبل از نصب و اجرای این نرم افزار ، اینترنت رو قطع کنید و بصورت صحیح کرک و فعالسازی کنید . در غیر اینصورت در برخورد با اولین بدسکتوری ، کار این برنامه متوقف میشود .
    2.توصیه میکنم یه CD/DVD یا فلش بوتیبل درست کنید و از این طریق تست و اسکن کنید .

11. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehrdad_joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Hotel EJB

پيش فرض

سلام،
    من با hdd regenerator دارم هارد رو repair ميكنم ولي بعد از ٢ هفته تازه رسيده به ١٠٪،ولي خدا رو شكر وقتي به كامپيوتر يك استراحتي ميدم ،از اول ديگه اون بدسكتور هاي درست شده رو نميگيره و از آخرين بدسكتور ادامه نيده..
    به نظرتون يكم زيادي طول نميكشه اين پروسه و ادامش بدم؟
    و آيا با فرمت ديسك،بدسكتورها از بين ميرن؟

Mehrdad Sh.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •