تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 642 از 722 اولاول ... 142542592632638639640641642643644645646652692 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,411 به 6,420 از 7212

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محسن چاوشی

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما اگه دنبال حاشيه نباشي و جو سازي الکي نکني مطمئنا مي بيني کسي تو اين تاپيک دنبال حاشيه نيست.
    اگه طرفدار هستي سعي کن تاپيک خواننده مورد علاقت نره تو خاکي و مثل تماشاگر نماهاي تو استاديوم جوسازي الکي نکن.
    از قديم گفتن :
    دشمن دانا بلندت مي‌کند - بر زمينت مي‌زند نادان دوست
    چقدر خوبه اگه ادعاي طرفداي مي کنيم، سعي کنيم خردمندانه باشه نه همينجوري واسه جو و حاشيه و پر کردن وقت.
    محسن چاوشي تو سال 1 آلبوم مي ده بيرون و حداکثر 3-4 تا single track.
    در حالي که خيلي خواننده ها از جمله pitbull یا از ایرانی ها بخوام مثال بزنم محمد علیزاده تقریبا هر دو ماه بکبار یه با فاصله کمتر سینگل ترک می دن بیرون.
    که این فاصله کم بین ترک ها باعث تکراری شدن آهنگ های اون شخص می شه.
    من تو پست قبلیم سعی کردم از به وجود اوردن حاشیه تو این تاپیک جلوگیری کنم چون بین من که چند سال تو این فروم بی حاشیه فعالیت کردم و شما که هر بار تاپیک رو باز کردن داشتی با یکی بحث می کردی باید یه فرقی باشه.
    امیدوارم کسی این پست رو نقل قول نکنه تا تاپیک این خواننده عزیز از این بیشتر به افتضاح کشیده نشه.
    ببیخشین این آقای علیزاده که شما فرمودی من اصلا نمیشناسم. تا حالا هم هیچ جایی نه آهنگ خاصی ازش به خاطر دارم و نه کسی رو دیدم که از کارهاش تعریف کنه و نه هیچ چیز دیگه

اینکه بخایم نه چاووشی، نه هر خواننده مجاز ایرانی، حتی خواننده فارسی زبانی رو هم با کسی که توی USA فعالیت میکنه مقایسه کنیم هم اصلا نه انصافه و نه قابل قیاس

شما اومدی (از نظر من) یه حرف بی ریشه و بی دلیل زدی، چیزی گفتی که با اطلاعات ناقص بنده جور در نمیومد
    پس ازتون سوال کردم که اگر بنده در اشتباه هستم و خواننده بهتر و فعالتری میشناسین معرفی کنین که ما هم استفاده کینم
    که خب باز هم دیدم متاسفانه در اشتباه بودم دوست عزیز

در مورد حاشیه هم تا جایی که من سابقه خودم رو دارم، شما کاملا در اشتباهی
    اینجا تاپیک محسن چاووشی هست و ما در مورد ایشون با هم صحبت و بحث میکنیم
    و مطمئنا بین کسی که حرف منطقی میزنه با کسی که حرف بی دلیل و غیر منطقی میزنه تفاوتهایی هست

آخر فروم باز stealer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

اقا این اول اهنگ محسن یه کلمه رو چند بار میگه میشه بگید چیه؟
    هر چی سعی کردم نفهمیدم

3. 3 کاربر از stealer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

وای چقد این آهنگ زیباس

در عین سادگیش اشک آدمو در میاره

واقعا این صدا معجزه س

چقد آدمو آروم میکنه ...

5. 2 کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اقا این اول اهنگ محسن یه کلمه رو چند بار میگه میشه بگید چیه؟
    هر چی سعی کردم نفهمیدم
    دیشبم که گفتم "تو این فکر بودم" ریورس شدس

7. 4 کاربر از aazp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

لینک دانلودشم تو همون صفحه هست عزیز.
    من که اونجا لینکی نمیبینم ...
    دوستان لینکی هست تو اون صفحه؟!

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

چقد دوست داشتم زیباس

خب بسه دیگه چقد تعریف میکنیم

من چند وقت پیش دیدم تلویزیون آهنگ بهرام گور رو گذاشته با یه کلیپ خیلی مزخرف !

ربطش داده بودن به شاه و دوران انقلاب و جوگیری مردمو این چیزا

در این مورد محسن چیزی نگفته ؟

10. این کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

چقد دوست داشتم زیباس

خب بسه دیگه چقد تعریف میکنیم

من چند وقت پیش دیدم تلویزیون آهنگ بهرام گور رو گذاشته با یه کلیپ خیلی مزخرف !

ربطش داده بودن به شاه و دوران انقلاب و جوگیری مردمو این چیزا

در این مورد محسن چیزی نگفته ؟
    من ندیدم کلیپو و لی خوب ربط داره دیگه!(خیلی ربط نداره چون گوری نگرفته بود بهرام ما که گور بیاد بگیرتش ولی در کا یه ربط کوچول موچولو داره!)

در باره ی آهنگ فقط باید بگم هر چی گوش میکنم بیشتر غمگین میشم و تاجایی که بعد 10 بار رپیت (تکرار) واقعا" کمر آدم میشکنه جوری دلم میگیره که دیگه نفس نمیتونم بکشم!)
    در کل عــــــــــــالیه یعنی محشره!(به اون زیر صدا ها دقت دادین بچه ها!؟واقعا" که من بعضی وقتا آهنگو بیخیال میشم به اونا دقت میکنم !)
    Last edited by Altairezio; 20-09-2013 at 17:19.

12. 2 کاربر از Altairezio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Unique 2626's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    Vicinity Of Never Hood پلاک : 2626

پيش فرض

"بنام آفریدگار محسن چاوشی"

بحثایی که بعد از انتشار این Single Track بین شنوندگان ( اعم از هوادارن متعصب، منطقی، عام ) تو اکثر موارد شد، یک جمله رو تو ذهن من تداعی میکنه:

{{{ حاشیه پر رنگ تر از متن }}}

همه دوستان به این موضوع واقفن که محسن نزدیک به یک دهه سابقه فعالیت موسیقی داره و می دونیم که از کجا به کجا رسیده. از اتاق خونه آپارتمانی پدرش که پنجره هاشو با چندتا پتو میپوشوند و کاراشو ضبط میکرد!!! از آلبومایی که کار اصلی مال محسن بود ولی چون از لحاظ مالی در وضع خوبی قرار نداشت، بالاجبار آلبوم بنام کسای دیگه تموم میشد!!! و خیلی مسائل دیگه که اگه قرار باشه از اول راجع بهشون صحبت شه مثنوی هفتاد من کاغذ میشه...

هدف اصلی من از این کامنت نه بحث تخصصی راجع به موسیقی هست ( که از حیطه علم و دانش من خارج هست )، نه تعصب درباره محسن چاوشی؛که به قول یکی از بزرگان (( تعصب مثل مشت میماند؛ نه کسی میتواند در کف دستتان چیزی بگذارد و نه میتوانید چیزی را بلند کنید ))؛ بلکه صحبت درباره آرامش و لذت بردن از موسیقی است بالاخص موسیقی محسن چاوشی عزیز...

نظرات دوستان رو چه اینجا چه جاهای دیگه که خوندم متوجه این شدم که بعضی از عزیزان هنوز از آهنگ لذت نبردن!!!!!!!!!!!
    چراکه تا آهنگ شروع به Play کرد دنبال ایراد گرفتن بودن!!!!!!!!
    یکی میگه چرا اول آهنگ اون طرز خوانش رو گذاشته؟ یکی میگه اگه وسط یا آخر آهنگ یه سولو گیتار یا ... میرفت آهنگ زیباتر میشد!!!
    یکی میاد نمره میده!!!! ( انگار محسن کنکور موسیقی داشته و این آهنگ واسه روز کنکور آماده کرده و هیئت ژوری محترم بلافاصله شروع به نمره دادن کردن!! ) یکی میگه چرا اسلو کار کرده این آهنگو؟؟؟ یکی میگه چرا بیتهای شعر بهم مربوط نیستن؟؟؟؟ یکی میاد شعر و تفسیر میکنه!!!!
    همه اینا نقطه نظرات خوبی هستن ولی یه سؤال؟
    چقدر محسن چاوشی رو میشناسیم؟
    آیا محسن همونی نیست که از زمانی که آلبومای مجازش اومدن بیرون بلا استثناء پر فروشترین شدن؟؟
    آیا محسن همونی نیست که داریوش مهرجویی گفت: ( شاید مردم به نون شبشون محتاج باشن ولی یک سی دی یا کاست از محسن چاوشی تو خونشون دارن )!!؟
    یا محمد اصفهانی گفت: ( تو آشفته بازار موسیقی ایران کسانی مثل محسن چاوشی مخاطب رو امیدوار میکنن )
    یا صحبتای خود بهروز صفاریان و فرشاد حسامی و میثم یوسفی و . . . که محسن رو انسانی متفکر و عمیق و ... معرفی میکنن و به گفته بهروز صفاریان محسن حتی از خودش هم کپی نمیکنه!!!
    از بهروز صفاریان سرتر داریم تو ایران؟
    فرشاد حسامی چطور؟؟؟
    کم کسایی الان دوروبر محسن چاوشی هستن؟
    خود محسن کم کسی هست؟
    تو جشنواره ای که اخیراً برگزار شد محسن چنتا جایزه برد؟

محسن با تمام این نفرات و با نبوغ خودش میشینن و یک کار موسیقی میدن بیرون، اونوقت بعضی از مخاطبان خودشونو بزرگتر از محسن و بهروز و فرشاد میدونن و شروع به هیچ جلوه دادن آهنگ میکنن!!!!!

اگه قرار باشه محسن نظرات تمام مخاطبان رو به کرسی بشونه تو آهنگاش که نباید آهنگ بده!!!!!!

این بحثایی که الان کردم نخواستم متعصبانه برخورد کنم چراکه محسن چاوشی مثل تمام انسانها مخلوق خداوند هست و یکی از ویژگی های انسان جایزالخطاء بودن هست و این ویژگی در مورد محسن چاوشی هم صدق میکنه. قرار نیست محسن تو موسیقی یا ... ایراد و اشتباه نداشته باشه ( بعضی ها با این دید میرن جلو که محسن حق اشتباه نداره و عاری از اشتباه هست و آهنگی که از محسن منتشر میشه با همین عقیده نقد میکنن و در آخر شاید گوش بدن!!!!!!!!!!!!!! ) که قطعاً محسن هم اشتباهاتی داره و مهم اینه که از اشتباهاتش درس و تجربه بگیره.

دوستان بجای اینکه به حواشی بپردازن و از متن به دور باشن؛ توصیه میکنم برای اولین بار آهنگو گوش کنین!!!!!!!!!!!!!!! آره اولین بار !!!!
    آهنگو گوش دادین ولی مطمئنم ازش لذت نبردین و به آرامش نرسیدین.

فضایی که با این آهنگ میشه تصور کرد و به آرامش محض رسید به نظر من اینه:

با شروع آهنگ چشمامونو ببندیم و خیال کنیم تو یه فضای آزاد هستیم و نم نم بارون میباره...

دستامونو باز کنیم و با چشمای بسته سرمونو به آسمون بلند کنیم و هوای موسیقی چاوشی رو استنشاق کنیم...
    وقتی که آهنگ داره به قسمت (((( به تو فک کردم، به تو آره آره . . . ))) به پرواز دربیایم و از پرواز در آسمان بارونی و زیبای موسیقی محسن لذت محض رو ببریم . . . تمام . . .

{{{ این یعنی متن و نه حاشیه ... این یعنی گرفتن آرامش و لذت بردن از موسیقی }}}

ببخشین پر حرفی کردم... دوستتون دارم

Last edited by Unique 2626; 20-09-2013 at 12:51.

14. 4 کاربر از Unique 2626 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

فضایی که با این آهنگ میشه تصور کرد و به آرامش محض رسید
    موافقم ... من خیلی وقت بود با آهنگای محسن گریه نکرده بودم، همیشه دلم میگرف ولی گریه م نمیگرفت ولی اینبار بغضم شیکس

16. 2 کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه SADEGH 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ببیخشین این آقای علیزاده که شما فرمودی من اصلا نمیشناسم. تا حالا هم هیچ جایی نه آهنگ خاصی ازش به خاطر دارم و نه کسی رو دیدم که از کارهاش تعریف کنه و نه هیچ چیز دیگه

اینکه بخایم نه چاووشی، نه هر خواننده مجاز ایرانی، حتی خواننده فارسی زبانی رو هم با کسی که توی USA فعالیت میکنه مقایسه کنیم هم اصلا نه انصافه و نه قابل قیاس

شما اومدی (از نظر من) یه حرف بی ریشه و بی دلیل زدی، چیزی گفتی که با اطلاعات ناقص بنده جور در نمیومد
    پس ازتون سوال کردم که اگر بنده در اشتباه هستم و خواننده بهتر و فعالتری میشناسین معرفی کنین که ما هم استفاده کینم
    که خب باز هم دیدم متاسفانه در اشتباه بودم دوست عزیز

در مورد حاشیه هم تا جایی که من سابقه خودم رو دارم، شما کاملا در اشتباهی
    اینجا تاپیک محسن چاووشی هست و ما در مورد ایشون با هم صحبت و بحث میکنیم
    و مطمئنا بین کسی که حرف منطقی میزنه با کسی که حرف بی دلیل و غیر منطقی میزنه تفاوتهایی هست
    دلیل نمی شه چون شما اطلاعی از خوانندگان مطرح کشور نداری کلا وجود نداشته باشن.
    دوم اینکه فاصله زمانی بین ترک ها مهم نیست مال چه کشوری باشه.وقتی این فاصله بین ترک های چاوشی واسه من مخاطب دلنشین هستش می تونم با هرکسی مقایس کنم و بگم بهتر از دیگرانه.
    نظر شما وقتی نتونی اثباتش کنی و با جملات نامناسب فقط توجیهش کنی مطمئنا بی پایه و اساس تر از هر نظریه.
    در مورد حاشیه همین بس که من یه نظر شخصی دادم و از خواننده مورد علاقم تعریف کردم ولی شما به شدت یه پست رو به حاشیه کشیدی و باعث شدی چند تا پست دیگه به تاپیک اضافه بشه.
    مطمئنا اگه هرکی اومد یه پست داد شما بخوای با برداشت اشتباه خودت اون پست رو نقل قول کنی و نسبت بهش جبهه بگیری این تاپیک می شه مجموعه پست های بی محتوای شما.
    در ضمن دلیل نمی شه هرکی زود به زود آهنگ داد فعال تره.این هم یکی دیگه از برداشت های اشتباه شما.مطمئنا وقتی یکی مثل چاوشی چندین ماه یا سال واسه یه آهنگ وقت می ذاره یعنی داره روی اون آهنگ کار می کنه.برعکس خیلی کسانی که همینجوری تند تند آهنگ می دن بیرون و آهنگ ها همه مثل همن و همین باعث شکستشون می شه.
    شما اگه می خوای باز هم این بحث رو ادامه بدی بذارش برای پیغام خصوصی یا پروفایل.چون تاپیک جای بحث و مناظره راجع به نظر شخصی بنده نیست.

18. این کاربر از SADEGH 7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •