نه عزیزم اتفاقا تمام باد وردودی از زیر کنسول هست . البته دور تا دوره کنسول , که همش پر از درز های ریز هستن مخصوصا جلو قسمت تو رفته کنسول.
بعد تو , PS3 رو روشن بزار روی یه سطح چوبی , بعد از 2 ساعت بازی کردن ببین چقدر زیرش داغ میشه !!
نه عزیزم اتفاقا تمام باد وردودی از زیر کنسول هست . البته دور تا دوره کنسول , که همش پر از درز های ریز هستن مخصوصا جلو قسمت تو رفته کنسول.
بعد تو , PS3 رو روشن بزار روی یه سطح چوبی , بعد از 2 ساعت بازی کردن ببین چقدر زیرش داغ میشه !!
کپی بازی هارو 70 هزار تومان گرون حساب کرده باهات چون هر گیگ 15 الی 20 تومن تک تومنی هست که کل بازی های ps3 1.5 ترابایت میشه که حدود 25 . 30 هزار تومان در میاد![]()
خوب ناصر جان همرو جواب داد فقط اضافه کنم که من PS3 fat رو با ه.ک 330 گفتم که اصلا خریدش توصیه نمیشه چون به صورت استوک وارد میشه........
به نظرم یه اسلیم 120 گیگ بگیری خیلی بهتره
یا حق
چند تومن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی Killzone 3 که 41 گیگ هست رو شما می خری 820 تومن ( تک تومنی ) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جالب بود
در ضمن واسه PS3 حداقل 700 تا بازی هست که اگه هر کدوم 10 گیگ باشن میشه 7 ترا بایت
Last edited by sony_W810i; 05-04-2011 at 14:32.
اونی که شما میگی کپی فیلمو سریاله!! بازی رو که با این قیمتا حساب نمیکنن!!
ولی ای کاش میکردن!!![]()
دوستان امروز قیمت ps3 fat 40gb رو گرفتم 280. خیلی هم تاکید داشتم که آکبند هست یا نه و اونا می گفتند آکبند هستش و با اینکه بهشون گفتم دیگه تولید نمی شه می گفتند اینا تو انبار مونده و این حرفا. حالا اعتباری به حرفشون هست؟ از کجا می شه فهمید دستگاه آکبند هست یا نه؟
بازم ممنون از جواب ها
1.یه سوال میگم الان مانیتور من مارک ال جی مدل:w2262tq هست حالا اصلن میتونم این مانیتورو بزنم به ps3?
یا باید کابلی چیزی بگیرم اگه باید بگیرم بی زحمت قیمت بدین
2.یه سوال با نهایت 450 تومن پول میتونم یه ps3 اسلیم 120گیگ بخرم با وسایل مورد نیاز یا نه؟
3.اون اکسترنال منظورتون هارد جانبی بود دیگه نه؟
ممنون![]()
قبلا این سوال رو پرسیدم کسی جواب نداد اگه کسی جواب بده ممنون میشم :
1- می خواستم بدونم شما کدوم مغازه در تهران رو برای خرید ps3 توصیه میکنید اگر کسی اطلاعی داره خوشحال میشم ادرس مغازه رو در اختیارم قرار بده
2-ایا کسایی که که دستگاهشون رو ه ک کردند با دستگاهشون به مشکلی برخورد کردند ؟
اين قضيه كمي پيچيدست!!!
اين مغازه دارا خيلي طمع كار هستن!!!اگه واقعا تو انبار مونده باشه---نميان كه 280 تومن بدن!!!تازه خودت كه ميگي ديگه توليد نميشه!!!حالا بازم نميدونم شايد واقعا تو انبار مونده!!!
اما من شنيدم سوني كنسولهايي كه پاور و يا درايوشون مشكل پيدا ميكنه ميبره شركت و تعويضشون ميكنه و به جاي آكبند تحويل ميده بازار البته با قيمت پايين---كه بهش ميگن ريفر---حالا اينا به كنار اگه واقعا فت دوست داري بي خيال اين حرفا باش برو بخر---اما اگه بتوني 1 هفته ضمانت بگيري خيلي خوبه---تو اين 1 هفته هم حسابي تستش كن تا از سالم بودنش مطمئن شي----اگر هم زياد برات مهم نيست كه فت يا اسليم باشه با خيال راحت برو يه اسليم بخر---البته بازم دقت كن تا آكبند باشه!!!خداييش جنسه آكبند خريدن تو اين اوضاع هنره!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)