G11 یه دوربین بسیار عالیه.
از 500 کمی بیشتره!
نظر شخصی من:
من سری اکسوز کنان دوست ندارم!
سری A کنان استفاده کردم خیلی راضی بودم.
سونی کلا بیخیال شو.
س
SX120 هم یه دوربین بسیــــار عالیه هست. و براش ارزش پول بیشتر هم داره.
G11 یه دوربین بسیار عالیه.
از 500 کمی بیشتره!
نظر شخصی من:
من سری اکسوز کنان دوست ندارم!
سری A کنان استفاده کردم خیلی راضی بودم.
سونی کلا بیخیال شو.
س
SX120 هم یه دوربین بسیــــار عالیه هست. و براش ارزش پول بیشتر هم داره.
همون عکس ها رو با ایزوی 100 دانلود کن و نمونه ها ایزوی 100 SX120 رو هم دانلود و نظرت رو بگو
s90
g11
با تشکر از شما
در مورد نظرتون در مورد سونی باید عرض کنم که این طور تصمیم گیری کلی در مورد یک برند صحیح نیست
به عنوان مثال یکی از عکس های W300 سونی را میتوانید در آدرس زیر ببینید
این عکس واقعا شفاف و واضح و با کیفیت است البته همان مشکل تیرگی در گیاهان عقب تصویر و در رنگ موهای سوژه وجود دارد ولی در سایر موارد به عنوان یک دوربین کامپکت و ارزان قیمت واقعا خوب عمل کرده و زیبایی خاص خودش را دارد و شاید برای خیلی ها مطلوب باشد و نمی توان دوربینی را که این تصویر زیبا را ثبت کرده بی ارزش دانستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظر من دوربین های مختلف را بدون تعصب و فارغ از اینکه متعلق به چه برندی باشند باید دو به دو با هم مقایسه کرد و در مورد آنها تصمیم گرفت
این طور نیست که تمام مدل های کانن بهتر از سونی باشند و یا بر عکس
ما فقط میتونیم بررسی کنیم و بگیم فلان مدل کانن بهتر از فلان مدل سونی است به هر حال سونی هم یکی از برند های مطرح دنیا است و در بعضی مدل ها بر کانن برتری دارد
البته من تعصب خاصی در مورد سونی ندارم و کلی صحبت کردم امیدوارم باعث رنجش شما نشده باشه
![]()
ارادت داریم قربان
ماه ها پیش که عضو این سایت نبودم هر وقت مطالب این سایت رو مطالعه میکردم از نظرات مفید شما خیلی بهره می بردم
چشم دانلود میکنم و نظرم رو اعلام میکنم ولی روز جمعه آخه فردا عروسی دعوتمو چون عروس خانم از دوستان صمیمی بنده است از صبح تا آخر شب گرفتارم اگه شما لطف کنید و روز جمعه به این تاپیک سر بزنید می تونیم این بحث رو ادامه بدیم
اما آن عکس INBIO100 را (یعنی عکس همان نخ و پارچه های رنگی با ایزوی 100) برای A480 و IXUS95 قبلا دانلود کردم و با کمال تعجب باید عرض کنم که نتیجه همان بود که قبلا عرض کردم یعنی A480 کاملا از نظر وضوح تصویر برتری دارد اگه به همان لبه سبد دقت کنید متوجه می شوید
بقیه عکس ها را هم می بینم و روز جمعه نظرم رو میگم اما اگر هم در ایزوی 100 برتری با دوربین های دیگر باشد به نظر من اصلا ارزشی ندارد چون :
اولا دوربینی که در ایزوی بالاتر نتیجه بهتری داشته باشد قدرتمند تر است
دوما در اکثر شرایط نوری در مکان های سر پوشیده و نورهای مصنوعی و در حالت اتوماتیک دوربین ایزوی 200 و یا 400 خواهد داشت
در مورد SX120 هم باید عرض کنم به عنوان یک دوربین نیمه حرفه ای و با 100 هزار تومان اختلاف قیمت رقیب نا مناسبی برای A480 خواهد بود و اگر برتر نباشد جای تعجب دارد
خداحافظ تا روز جمعه
![]()
سلام
این لینک عکسی که گذاشت معلوم نیست ماله چه دوربینی هست چون:
1- اگزیف نداره
2- یه جا نوشته (تیتر) nikon 6000
3- زیرش نوشته W300
حق با شماست!در مورد نظرتون در مورد سونی باید عرض کنم که این طور تصمیم گیری کلی در مورد یک برند صحیح نیست
به عنوان مثال یکی از عکس های W300 سونی را میتوانید در آدرس زیر ببینید
منم از طرفداران سرسخت سـونـی بودم!
کاملا درسته.به نظر من دوربین های مختلف را بدون تعصب و فارغ از اینکه متعلق به چه برندی باشند باید دو به دو با هم مقایسه کرد و در مورد آنها تصمیم گرفت
این طور نیست که تمام مدل های کانن بهتر از سونی باشند و یا بر عکس
ما فقط میتونیم بررسی کنیم و بگیم فلان مدل کانن بهتر از فلان مدل سونی است به هر حال سونی هم یکی از برند های مطرح دنیا است و در بعضی مدل ها بر کانن برتری دارد
البته من تعصب خاصی در مورد سونی ندارم و کلی صحبت کردم امیدوارم باعث رنجش شما نشده باشه
دقیقا برام همین مهمترین فاکتور هست !!! میخوام تو این رنج بهترین باشه !! ظاهرا به یه جمع بندی میرسیم که SX200 تو این قیمت و رده بهترین هست ؟؟!!
سلام دوست من
sx200 یا sx210 :
با هر دو از نزدیک کار کردم و تقریبا با معایب و امتیازتشون آشنام . و به این باورم که هر کدوم کاربر خودش را طلب میکنه .
اینکه میگند کیفیت عکس sx210 کمتر از sx200 است را قبلا هم خودم می گفتم . اما این گفته را از نزدیک باهاش روبرو نبودم . برای من اینطور بوده که عکس های sx210 کنتراست بهتری داشته و شارپ تر بوده .
اگه شما عکاسی ماکرو در اولویت دارید خوب انتخابی بجز sx200 ندارید .
و اگر شما عکاسی و فیلم برداری را با هم نیاز دارید بخاطر زوم 14 برابری در حین فیلم برداری و تصحیح دگمه تله در مدل sx210 نسبت به Sx200 که باعث شده صدای زوم کردن در حین فیلم ضبط نشه . باید sx210 بخرید .
معایب sx210 :
1- خوش دست نبودن
2- نداشتن قابلیت عکاسی در صفر سانتی متر (ماکرو صفر سانتی متر )
مزایای Sx210 :
1- حجم کم تر نسبت به sx200
2- زوم اپتیکال حین فیلم برداری
3- فلاش تاشو
4- استفاده از عدسی های جدید UD , UA کانن
5- تصحصیح دکمه تله
6- فوکوس سریعتر نسبت به مدل sx200 (به شخصه کار کردم و خیلی زودتر از مدل Sx200 فوکوس میکنه )
این نتایج بیشترش از کار مستقیم با این دوربین بدست امده و صرفا اعداد روی کاغذ نیست
امیدوارم مفید بوده باشه![]()
آهان . اون عدسی های جدید که تو sx210 هست تو sx200 نیست ؟؟؟؟!!!!!!!!
mm45 عزیز رفتم جمهوری بیشتر مغازه ها پایین 200 قیمت میدادند(SX120) (افومار)
یه سری شاس هم بودند 220 میگفتند
سلام دوستان
قصد خرید یکی از دوربین های سری ixus کانن رو دارم . خیلی برام مهمه که ساخت ژاپن باشه .
ظاهرا ixus 100 فقط ژاپنیه و ixus 110 , 120 چینی هستن . ایا ixus 130 هم که جدیدا اومده و خیلی خوشکله هم چینیه؟
ممنون میشم در مورد خرید یکی از این مدلها (با همون الویت ژاپنی بودن) راهنماییم کنین.
ضمن اینکه کوچیک بودن دوربین خیلی خیلی برام مهم هست. واسه همین سراغ این سری دوربین ها رفتم و اینکه برندی هم که دوسش دارم کانن هست.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)