به نظر من اینکه Sms از خارج به ایرانسل نمیرسه یک مشکل فنی از طرف ایرانسل هست چون از تمام کشورها حتی امارات هم دریافت نمیکنه در حالی که به راحتی ارسال می کنه . همراه اول و تالیا و حتی اسپادان که من تست کردم راحت هم دریافت می کنه و هم می فرسته .
به نظر من اینکه Sms از خارج به ایرانسل نمیرسه یک مشکل فنی از طرف ایرانسل هست چون از تمام کشورها حتی امارات هم دریافت نمیکنه در حالی که به راحتی ارسال می کنه . همراه اول و تالیا و حتی اسپادان که من تست کردم راحت هم دریافت می کنه و هم می فرسته .
از دیروز که سروش جان خبر آنتن دهی در فرهنگشهر رو داد تصمیم گرفتم که امروز به یه بازدید آنتن شناسانه برم ، اینم نتیجش :
از پارک قوری که قبلا آخرین نقطه آنتن دهی بود اونورتر رفتم و دیدم قطع نشد دوزاریم افتاد که همه خبرا درسته
ایرانسل الان توی پارک ملت معالی آباد یه دکل موقت زده که ساخت شرکت صنایع مخابراتی راه دور شیرازه
از کسایی که داخلش مشغول بودن پرسیدم که ایرانسل توی شیراز داره جدیدا چکار میکنه ، گفت که الان یه دکل فرکانس 900 که اینجا زدن ، یه دکل هم منطقه صنایع و یه دکل هم شهرک گلستان رو موقتا زیر پوشش برده که بعدن آنتن دائمی رو نصب میکنن و تا زمانیکه اصلیاش نصب نشه همین موقتا کار خواهند کرد، با این حساب تقریبا بیشتر محدوده شهر زیر پوشش رفته
ضمنا آنتن دهی شیراز رو هم شرکت اریکسون داره انجام میده
سروش جان این خبرو هم بهت بدم که دیگه نگران بلوار چمران هم نباش چون کاملا زیر پوشش رفته ولی فقط آنتن دهیش ضعیفه که اونم اگه صبر کنیم درست میشه
فکر نمیکنم به این زودیا هم نقشه شیراز توی سایت عوض بشه چون هنوز کار داره
این خبر خوشی بود که باید به اطلاع همه ، مخصوصا بچه های خونگرم شیراز میرسوندم پس :
ایرانسل متشکریم
امیدوارم که ایرانسل توی تمام شهرای دیگه مخصوصا اصفهان هم همین رویه رو دنبال کنه تا مشکل همه جا حل بشه فقط باید مثل ما صبر کرد ...![]()
مگه صبر نكرديم ما ؟ ما خيلي وضعمون بدتره باور كن !امیدوارم که ایرانسل توی تمام شهرای دیگه مخصوصا اصفهان هم همین رویه رو دنبال کنه تا مشکل همه جا حل بشه فقط باید مثل ما صبر کرد ...
مي دونم مال شبكه هستاین به خاطر تداخل در شبکه هست و به آنتن مربوط نمی شه
ميگم اين مشكل موقته ((1 هفته 2 هفته يه ماه)) حل ميشه يا از اونايي هست كه بايد خدا حلش كنه![]()
اگه دائمی باشه تا 26 شهریور و اگه اعتباری باشه تا 17 مهر
من گفتم. من این مشکل رو داشتم ولی الان مشکلی نیست.
توی محله ما که 21 ساعت بود.
البته من صبر نکردم.
بعد از 21 ساعت از خونمون تا میدان صادقیه رفتم و یک تماس گرفتم ، وقتی برگشتم درست شده بود.
گمون کنم توی HLR خطم Lock شده بود که با اینکار درست شد.
اگه برای شما هی قطع و وصل میشه یه 14-15 روزی باید تحمل کنی.
خدا رو شکر که از تعداد افرادی که کم مونده به ایرانسل فحش بدن هر لحظه داره کمتر میشه.![]()
خدا رو شکراز دیروز که سروش جان خبر آنتن دهی در فرهنگشهر رو داد تصمیم گرفتم که امروز به یه بازدید آنتن شناسانه برم ، اینم نتیجش :
از پارک قوری که قبلا آخرین نقطه آنتن دهی بود اونورتر رفتم و دیدم قطع نشد دوزاریم افتاد که همه خبرا درسته
ایرانسل الان توی پارک ملت معالی آباد یه دکل موقت زده که ساخت شرکت صنایع مخابراتی راه دور شیرازه
از کسایی که داخلش مشغول بودن پرسیدم که ایرانسل توی شیراز داره جدیدا چکار میکنه ، گفت که الان یه دکل فرکانس 900 که اینجا زدن ، یه دکل هم منطقه صنایع و یه دکل هم شهرک گلستان رو موقتا زیر پوشش برده که بعدن آنتن دائمی رو نصب میکنن و تا زمانیکه اصلیاش نصب نشه همین موقتا کار خواهند کرد، با این حساب تقریبا بیشتر محدوده شهر زیر پوشش رفته
ضمنا آنتن دهی شیراز رو هم شرکت اریکسون داره انجام میده
سروش جان این خبرو هم بهت بدم که دیگه نگران بلوار چمران هم نباش چون کاملا زیر پوشش رفته ولی فقط آنتن دهیش ضعیفه که اونم اگه صبر کنیم درست میشه
فکر نمیکنم به این زودیا هم نقشه شیراز توی سایت عوض بشه چون هنوز کار داره
این خبر خوشی بود که باید به اطلاع همه ، مخصوصا بچه های خونگرم شیراز میرسوندم پس :
ایرانسل متشکریم
امیدوارم که ایرانسل توی تمام شهرای دیگه مخصوصا اصفهان هم همین رویه رو دنبال کنه تا مشکل همه جا حل بشه فقط باید مثل ما صبر کرد ...![]()
MTNIrancell
سلامMTNIrancell ما خونمون تو انتهاي 196غربي تهرانپارس بين خيابان سراج وارديبهشت خيابان صاحب الرمان واقع است
اينجا آنتن خيابان ميده ولي خونه ها فقط يه مقدار آنتن داره که باهاش هيچ کار نميشه کرد هيچ کس هم نمي تونه باهات تماس بگيره به غير اين کوچه هاي بالاي بين اتوبان باقري و سراج هيچ کدوم آنتن درست حسابي ندارن منظورم تا وفاداره
کي درست ميشه
البته تو نقشه پوشش انگاري آنتن داره
ولي اشتباه
چون انقدر آنتن کمه که راه به راه آنتن عوض ميکنه
اسم آنتن ها يي که خونه ما مينويسه
تهرانپارس سه سي
مدائن 1آ
مدائن 2آ
نبوت 1 آ
تهرانپارس 1 سي
تکاوران آ
سواال من اينکه کي درست ميشه بعد ار 1 سال ؟؟
شاهین جان دقیقآ باهات موافقم البته,با کارگر سر جالیز هم نباید اینجوری برخورد کرد بالاخره همه ماها انسانیم و باید با همدیگه با احترام برخورد کنیم!
من که بشخصه همچین چیزایی میبینم بهشون تذکر میدم,یک بار هم برای دوستم که با اپراتور جان عزیز بد برخورد کرده بودتوضیح دادم که رفتارش ناشایست بود و مگه اپراتور جان عزیز مسئول کم یا زیاد شدن موجودی یا قبض یا چیزهای دیگست!
اقا شاهین از طرف بچه های فروم هم بهتون خسته نباشید میگیم که هم به صبوری با مشترکها برخورد میکنین و هم به مشکلات بچه های فروم رسیدگی میکنین و سئوالاتشون رو جواب میدید
![]()
Last edited by milad_milad_milad; 13-09-2007 at 20:42.
شمام همه چیزو ربط بده به ایرانسل. انگار همه چیزو همه کس تو دنیای شما بی عیب و نقصه به جز ایرانسل.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)