تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 642 از 1635 اولاول ... 1425425926326386396406416426436446456466526927421142 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,411 به 6,420 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری AliSub's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Mazandaran

پيش فرض

سلام

زير 500 دوربين نسبتا جمع و جور و بيشتر براي عكاسي در جاهاي كم نور مثل شب و پارتي با كيفيت عكس خوب و زندخ چي پيشنهاد ميدين ؟
    G11 یه دوربین بسیار عالیه.
    از 500 کمی بیشتره!
    منتظر پاسخ بقیه دوستان در مورد پست #6407 که در صفحه 641 عنوان شد هستم

با تشکر :11
    نظر شخصی من:
    من سری اکسوز کنان دوست ندارم!
    سری A کنان استفاده کردم خیلی راضی بودم.
    سونی کلا بیخیال شو.
    س
    SX120 هم یه دوربین بسیــــار عالیه هست. و براش ارزش پول بیشتر هم داره.

2. 2 کاربر از AliSub بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال MP3 Player sastwhc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام به همه دوستان من از سفر برگشتم

از همه دوستان خواهش میکنم این نظر را بادقت مطالعه کنند

متاسفانه بدون دوربین به سفر رفتم چون روز شنبه صبح که برای خرید رفتم فروشنده گفت Ixus 95 دیگه تو بازار گیر نمیاد و Ixus105 جاش رو گرفته که البته30 تومان گرانتر است و A3100 هم تمام شده بود و گفت چند روز دیگه مجددا میاریم
    فقط A495 موجود بود که البته فروشنده میگفت از نظر کیفیت عکس بهتر از آن دو تا است و علاوه بر آن W310 سونی را پیشنهاد کرد
    من آن روز حرف فروشنده رو قبول نکردم و ترجیح دادم بدون دوربین به سفر برم

و اما امروز
    امروز رفتم توی سایت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و چند تا از عکس های
    Ixus95 یا همان SD1200
    A3100
    A480 بجایA495
    W310 سونی
    را در سایز اصلی دانلود کردم
    وقتی عکس ها را در ابعاد واقعی دیدم شوکه شدم و فهمیدم که فروشنده پر بیراه نگفته
    عکس هایی که من بررسی کردم اینها هستند

HOUSE که منظره یک خانه ویلایی است
    INBIO200 که از تعدادی بطری و نخ پارچه های رنگی و لوازم نقاشی با ایزوی 200 گرفته شده است

اگر شما هم این عکس ها را در سایز اصلی ببینید بدون شک می فهمید که A480 که از همه ارزان تر است مقام اول و W310 مقام دوم را کسب میکند و نتیجه بقیه دوربین ها مایوس کننده است

می دونم که تعجب کردید و فکر میکنید من توهم زدم اما برید ببینید تا باور کنید

به عکس خانه نگاه کنید به آن درختی که در سمت چپ تصویر و جلوی خانه است و به شاخه های آن درختان کهنسال که در فاصله دورتری قرار دارند دقت کنید A480 برگ ها را با جزییات بهتر و شفاف تر ثبت کرده در حالی که بقیه دوربین ها فقط یک توده سبز رنگ را ثبت کرده اند که جزییات آن نامشخص است
    به عکس دوم نگاه کنید به لبه بالایی آن سبد حصیری که در زیر آن پارچه های رنگی قرار دارد آره خودشه همین جا
    آیا A480 و W310 لبه سبد را شفاف تر و با وضوح بهتر ثبت نکرده اند
    از نظر رنگ هم به نظر من در عکس خانه A480 و در عکس دوم W310 سونی از بقیه زیباتر و خوش رنگ تر هستند

این مساله چطور قابل توجیه است آیا دوربین 110 تومانی کانن بهتر از دوربین های 180 تومانی عکس میگیرد

از همه دوستانی که در زمینه عکاسی دستی بر آتش دارند و در این سایت صاحب نظر هستند خواهش میکنم مرا راهنمایی کنند و با ذکر دلایل خود به این شبهه پاسخ گویند و یا نظر موافق خود را در تایید نظر من اعلام نمایند
    با تشکر
    همون عکس ها رو با ایزوی 100 دانلود کن و نمونه ها ایزوی 100 SX120 رو هم دانلود و نظرت رو بگو
    سلام

زير 500 دوربين نسبتا جمع و جور و بيشتر براي عكاسي در جاهاي كم نور مثل شب و پارتي با كيفيت عكس خوب و زندخ چي پيشنهاد ميدين ؟
    s90
    g11

4. 2 کاربر از sastwhc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ok118's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

G11 یه دوربین بسیار عالیه.
    از 500 کمی بیشتره!

نظر شخصی من:
    من سری اکسوز کنان دوست ندارم!
    سری A کنان استفاده کردم خیلی راضی بودم.
    سونی کلا بیخیال شو.
    س
    SX120 هم یه دوربین بسیــــار عالیه هست. و براش ارزش پول بیشتر هم داره.
    با تشکر از شما
    در مورد نظرتون در مورد سونی باید عرض کنم که این طور تصمیم گیری کلی در مورد یک برند صحیح نیست
    به عنوان مثال یکی از عکس های W300 سونی را میتوانید در آدرس زیر ببینید

کد:
    این عکس واقعا شفاف و واضح و با کیفیت است البته همان مشکل تیرگی در گیاهان عقب تصویر و در رنگ موهای سوژه وجود دارد ولی در سایر موارد به عنوان یک دوربین کامپکت و ارزان قیمت واقعا خوب عمل کرده و زیبایی خاص خودش را دارد و شاید برای خیلی ها مطلوب باشد و نمی توان دوربینی را که این تصویر زیبا را ثبت کرده بی ارزش دانست

به نظر من دوربین های مختلف را بدون تعصب و فارغ از اینکه متعلق به چه برندی باشند باید دو به دو با هم مقایسه کرد و در مورد آنها تصمیم گرفت
    این طور نیست که تمام مدل های کانن بهتر از سونی باشند و یا بر عکس
    ما فقط میتونیم بررسی کنیم و بگیم فلان مدل کانن بهتر از فلان مدل سونی است به هر حال سونی هم یکی از برند های مطرح دنیا است و در بعضی مدل ها بر کانن برتری دارد

البته من تعصب خاصی در مورد سونی ندارم و کلی صحبت کردم امیدوارم باعث رنجش شما نشده باشه

6. 2 کاربر از ok118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ok118's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

همون عکس ها رو با ایزوی 100 دانلود کن و نمونه ها ایزوی 100 SX120 رو هم دانلود و نظرت رو بگو

s90
    g11
    ارادت داریم قربان
    ماه ها پیش که عضو این سایت نبودم هر وقت مطالب این سایت رو مطالعه میکردم از نظرات مفید شما خیلی بهره می بردم
    چشم دانلود میکنم و نظرم رو اعلام میکنم ولی روز جمعه آخه فردا عروسی دعوتم و چون عروس خانم از دوستان صمیمی بنده است از صبح تا آخر شب گرفتارم اگه شما لطف کنید و روز جمعه به این تاپیک سر بزنید می تونیم این بحث رو ادامه بدیم

اما آن عکس INBIO100 را (یعنی عکس همان نخ و پارچه های رنگی با ایزوی 100) برای A480 و IXUS95 قبلا دانلود کردم و با کمال تعجب باید عرض کنم که نتیجه همان بود که قبلا عرض کردم یعنی A480 کاملا از نظر وضوح تصویر برتری دارد اگه به همان لبه سبد دقت کنید متوجه می شوید

بقیه عکس ها را هم می بینم و روز جمعه نظرم رو میگم اما اگر هم در ایزوی 100 برتری با دوربین های دیگر باشد به نظر من اصلا ارزشی ندارد چون :
    اولا دوربینی که در ایزوی بالاتر نتیجه بهتری داشته باشد قدرتمند تر است
    دوما در اکثر شرایط نوری در مکان های سر پوشیده و نورهای مصنوعی و در حالت اتوماتیک دوربین ایزوی 200 و یا 400 خواهد داشت
    در مورد SX120 هم باید عرض کنم به عنوان یک دوربین نیمه حرفه ای و با 100 هزار تومان اختلاف قیمت رقیب نا مناسبی برای A480 خواهد بود و اگر برتر نباشد جای تعجب دارد
    خداحافظ تا روز جمعه

8. این کاربر از ok118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری AliSub's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Mazandaran

پيش فرض

با تشکر از شما
    در مورد نظرتون در مورد سونی باید عرض کنم که این طور تصمیم گیری کلی در مورد یک برند صحیح نیست

کد:
    این عکس واقعا شفاف و واضح و با کیفیت است البته همان مشکل تیرگی در گیاهان عقب تصویر و در رنگ موهای سوژه وجود دارد ولی در سایر موارد به عنوان یک دوربین کامپکت و ارزان قیمت واقعا خوب عمل کرده و زیبایی خاص خودش را دارد و شاید برای خیلی ها مطلوب باشد و نمی توان دوربینی را که این تصویر زیبا را ثبت کرده بی ارزش دانست

به نظر من دوربین های مختلف را بدون تعصب و فارغ از اینکه متعلق به چه برندی باشند باید دو به دو با هم مقایسه کرد و در مورد آنها تصمیم گرفت
    ما فقط میتونیم بررسی کنیم و بگیم فلان مدل کانن بهتر از فلان مدل سونی است به هر حال سونی هم یکی از برند های مطرح دنیا است و در بعضی مدل ها بر کانن برتری دارد

البته من تعصب خاصی در مورد سونی ندارم و کلی صحبت کردم امیدوارم باعث رنجش شما نشده باشه
    سلام
    این لینک عکسی که گذاشت معلوم نیست ماله چه دوربینی هست چون:
    1- اگزیف نداره
    2- یه جا نوشته (تیتر) nikon 6000
    3- زیرش نوشته W300

حق با شماست!
    منم از طرفداران سرسخت سـونـی بودم!

کاملا درسته.

10. این کاربر از AliSub بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

1

اگر کیفیت عکس و تنظیمات دستی برات مهمه من SX200 رو پیشنهاد میدم با اینکه SX210 ظاهرآ مدل بالاتری به حساب میاد ولی کیفیت عکس SX200 بهتره ضمن اینکه قیمت مناسبتریم داره
    دقیقا برام همین مهمترین فاکتور هست !!! میخوام تو این رنج بهترین باشه !! ظاهرا به یه جمع بندی میرسیم که SX200 تو این قیمت و رده بهترین هست ؟؟!!

12. این کاربر از panther99 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mm45's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض sx200 یا sx210 ?

دقیقا برام همین مهمترین فاکتور هست !!! میخوام تو این رنج بهترین باشه !! ظاهرا به یه جمع بندی میرسیم که SX200 تو این قیمت و رده بهترین هست ؟؟!!
    سلام دوست من
    sx200 یا sx210 :

با هر دو از نزدیک کار کردم و تقریبا با معایب و امتیازتشون آشنام . و به این باورم که هر کدوم کاربر خودش را طلب میکنه .
    اینکه میگند کیفیت عکس sx210 کمتر از sx200 است را قبلا هم خودم می گفتم . اما این گفته را از نزدیک باهاش روبرو نبودم . برای من اینطور بوده که عکس های sx210 کنتراست بهتری داشته و شارپ تر بوده .

اگه شما عکاسی ماکرو در اولویت دارید خوب انتخابی بجز sx200 ندارید .
    و اگر شما عکاسی و فیلم برداری را با هم نیاز دارید بخاطر زوم 14 برابری در حین فیلم برداری و تصحیح دگمه تله در مدل sx210 نسبت به Sx200 که باعث شده صدای زوم کردن در حین فیلم ضبط نشه . باید sx210 بخرید .

معایب sx210 :

1- خوش دست نبودن
    2- نداشتن قابلیت عکاسی در صفر سانتی متر (ماکرو صفر سانتی متر )

مزایای Sx210 :

1- حجم کم تر نسبت به sx200
    2- زوم اپتیکال حین فیلم برداری
    3- فلاش تاشو
    4- استفاده از عدسی های جدید UD , UA کانن
    5- تصحصیح دکمه تله
    6- فوکوس سریعتر نسبت به مدل sx200 (به شخصه کار کردم و خیلی زودتر از مدل Sx200 فوکوس میکنه )

این نتایج بیشترش از کار مستقیم با این دوربین بدست امده و صرفا اعداد روی کاغذ نیست

امیدوارم مفید بوده باشه

14. 6 کاربر از mm45 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آهان . اون عدسی های جدید که تو sx210 هست تو sx200 نیست ؟؟؟؟!!!!!!!!

16. این کاربر از panther99 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

mm45 عزیز رفتم جمهوری بیشتر مغازه ها پایین 200 قیمت میدادند(SX120) (افومار)
    یه سری شاس هم بودند 220 میگفتند

18. این کاربر از ELSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه alireza_blue's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام دوستان

قصد خرید یکی از دوربین های سری ixus کانن رو دارم . خیلی برام مهمه که ساخت ژاپن باشه .

ظاهرا ixus 100 فقط ژاپنیه و ixus 110 , 120 چینی هستن . ایا ixus 130 هم که جدیدا اومده و خیلی خوشکله هم چینیه؟

ممنون میشم در مورد خرید یکی از این مدلها (با همون الویت ژاپنی بودن) راهنماییم کنین.

ضمن اینکه کوچیک بودن دوربین خیلی خیلی برام مهم هست. واسه همین سراغ این سری دوربین ها رفتم و اینکه برندی هم که دوسش دارم کانن هست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •