تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 642 از 3195 اولاول ... 14254259263263863964064164264364464564665269274211421642 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,411 به 6,420 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

آخه من ساکن تهران نیستم و به دلیل مسافرت به کیش خرید از اونجا برام راحت تره ... در هر حال شاید هم از تهران گرفتم ... اگه بخوام دستگاه رو تست کنم و مطمئن بشم باید چه مواردی رو چک کنم!؟
    پست پیشتاز تمام این مسائل رو حل کرده !!! شما فقط از جایی که میخوای بخری باید ببینی میتونه واست پستش کنه یا نه .
    1-شما تست کن ببین برچسب Warranty زیر هارد دستگاه سالم هست یا نه
    2-بعد اونجا بده واست دستگاه رو روشن کنه و باهاش چند دقیقه بازی کن که هم از سلامت دستگاه خیالت جمع بشه هم از سالم بودن دسته.شوک دسته رو هم فعال کن و ببین که با لرزش دسته ,دسته خاموش میشه یا نه !!! اگه خاموش بشه مشکل داره و باید واست عوضش کنه.
    3-بعد از بازی کردن وقتی میخوای به داشبورد برگردی زمان برگشت رو حساب کن که بیشتر از 10 تا 15 ثانیه نشه وگرنه داشبورد دستگاه مشکل داره و باید Reinstall بشه.
    4-زمانی که یه CD یا یه DVD داخل دستگاه میزاری ببین چقدر طول میکشه تا LOAD کنه اگه زمان LOAD زیاد باشه احتمال تنظیم نبودن لنز دستگاه زیاده و باید Calibre بشه .که واسه اینکه خیالت راحت بشه چند نوع CD رو چک کن.
    5-تمام پورت های پشت دستگاه رو چک کن و ببین که یه موقع قعطی نداشته باشه .چون این مورد رو بعدا قبول نمیکنن و میگن به خاطر اینکه فیش رو بد جا زدی اینطوری شده !!!!
    اینا مهمترینش بود باز اگه خودت چیزی به نظرت رسید اونجا چک کن.
    چرا Monitor LCD Full HD خوب نیست؟ میشه توضیح بدی !!
    عزیز جان واقعا شما از حرف های من اینو برداشت کردی !!!!؟؟؟
    من خودم الان یه LG2261v دارم که واقعا مانیتوره عالی هست.
    من در جواب دوستم آقا پارسا گفتم که اگه میخواد یه مانیتوره Full HD بگیره نره یه تبدیل VGA واسه مانیتورش بخره چون بعدا رو دستش میمونه .
    Last edited by SamGun; 26-05-2009 at 09:45.

2. 4 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mac_world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

یه سوال بازی gta برای شما چقدر طول میکشه لود بشه

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

یه سوال بازی gta برای شما چقدر طول میکشه لود بشه
    بیشتر از 4 یا 5 ثانیه نباید طول بکشه
    Last edited by SamGun; 26-05-2009 at 11:46.

آخر فروم باز hossein_dig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهــــــــــــــرون

پيش فرض

یک سوال به این دستگاه موس و کیبرد متصل میشود !؟
    هارد این دستگ مثل هارد لپتاپه یا فرق میکنه ، قیمتاش چه جوریه ؟!
    دی وی دی های بازی رو میشه داخل هارد کپی کرد؟ اصلا هارد کارش توی این دستگاه چیه
    این دستگاه چه فرمت های تصویر و ویدئوی را پخش میکند آیا میشود با این دستگاه فیلم دی وی دی هم دید !؟
    آیا نرم افزار ها این دستگاه (فریم ور فکر کنم) قابل ارتقا است (برای افزایش سرعت و رفع باگ ها)اگر آپدیدت شود نیاز به کرک شدن مجدد دارد !؟

6. 2 کاربر از hossein_dig بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Elendil1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

سيم هدفنش چقدره :d !! براي مدلهاي پريميموم و اليت!! به خاطر اين ميگم كه دستش بيسيمه!! كاشكي هدفنش هم بيسيم بود!!
    راستي فيلم دي وي دي رو پخش مي كنه ؟؟ به طور عدي ؟ راهي هست؟ آهنگ چي ؟ به جز بازي ديگه چي ميشه توش ذخيره كرد؟؟؟

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

این دستگاه چه فرمت های تصویر و ویدئوی را پخش میکند آیا میشود با این دستگاه فیلم دی وی دی هم دید !؟
    آیا نرم افزار ها این دستگاه (فریم ور فکر کنم) قابل ارتقا است (برای افزایش سرعت و رفع باگ ها)اگر آپدیدت شود نیاز به کرک شدن مجدد دارد !؟
    بله دوست عزیز اما موس & کیبورد مخصوص داره !
    هاردش با لپ تاپ فرق داره و قیمت هاشم من ندارم ولی کمی بالاس !
    بله بازی رو میشه رو هارد ریخت که باعث سریع تر شدن Load های بازی میشه و اگه بازی باگ داشته باشه اونارو هم برطرف میکنه !
    برای اینکه تمام فرمت هارو بخونه شما باید وصل شین به Live و یه آپدیت 5 مگی رو انجام بدین ! DVD هم یمشه دید !
    برای رفع یه سری باگ ها در بازی یه سری آپدیت روی Live قرار میگیره که باید شما وصل شید به لایو و اون بازی رو آپدیت کنین ! بله قابل ارتقاع هستش !

سيم هدفنش چقدره :d !! براي مدلهاي پريميموم و اليت!! به خاطر اين ميگم كه دستش بيسيمه!! كاشكي هدفنش هم بيسيم بود!!
    راستي فيلم دي وي دي رو پخش مي كنه ؟؟ به طور عدي ؟ راهي هست؟ آهنگ چي ؟ به جز بازي ديگه چي ميشه توش ذخيره كرد؟؟؟
    هم آهنگ پخش میکنه هم فیلم DVD

9. 4 کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز starpars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    C:\Program Files

پيش فرض

سيم هدفون ميخوره به دسته كه اگه دسته بيسيم باشه هدفون هم بيسيم ميشه.فيلمهاي avi divx رو به شرطي كه به لايو وصل بشيد و يه آپديت 5 مگابايتي رو انجام بديد پخش ميكنه .بعضي از فرمتهاي تصويري مثل wmv رو هم بدون انجام دادن آپديت پخش ميكنه.آهنگ هم با فرمتهاي رايج پخش ميكنه و اگه آهنگها به صورت Audio رايت شده باشن توي هارد كپي ميشن.عكس هم به صورت slide show پخش ميكنه به همراه آهنگ.

11. 2 کاربر از starpars بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohammad_dj_kazin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

نه محمد جان دوستان این هست که 5-6 ساعت بازی کردن مداوم و پشت سر هم.
    دقت کن که موقعی که میخواهی به دستگاه استراحت بدی دستگاه را مستقیم خاموش نکن.چون این کار باعث میشه فن ها هم از کار بیفتند و گرما داخل کنسول بمونه و ضرر برسونه.
    شما موقعی که میخواهی به کنسول استراخت بدی ابتدا بیا توی محیط داشبورد و کنسول را 20-30 دقیقه همانطوری رها کن تا فن ها کنسول را خنک کنند بعد 20-30 دقیقه کنسول را خاموش کن و یک استراحت دیگه بهش بده و بعد بشین دوباره 5-6 ساعت بازی کن.

جواب سوال اولا توی اول همین پست هست.
    ممنونم علی جان لطف کردی
    یک سوال دیگه هم دارم
    چجوری میشه با 360 فیلم دایویکس (avi)دید؟؟؟
    من هر کاری کردم فیلم رو باز نمیکرد یکی میگفت باید آپدیت کنم میخواستم ببینم چجوری باید آپدیت کنم
    من هارد 60 گرفتم 80 تومن.
    هارد لپ تاپ میخوره بهش ولی باید یه تغییرات نرم افزاری توش ایجاد بشه یه جا رو دیدم هارد 120 گیگ لپتاپ رو به هارد ایکس باکس تبدیل کرده بود و با قیمت پایین تر از هارد مخصوص360 میفروخت اشکال اون هارد این بود که دیگه نمیشد روی خود 360 نصبش کنی با یه سیم به کنسول وصل میشه و خود هارد روی باید بزاری بغل کنسول.بهت پیشنهاد میکنم هارد مخصوص خود کنسول رو بخری
    Last edited by mohammad_dj_kazin; 26-05-2009 at 14:59.

13. 2 کاربر از mohammad_dj_kazin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

ممنونم علی جان لطف کردی
    یک سوال دیگه هم دارم
    چجوری میشه با 360 فیلم دایویکس (avi)دید؟؟؟
    من هر کاری کردم فیلم رو باز نمیکرد یکی میگفت باید آپدیت کنم میخواستم ببینم چجوری باید آپدیت کنم
    مراجعه شود به پست بالا !

15. 2 کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohammad_dj_kazin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

مراجعه شود به پست بالا !
    برای آپدیت حتما باید Adsl داشته باشیم یا با دایل آپم میشه؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •