پست پیشتاز تمام این مسائل رو حل کرده !!! شما فقط از جایی که میخوای بخری باید ببینی میتونه واست پستش کنه یا نه .
1-شما تست کن ببین برچسب Warranty زیر هارد دستگاه سالم هست یا نه
2-بعد اونجا بده واست دستگاه رو روشن کنه و باهاش چند دقیقه بازی کن که هم از سلامت دستگاه خیالت جمع بشه هم از سالم بودن دسته.شوک دسته رو هم فعال کن و ببین که با لرزش دسته ,دسته خاموش میشه یا نه !!! اگه خاموش بشه مشکل داره و باید واست عوضش کنه.
3-بعد از بازی کردن وقتی میخوای به داشبورد برگردی زمان برگشت رو حساب کن که بیشتر از 10 تا 15 ثانیه نشه وگرنه داشبورد دستگاه مشکل داره و باید Reinstall بشه.
4-زمانی که یه CD یا یه DVD داخل دستگاه میزاری ببین چقدر طول میکشه تا LOAD کنه اگه زمان LOAD زیاد باشه احتمال تنظیم نبودن لنز دستگاه زیاده و باید Calibre بشه .که واسه اینکه خیالت راحت بشه چند نوع CD رو چک کن.
5-تمام پورت های پشت دستگاه رو چک کن و ببین که یه موقع قعطی نداشته باشه .چون این مورد رو بعدا قبول نمیکنن و میگن به خاطر اینکه فیش رو بد جا زدی اینطوری شده !!!!
اینا مهمترینش بود باز اگه خودت چیزی به نظرت رسید اونجا چک کن.
عزیز جان واقعا شما از حرف های من اینو برداشت کردی !!!!؟؟؟
من خودم الان یه LG2261v دارم که واقعا مانیتوره عالی هست.
من در جواب دوستم آقا پارسا گفتم که اگه میخواد یه مانیتوره Full HD بگیره نره یه تبدیل VGA واسه مانیتورش بخره چون بعدا رو دستش میمونه .