تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 642 از 2403 اولاول ... 14254259263263863964064164264364464564665269274211421642 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,411 به 6,420 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

من فکر می کنم سرویس این دوست ما یا از ناسا پشتیبانی می شه
    یا اینکه از ورودی شرکت یه خط اختصاصی بهش دادن
    خدایی اگه پارتی مارتی داری به ما هم بگو من الان با کله می رم اندیشه ، خودم یکسال تضمین به همتون می دم فقط اینجا تبلیغش رو انجام بدم و بزنم تو دهن تمام ISP های دیگه

2. این کاربر از baran1059 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

من فکر می کنم سرویس این دوست ما یا از ناسا پشتیبانی می شه
    یا اینکه از ورودی شرکت یه خط اختصاصی بهش دادن
    خدایی اگه پارتی مارتی داری به ما هم بگو من الان با کله می رم اندیشه ، خودم یکسال تضمین به همتون می دم فقط اینجا تبلیغش رو انجام بدم و بزنم تو دهن تمام ISP های دیگه
    ایران از طریق مسیرهای مختلفی به اینترنت متصل است. بعضی مسیرها دارای پینگ بالاتری هستن
    واگه مسیریابی IP شرکتها از اون مسیرها انجام بشه میبینیم که پینگ بالاست
    تقسیم ترافیک بصورتی که تعیین کنه IP های شرکتها از کدوم مسیر مسیریابی بشن فقط و فقط توسط شرکت زیرساخت انجام میشه و شرکتها هیچ دخل و تصرفی توش ندارن. این تقسیم بندی هم دائمی نیست
    اگه ترافیک مسیرهای ورودی مخابرات تو بعضی مسیر ها بالا بره اونا ترافیک شرکتها رو روی مسیرهای دیگه تغییر میدن ممکنه در نتیجه این عمل پینگ بالا بره یا پایین بیاد این که به شرکتها ربطی نداره.

بزنید:
    tracert -d 4.2.2.2
    یک بارم بزنید
    tracert -d 4.2.2.4
    یک بار هم بزنید
    tracert -d google.com

ممکنه مشاهده کنید که مسیرهای ارسال داده ها با هم متفاوت  است. همین اتفاق در مورد مسیرهای دریافتی هم ممکنه اتفاق بیفته .
    البته توضیح این مساله فنیه و خارج از حوصله بیشتر اعضای فروم .

اما برای رفع ابهام جنابعالی

اگه نباشه جاش خالی می مونه MESI08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

اندیشه_1281gb_شهرستان لنگرود

پینگم خوبه ولی سرعت دانلود هرگز از 16 بیشتر نمیشه

5. این کاربر از MESI08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mehdihamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

خدا بهت صبر بده داداش مال منم خیلی وقت پیش که پارس بودم همینطوری بود ایشالا مال شما هم میره بالا
    عید فطر رو هم به همه هم شهری ها و هم استانی های عزیزم تبریک میگم نماز و روزه هاتون قبول

7. این کاربر از mehdihamed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

نگران نباش دوست عزیز
    دعا کن هر چه زودتر شاتل تو شهر شما شروع به فعالیت کنه همین که وارد شهر شما شد
    سرعتت 10 برابر می شه

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramin2020's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

امروز رفتم شاتل، یکی از بچه ها رو برده بودم که سرویس بگیره.
    یکم صحبت کردم باهاشون، گفتن قراره به زودی توی 4تا شهر جدید شرع کنن به فعالیت. دیگه نپرسیدم کجاها ولی احتمالا باید انزلی و لاهیجان توشون باشه. بالاخره جمعیتشون بیشتره
    نمی دونم خبر دارین یا نه ولی می گم:
    1-سرویس های art، همشون نامحدود شدن.
    2- توی ماه رمضون، هزینه نصب رو 7500تومان می گرفتن
    3-اگه مودم رو ازشون بخرین، 2گیگ رایگان ترانسفر میدن.

در مورد سرعت هم بهشون گفتم، گفتن ممکنه بازم یکم زیاد بشه. گفتن کیفیت بیشتر از سرعت واسه ما مهمه. ما 50تا کاربری که فقط میخوان دانلود کنن رو فدای 1000تا کاربر خوب نمی کنیم که اون 1000تا رو ناراضی کنیم.

10. 2 کاربر از ramin2020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه MESI08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

نگران نباش دوست عزیز
    سرعتت 10 برابر می شه
    آمممممممییییییییییییییییی ننننننن

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

نگران نباش دوست عزیز
    سرعتت 10 برابر می شه
    منظورم این بود که سرویس دهنده ها یادشون میوفته که اااااه ما باید به فکر کاربرا باشیم آخه مگه نمی دونین مشتری مداری هم وجود داره ، قابل ملاحظه دوستانی که هی از ISP هاشون تعریف می کنن ، بعد می گن ما هی بد تعریف می کنیم

---------- Post added at 12:14 AM ---------- Previous post was at 12:11 AM ----------

خیلی جالبه با این خبری که دوستمون ramin2020 داد مشخصه که شاتل هر ماه یه شرایط جدید واسه کاربراش می ذاره
    آخه از زمانی که شروع کرده تا حالا چند تا شرایط ویژه گذاشته دوستان ، اینطور نیست ؟؟؟؟؟؟؟

یه چیزی بدین من امضا کنم

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

منظورم این بود که سرویس دهنده ها یادشون میوفته که اااااه ما باید به فکر کاربرا باشیم آخه مگه نمی دونین مشتری مداری هم وجود داره ، قابل ملاحظه دوستانی که هی از ISP هاشون تعریف می کنن ، بعد می گن ما هی بد تعریف می کنیم

---------- Post added at 12:14 AM ---------- Previous post was at 12:11 AM ----------

خیلی جالبه با این خبری که دوستمون ramin2020 داد مشخصه که شاتل هر ماه یه شرایط جدید واسه کاربراش می ذاره
    آخه از زمانی که شروع کرده تا حالا چند تا شرایط ویژه گذاشته دوستان ، اینطور نیست ؟؟؟؟؟؟؟

یه چیزی بدین من امضا کنم
    نه هیچ ایرادی نداره. شاتل سرویس های تشویقی گذاشته دستش درد نکنه منم تبریک میگم تشویقم میکنم. چرا باید از اینکه سرویس جدید به همشهریام داده بیشه دلخور باشم.
    اما اگه این اخبار یا تبلیغات با تخریب رقبا باشه خب نمی پسندم.
    ببین مثلا در جواب اون دوستمون که گفت سرعت من تو لنگرود استاندارده و burst و یا سرعت تشوریقی نداره شما به طعنه فرمودید واستا شاتل بیاد. من با این مشکل دارم میگم این یک اصل بدیهیه که رقابت محرک شرکت هاست کیفیت رو بالا و قیمت رو کاهش میده ولی میگم این اتفاقات لزوما به شاتل ربطی نداره.اگه یک شرکتی کیفیت خدماتشو بهبود داد و یا قیمتهاشو کم کرد واکنش انفعالی به شاتل نیست. ما 11 تا PAP تو کشور داریم. مثال میزنم الان پارس 1-2 ماه تو انزلی سرویس رو شروع کرده خب اندیشه ظاهرا داره واکنش نشون میده و خدمات جدیدی ارائه میکنه اونجا. حالا اگه مثلا 1 ماه دیگه شاتل هم سرویس داد اونجا باید بیاد بگید وای اندیشه بخاطر شاتل چنین کرد و چنان کرد؟!!! یعنی پارس ان لاین کلا به حساب نمیاد؟!! اون 9 تا شرکت دیگه مترسکن ؟! !!!!! من میگم این یک توهمه .
    اندیشه یا هر سرویس دهنده ای بازار رو trace میکنه و بهر اتفاقی واکنش نشون میده این که خیلی ساده است . حالا اگه مثلا فردا بره لنگرود سرعت رو زیاد کنه لابد میگید دیدید چون شاتل 1 سال دیگه میخواد بره اونجا اندیشه اینکار رو کرد !!!!!!!!
    من حرفم اینه که هر چی میشه سریع ربطش ندید به شاتل. فکر نمیکنم حرفم غیر منطقی باشه.

14. 2 کاربر از mailer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه archfrut's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

تست ساعت 21:18
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و تست ساعت 24:51 دقیقه
    کد:
    واما تست ساعت 1:23
    کد:

16. این کاربر از archfrut بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •