تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 641 از 942 اولاول ... 141541591631637638639640641642643644645651691741 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,401 به 6,410 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

آخر فروم باز masoudboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

به نظر من اینکه Sms از خارج به ایرانسل نمیرسه یک مشکل فنی از طرف ایرانسل هست چون از تمام کشورها حتی امارات هم دریافت نمیکنه در حالی که به راحتی ارسال می کنه . همراه اول و تالیا و حتی اسپادان که من تست کردم راحت هم دریافت می کنه و هم می فرسته .

داره خودمونی میشه 1001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

از دیروز که سروش جان خبر آنتن دهی در فرهنگشهر رو داد تصمیم گرفتم که امروز به یه بازدید آنتن شناسانه برم ، اینم نتیجش :
    از پارک قوری که قبلا آخرین نقطه آنتن دهی بود اونورتر رفتم و دیدم قطع نشد دوزاریم افتاد که همه خبرا درسته
    ایرانسل الان توی پارک ملت معالی آباد یه دکل موقت زده که ساخت شرکت صنایع مخابراتی راه دور شیرازه
    از کسایی که داخلش مشغول بودن پرسیدم که ایرانسل توی شیراز داره جدیدا چکار میکنه ، گفت که الان یه دکل فرکانس 900 که اینجا زدن ، یه دکل هم منطقه صنایع و یه دکل هم شهرک گلستان رو موقتا زیر پوشش برده که بعدن آنتن دائمی رو نصب میکنن و تا زمانیکه اصلیاش نصب نشه همین موقتا کار خواهند کرد، با این حساب تقریبا بیشتر محدوده شهر زیر پوشش رفته
    ضمنا آنتن دهی شیراز رو هم شرکت اریکسون داره انجام میده
    سروش جان این خبرو هم بهت بدم که دیگه نگران بلوار چمران هم نباش چون کاملا زیر پوشش رفته ولی فقط آنتن دهیش ضعیفه که اونم اگه صبر کنیم درست میشه
    فکر نمیکنم به این زودیا هم نقشه شیراز توی سایت عوض بشه چون هنوز کار داره
    این خبر خوشی بود که باید به اطلاع همه ، مخصوصا بچه های خونگرم شیراز میرسوندم پس :

ایرانسل متشکریم

امیدوارم که ایرانسل توی تمام شهرای دیگه مخصوصا اصفهان هم همین رویه رو دنبال کنه تا مشکل همه جا حل بشه فقط باید مثل ما صبر کرد ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه Clickrast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اصفهان - نصف جهان

پيش فرض

امیدوارم که ایرانسل توی تمام شهرای دیگه مخصوصا اصفهان هم همین رویه رو دنبال کنه تا مشکل همه جا حل بشه فقط باید مثل ما صبر کرد ...
    مگه صبر نكرديم ما ؟ ما خيلي وضعمون بدتره باور كن !

آخر فروم باز hossein-p30-f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    جمهوری! اسلامی! ایران!

پيش فرض

این به خاطر تداخل در شبکه هست و به آنتن مربوط نمی شه
    مي دونم مال شبكه هست
    ميگم اين مشكل موقته ((1 هفته 2 هفته يه ماه)) حل ميشه يا از اونايي هست كه بايد خدا حلش كنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه MTNIrancell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ببخشید یه سوال:
    این که میگید 26شهریور پایان طرحه ایا مفهومش اینه که کسی که مثلا 17شهریور یکی از طرحها را فعال کرده فقط 10روز میتونه از مزایای طرح استفاده کنه؟
    اگه دائمی باشه تا 26 شهریور و اگه اعتباری باشه تا 17 مهر

به نظر من اینکه Sms از خارج به ایرانسل نمیرسه یک مشکل فنی از طرف ایرانسل هست چون از تمام کشورها حتی امارات هم دریافت نمیکنه در حالی که به راحتی ارسال می کنه . همراه اول و تالیا و حتی اسپادان که من تست کردم راحت هم دریافت می کنه و هم می فرسته .

من گفتم. من این مشکل رو داشتم ولی الان مشکلی نیست.

مي دونم مال شبكه هست
    ميگم اين مشكل موقته ((1 هفته 2 هفته يه ماه)) حل ميشه يا از اونايي هست كه بايد خدا حلش كنه
    توی محله ما که 21 ساعت بود.

البته من صبر نکردم.
    بعد از 21 ساعت از خونمون تا میدان صادقیه رفتم و یک تماس گرفتم ، وقتی برگشتم درست شده بود.
    گمون کنم توی HLR خطم Lock شده بود که با اینکار درست شد.

اگه برای شما هی قطع و وصل میشه یه 14-15 روزی باید تحمل کنی.

اگه نباشه جاش خالی می مونه MTNIrancell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

از دیروز که سروش جان خبر آنتن دهی در فرهنگشهر رو داد تصمیم گرفتم که امروز به یه بازدید آنتن شناسانه برم ، اینم نتیجش :
    از پارک قوری که قبلا آخرین نقطه آنتن دهی بود اونورتر رفتم و دیدم قطع نشد دوزاریم افتاد که همه خبرا درسته
    ایرانسل الان توی پارک ملت معالی آباد یه دکل موقت زده که ساخت شرکت صنایع مخابراتی راه دور شیرازه
    از کسایی که داخلش مشغول بودن پرسیدم که ایرانسل توی شیراز داره جدیدا چکار میکنه ، گفت که الان یه دکل فرکانس 900 که اینجا زدن ، یه دکل هم منطقه صنایع و یه دکل هم شهرک گلستان رو موقتا زیر پوشش برده که بعدن آنتن دائمی رو نصب میکنن و تا زمانیکه اصلیاش نصب نشه همین موقتا کار خواهند کرد، با این حساب تقریبا بیشتر محدوده شهر زیر پوشش رفته
    سروش جان این خبرو هم بهت بدم که دیگه نگران بلوار چمران هم نباش چون کاملا زیر پوشش رفته ولی فقط آنتن دهیش ضعیفه که اونم اگه صبر کنیم درست میشه
    این خبر خوشی بود که باید به اطلاع همه ، مخصوصا بچه های خونگرم شیراز میرسوندم پس :

ایرانسل متشکریم

خدا رو شکر که از تعداد افرادی که کم مونده به ایرانسل فحش بدن هر لحظه داره کمتر میشه.

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

ایرانسل متشکریم

خدا رو شکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه BABAKAM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

MTNIrancell

سلامMTNIrancell ما خونمون تو انتهاي 196غربي تهرانپارس بين خيابان سراج وارديبهشت خيابان صاحب الرمان واقع است
    اينجا آنتن خيابان ميده ولي خونه ها فقط يه مقدار آنتن داره که باهاش هيچ کار نميشه کرد هيچ کس هم نمي تونه باهات تماس بگيره به غير اين کوچه هاي بالاي بين اتوبان باقري و سراج هيچ کدوم آنتن درست حسابي ندارن منظورم تا وفاداره

کي درست ميشه

البته تو نقشه پوشش انگاري آنتن داره
    ولي اشتباه
    چون انقدر آنتن کمه که راه به راه آنتن عوض ميکنه

اسم آنتن ها يي که خونه ما مينويسه
    تهرانپارس سه سي
    مدائن 1آ
    مدائن 2آ
    نبوت 1 آ
    تهرانپارس 1 سي
    تکاوران آ

سواال من اينکه کي درست ميشه بعد ار 1 سال ؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه milad_milad_milad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

11

این رو جدی میگم و نمی خوام به کسی توهین کنم ، 80 درصد کسانی که با ما تماس می گیرند فرهنگ استفاده از موبایل رو که ندارند هیچ اصلا آداب و معاشرت بلد نیستن و فکر می کنن منی که دارم باهاش صحبت می کنم کارگر سره جالیز هستم و باید به مزخرفاتش گوش کنم.

پس همون بهتر که یه جوری بنویسه که همه مردم رحت تر درک کنند.

البته این رو هم بگم که این طرح ها داره تودید میشه.

شاهین جان دقیقآ باهات موافقم البته,با کارگر سر جالیز هم نباید اینجوری برخورد کرد بالاخره همه ماها انسانیم و باید با همدیگه با احترام برخورد کنیم!
    من که بشخصه همچین چیزایی میبینم بهشون تذکر میدم,یک بار هم برای دوستم که با اپراتور جان عزیز بد برخورد کرده بود توضیح دادم که رفتارش ناشایست بود و مگه اپراتور جان عزیز مسئول کم یا زیاد شدن موجودی یا قبض یا چیزهای دیگست!
    اقا شاهین از طرف بچه های فروم هم بهتون خسته نباشید میگیم که هم به صبوری با مشترکها برخورد میکنین و هم به مشکلات بچه های فروم رسیدگی میکنین و سئوالاتشون رو جواب میدید

Last edited by milad_milad_milad; 13-09-2007 at 20:42.

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

شمام همه چیزو ربط بده به ایرانسل. انگار همه چیزو همه کس تو دنیای شما بی عیب و نقصه به جز ایرانسل.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •