تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 641 از 827 اولاول ... 141541591631637638639640641642643644645651691741 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,401 به 6,410 از 8262

نام تاپيک: دنیای فوتبال

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

باشگاه"فولاد مباركه سپاهان" اعلام كرد: نماينده اين باشگاه اول ديماه به منظورشركت درمراسم قرعه كشي جام باشگاه‌هاي آسيا به مقر كنفدراسيون فوتبال آسيا در كوالالامپور (پايتخت كشور مالزي) اعزام مي‌شود.

به‌گزارش روز دوشنبه روابط عمومي اين باشگاه،"پل موني ساموئل" معاون دبيركل كنفدراسيون فوتبال آسيا با ارسال نامه‌اي به باشگاه فولاد مباركه سپاهان، از تيم فوتبال اين باشگاه براي شركت در جام باشگاه‌هاي آسيا دعوت كرد.

براين اساس، مسوولين باشگاه فولاد مباركه سپاهان بايد اطلاعات لازم درمورد استاديوم محل برگزاري ديدارهاي خانگي، مكان اقامت و تمرين تيم‌هاي ميهمان، محل اقامت نمايندگان كنفدراسيون فوتبال آسيا، زمان مناسب براي برگزاري مسابقات با توجه به تعطيلات عمومي و اطلاعات شرايط جوي و اقليمي را تا روز جمعه ‪ ۱۶‬آذرماه به كنفدراسيون فوتبال آسيا اعلام كنند.

به گزارش باشگاه فولاد مباركه سپاهان به‌نقل ازكميته برگزاري مسابقات جام باشگاه‌هاي آسيا، ديدارهاي جام باشگاه‌هاي آسيا از ‪ ۱۶‬اسفندماه آغاز مي‌شود.

تيم فوتبال فولاد مباركه سپاهان در دور مقدماتي اين مسابقات روزهاي اول فروردين ماه، ‪ ۲۲‬فروردين ماه ، پنجم و نوزدهم ارديبهشت ماه و دوم خرداد سال آينده آينده به مصاف حريفان خود خواهد رفت.

مدیر انجمن هنرهفتم Mahdi Hero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    nn374$|*|017

پيش فرض خبرگزاري فرانسه: فوتبال ايران به دنبال قهرماني دوباره است

ري فرانسه از دوحه گزارش داد: محروميت فوتبال ايران از سوي فدراسيون بين‌المللي فوتبال (فيفا) موجي از نااميدي را در ميان اعضاي اين تيم به وجود آورد اما لغو موقت آن اميد آنها را براي قهرماني دوباره در بازي‌هاي آسيايي، بار ديگر زنده كرد.

"رنه سيموئز" سرمربي برزيلي تيم فوتبال اميد ايران در اين‌باره گفت:
    اين محروميت شوك بزرگي براي ما بود. بازيكنان ما از شنيدن اين خبر بسيار ناراحت شدند اما اكنون با حضور در بازي‌هاي آسيايي سعي مي‌كنند اتفاقاتي را كه روي داد، فراموش كنند.

وي افزود: اين اتفاق براي من بسيار سخت بود چون تاكنون در طول دوران فوتبال خود با چنين محروميتي مواجه نشده بودم.

فوتبال ايران چندي پيش به دليل دخالت دولت در امور فدراسيون از شركت در تمامي مسابقات بين‌المللي محروم شد اما اين محروميت پس از چند روز و درست پيش از آغاز بازي‌هاي آسيايي، به طور متوقت لغو گرديد.

براساس اين گزارش، فيفا تا روز سه‌شنبه براي انجام اصلاحات در فدراسيون ايران و جلوگيري از محروميت دايم فوتبال اين كشور مهلت تعيين كرده است.

سيموئز كه در جام جهاني ‪،۱۹۹۸‬تيم جاماييكا را به يك موفقيت دور از ذهن رساند، اظهار داشت: براي دفاع از عنوان قهرماني خود تلاش مي‌كنيم. همه چيز عالي است. مي‌خواهيم دوباره قهرمان شويم. ما فوتبال معمولي خود را در دوحه بازي مي‌كنيم. من يك برزيلي هستم و برزيلي‌ها هرگز براي مدال نقره بازي نمي‌كنند.

تيم فوتبال ايران در آخرين مسابقه مرحله گروهي بازي‌هاي آسيايي دوحه روز چهارشنبه با هند ديدار مي‌كند.

ايران با كسب يك امتياز در اين مسابقه به مرحله يك چهارم نهايي صعود خواهد كرد.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    nn374$|*|017

پيش فرض مهاجمان تيم ملي ايتاليا به شرط بندي غير قانوني متهم شدن

"وينچنزو ياكوينتا" و "ديويد دي ميشله" مهاجمان تيم ملي فوتبال ايتاليا در ميان ‪۲۱‬بازيكني هستند كه متهم به عضويت در يك شبكه شرط بندي غير قانوني شناخته شدند.

به گزارش خبرگزاري اسوشيتدپرس از اودينه، "لورنزو دل گيوديس" مامور رسيدگي به اين پرونده پس از پايان تحقيقات خود اعلام كرد: اين افراد از سال ‪۱۹۹۸‬تا ‪۲۰۰۵‬بيش از ‪۱۰/۵‬ميليون يورو درآمد از طريق اين شبكه كسب كرده‌اند.

بر همين اساس خبرگزاري رسمي ايتاليا (آنسا) و روزنامه گازتا دلو اسپورت گزارش دادند: "زليكو كالاچ" دروازه‌بان و "مرك يانكولوفسكي" هافبك تيم آث ميلان از ديگر متهمان پرونده مذكور هستند.

ياكوينتا و ديگر بازيكنان متهم به عضويت در اين شبكه شرط بندي هرگونه تخلفي را رد كرده‌اند.

نتيجه تحقيقات ماموران رسيدگي به اين پرونده به فدراسيون فوتبال ايتاليا فرستاده شده است و احتمالا براي متهمان تا يك سال محروم در نظر گرفته خواهد شد.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    nn374$|*|017

پيش فرض تيم فوتبال سپيدرود رشت به دور دوم رقابتهاي جام حذفي كشور صعود كرد

تيم فوتبال سپيدرود رشت يكي از نمايندگان استان گيلان در رقابتهاي جام حذفي كشور، به دور دوم اين رقابتها صعود كرد.

به گزارش خبرنگار ايرنا، در دور اول رقابتهاي جام حذفي كشور قرار بود عصر سه‌شنبه، تيمهاي سپيدرود رشت و بهزيستي مريوان در ورزشگاه شهيد عضدي رشت مقابل هم قرار بگيرند كه تيم بهزيستي مريوان با حضور نيافتن در اين ديدار، از اين رقابتها انصراف داد.

با انصراف تيم فوتبال بهزيستي مريوان، تيم فوتبال سپيدرود رشت به دور دوم رقابتهاي جام حذفي كشور صعود كرد.

تيم‌هاي سپيدرود رشت و دخانيات گيلان، دو نماينده اين استان در دور دوم رقابتهاي فوتبال جام حذفي باشگاههاي كشور هستند.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    nn374$|*|017

پيش فرض اشكان دژاگه: نشان دادم كه براي بازي در بوندسليگا مشكلي ندارم

"اشكان دژاگه" بازيكن ايراني باشگاه "هرتا ب.اس.ث برلين" گفت: من با بهبود كيفيت بازي خود، نشان دادم كه براي بازي در بوندسليگا مشكلي ندارم.

دژاگه روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا در برلين افزود: من فكر مي‌كنم كه در اين ميان به اندازه كافي تمرين داشته‌ام و سرعت خود در بازي را بهبود بخشيده‌ام.

دژاگه اضافه كرد: اين در حاليست كه هرتا برلين در دو سال گذشته فكر مي‌كرد كه من نمي‌توانم سرعت كافي را داشته تا شرايط براي حضور در بوندسليگا را كسب كنم.

اين بازيكن ايراني گفت: من خرسندم كه شانس براي بازي در بوندسليگا را دريافت كرده‌ام و فكر مي‌كنم كه وضعيت بازي من در حال حاضر بسيار خوب و مطلوب است.

دژاگه افزود: خوشحال هستم كه "يلديرايي باشتورك" همبازي من در هرتا نيز پس از اينكه مدتي به خاطر مصدوميت نتوانست در بازي‌ها شركت كند، دوباره وارد ميدان مي‌شود.

دژاگه در پاسخ به اينكه احتمالا وي به خاطر بازگشت باشتورك نيكمت‌نشين خواهد شد، گفت: مربي باشگاه در اين مورد تصميم خواهد گرفت اما من به مربي اعلام كرده‌ام كه قادرم در چند پست در زمين بازي حضور داشته باشم.

دژاگه افزود: هر چند كه تمايل بسياري براي تداوم بازي خود در بوندسليگا دارد اما بازگشت دوباره باشتورك بعنوان يك فوتباليست فوق‌العاده به تيم و نيمكت نشيني دوباره، براي او قابل درك است.

اين بازيكن ايراني گفت: هدف من اين است كه به كيفيت مطلوب بازي خود در هرتا ادامه دهم.

دژاگه همچنين با ابراز خرسندي از قصد باشگاه برلين براي تمديد قراردادش اظهار داشت: مدير اين باشگاه معتقد است كه هنوز بايد چند بازي ديگر نيز براي تمديد قرارداد انجام دهد و پس از آن در زمان استراحت زمستاني بوندسليگا براي تمديد چنين قراردادي صحبت كنيم.

اين بازيكن ايراني افزود: من در زمان استراحت زمستاني تصميم خود براي تمديد قرارداد با برلين و يا رفتن از اين باشگاه را اتخاذ خواهم كرد اما تمايل دارم كه در شهر برلين بمانم و قصد دارم از طريق باشگاه برلين به موفقيت برسم.

دژاگه با تاكيد بر اينكه "فعلا بر روي قراداد زياد فكر نمي‌كند و صرفا به دنبال انجام بازي خوب است"، گفت: من زمان زيادي منتظر بودم تا شانس بازي در بوندسليگا را كسب كنم. هم‌اكنون اين شانس را دارم و از آن استفاده خواهم كرد.

اين بازيكن با اشاره به اينكه هرتا برلين در برابر تيم برمن مشكلاتي داشته است، افزود: با وجود اينگونه مشكلات، تيم برلين نشان داده است كه مي‌تواند در بوندسليگا بازي كند و چنانچه همينگونه پيش برويم وضعيت در آينده نيز مطلوب خواهد بود.

دژاگه در پاسخ به اينكه "آيا به بازي در تيم ملي فوتبال ايران نيز فكر كرده است؟" گفت: طبيعي است كه قلب من براي ايران مي‌زند. البته در گذشته صحبت كوتاهي در اين زمينه صورت گرفت اما پس از آن ديگر چيزي شنيده نشد.

دژاگه براي حضور در باشگاههاي فوتبال ايران نيز گفت: من ايراني هستم و والدين من نيز ايراني هستند اما در حال حاضر در آلمان بازي مي‌كنم و به همين دليل خيلي به فكر بازي در باشگاههاي ايران نيستم.

دژاگه در عين حال افزود كه قبل از جام جهاني مشاور برخي از ملي‌پوشان ايراني در آلمان با وي گفت‌وگوهايي را انجام داده است.

اين فوتباليست در پاسخ به اينكه "آيا اگر پيشنهادي از سوي ايران وجود داشته باشد حاضر به همكاري هستيد؟" گفت: در اين صورت مي‌توان در مورد پيشنهاد صحبت كرد. من تصميمات خود را با والدينم نيز در ميان مي‌گذارم و تصميمات پدرم در اين زمينه براي من مهم است.

دژاگه در پاسخ به اينكه "ارزيابي وي از ديگر بازيكنان ايراني در آلمان چيست؟" گفت: من كيفيت بازيكنان ايراني در آلمان را بسيار خوب مي‌بينم و اين بازيكنان در راه خوبي گام برمي‌دارند.

اين فوتباليست افزود: فكر مي‌كنم كه ايران بازيكنان خوب ديگري نيز دارد كه مي‌توانند در بوندسليگا بازي كنند اما آنها هنوز اين شانس را بدست نياورده‌اند.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    nn374$|*|017

پيش فرض "رضا قراخانلو": مشكلات فوتبال ايران در فيفا حل شده است

رييس كميته ملي المپيك روز سه شنبه گفت: خبرهاي رسيده از زوريخ حاكيست كه مشكلات فوتبال ايران در فيفا حل شده است .

رضا قراخانلو در ديدار با بازيكنان تيم اميد كشورمان خطاب به آنان گفت: تنها به انجام مسابقه فكر كنيد و به مسائل حاشيه‌اي كاري نداشته باشيد.

به گزارش خبرنگار اعزامي ايرنا به دوحه، وي اظهار داشت: مسائل مربوط به تعليق فوتبال ايران حل شده و از ابتدا اين مشكلات به تيم اميد ربطي نداشت.

وي افزود: خبرهاي رسيده از زوريخ مركز فعاليتهاي فدراسيون بين‌المللي فوتبال فيفا حاكي از آن است كه مشكلات تماما حل شده است .

قراخانلو از ملي پوشان اميد خواست: تمركز خود را بر روي مسابقات دوحه بگذارند و به ساير مسائل كاري نداشته باشند و اين در حالي است كه مشكلات مربوط به فوتبال را مسوولان پيگيري مي‌كنند.

وي از سيموئز به عنوان يك مربي خوب و آگاه ياد كرد و گفت: شما بهترين فرصت را داريد تا از اين مربي استفاده خوبي كنيد، انتطار داريم تلاش بيشتري داشته باشيد و با كسب مدال قهرماني در دوحه، در ورزش ايران تحول ايجاد كنيد.

قراخانلو درباره پرداخت پاداش به ورزشكاران گفت: افزون بر پاداشي كه رييس سازمان تربيت بدني ( ‪۱۲ ، ۲۵‬و ‪۷‬ميليون تومان)، در اين مسابقات به هر كس مدال بگيرد از سوي كميته المپيك ‪۱ ، ۱/۵‬ميليون و ‪۵۰۰‬هزار تومان پرداخت مي‌شود.

رييس كمسته ملي المپيك ادامه داد: ما به فدراسيونها گفته‌ايم كه اگر خودشان صلاح مي‌دانند در مواقع خاص با توجه به نتايج كسب شده به ورزشكاران مبلغي به عنوان پاداش پرداخت كنند و بزودي سرپرست فدراسيون فوتبال به دوحه مي‌آيد و دراين خصوص با وي نيز صحبت مي‌كنم.

پيش از صحبت‌هاي قراخانلو رنه سيموئز سرمربي تيم اميد گفت : تيم اميد ايران با شرايط روحي بدي به دوحه آمد، اين هم به دليل آن بود كه مسائلي پيش از اعزام تيم اميد براي فوتبال ايران بوجود آمده بود.

وي افزود: در اين حين بازيكنان با همدلي و تلاش تا اين مرحله خوب كار كردند و من از آنها راضي هستم، ولي هرچه مسابقات مي‌گذرد روحيه تيم بهتر مي‌شود و بازي‌هاي بهتري انجام مي‌دهند .

سيموئز ادامه داد: زمان آن است كه بازيكنان از سوي مسوولان از نظر روحي رواني و مالي مورد حمايت و پشتيباني بيشتر قرار بگيرند.

محمد پنجعلي مربي تيم هم گزارشي از مراحل آماده‌سازي تيم اميد در حضور رييس كميته ملي المپيك بيان نمود.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    nn374$|*|017

پيش فرض رييس باشگاه ميلان: نيازي به "شوچنكو" نداريم

رييس باشگاه فوتبال آث ميلان ايتاليا گزارش‌هاي منتشره در مورد تلاش براي جذب "اندري شوچنكو" مهاجم چلسي را رد كرد.

به گزارش خبرگزاري فرانسه از رم، اين در حاليست كه عملكرد ضعيف اين بازيكن در چلسي، موجب انتشار شايعاتي در مورد بازگشت وي به ايتاليا شده است.

با وجود اين "آدريانو گالياني" گفت: باشگاه آث ميلان به دليل در اختيار داشتن چهار مهاجم و كاكا و با توجه به تمايل شوچنكو براي حضور در تركيب اصلي تيم، وي را دوباره به خدمت نخواهد گرفت.

وي افزود: اين بازيكن اوكرايني به خاطر تصميم خودش براي ترك باشگاه، فروخته شد. باور كردني نيست كه باشگاه چلسي بعد از پرداخت ‪۴۵‬ميليون يورو براي وي، پس از شش ماه بگذارد اين بازيكن برود. اين نه تنها غير ممكن بلكه غير قابل تصور است.

شوچنكو هنگام حضور در آث ميلان، با به ثمر رساندن گل پيروزي مقابل يوونتوس، اين تيم را به قهرماني در جام قهرمانان ‪۲۰۰۳‬اروپا رساند.

گالياني اظهار داشت: در ماه ژانويه فقط ممكن است با يك مدافع قرارداد امضا كنيم.

براساس اين گزارش، "گلن رودر" رييس باشگاه نيوكاسل نيز احتمال به خدمت گرفتن قرضي شوچنكو را رد كرد.

نيوكاسل با توجه به مصدوميت "مايكل اوون"، در خط حمله خود با مشكل مواجه است.

رودر گفت: شوچنكو بازيكن فوق‌العاده‌اي است و همه باشگاه‌ها دوست دارند، وي را در اختيار داشته باشند اما ما هنوز با باشگاه چلسي در اين‌باره صحبت نكرده‌ايم و برنامه‌اي براي اين كار نداريم.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    nn374$|*|017

پيش فرض رونالدينيو امشب به دنبال "گل" است

"رونالدينيو" ستاره برزيلي تيم فوتبال بارسلونا گفت كه در مصاف امشب با تيم "وردربرمن" آلمان در چارچوب رقابتهاي باشگاههاي برتر اروپا، از همان دقيقه نخست در جستجوي گل خواهند بود.

بارسلونا براي صعود به مرحله يك هشتم نهايي جام قهرمانان اروپا امشب بايد در زمين خود در ورزشگاه "نيوكمپ"، بر وردر برمن غلبه كند. در غير اين صورت، تيم چلسي انگليس و وردر برمن از اين گروه صعود خواهند كرد.

رونالدينيو در اين‌باره به روزنامه ورزشي "ماركا" گفت كه براي جلوگيري از هر گونه پيچيدگي بعدي، از اولين لحظات ، بارسلونايي‌ها به دنبال گل خواهند رفت.

وي افزود: ما بايد مثل هميشه بازي كنيم و به دنبال پيروزي از همان دقايق اول باشيم، حريف را در ضد حمله‌ها تحت فشار قرار دهيم و توپ را در اختيار خود داشته باشيم.

رونالدينيو اين مسابقه را مهمترين رقابت سال جاري بارسلونا تاكنون اعلام كرد.

بازيكن سرشناس بارسلونا اطمينان داد كه بارسلونا ترسي از وردربرمن ندارد و بازي آنان براساس احترام دو جانبه است و به همين دليل، امشب رقابت زيبايي خواهند داشت.

وي حمايت هواداران تيم خود را براي پيروزي در اين مسابقه، امري حياتي خواند و اين بازي را براي بارسلونا، يك مسابقه فينال دانست.

تيم بارسلونا قهرمان اين جام اروپايي در سال گذشته است و به همين دليل، صعود نكردن آن به مرحله بعدي براي اين تيم يك شكست تلقي خواهد شد.

فرانك ريكارد سربلندي هلندي بارسلونا براي افزايش آمادگي بازيكنانش از حضور رونالدينيو و چند بازيكن سرشناس اين تيم در مسابقه با تيم لوانته كه روز شنبه در چارچوب رقابتهاي داخلي باشگاههاي دسته اول اسپانيا برگزار شد، جلوگيري كرده بود.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    nn374$|*|017

پيش فرض "گاگو" هم رئال مادريدي شد

"رامون كالدرون" دستيابي به توافق ميان رئال مادريد و "فرناندو گاگو" بازيكن آرژانتيني را تاييد كرد.

كالدرون در برنامه ورزشي موج راديويي"كادنا سر" اين‌مطلب را تاييد كرد.

اكنون فقط بايد "ماوريسيو ماكري" رييس باشگاه"بوكا جونيورز" آرژانتين قرارداد فروش اين بازيكن را به رئال امضا كند تا گاگو سه‌شنبه آينده براي رسمي كردن قرارداد خود وارد مادريد شود.

با خريداري گاگو بازيكن خط مياني، رئال خلاقيت در نحوه بازي خود را افزايش خواهد داد.

مقامهاي باشگاه بوكا جونيورز ابتدا خواستار ‪۲۲‬ميليون يورو براي فروش بازيكن خود شده بودند و رئال مادريد بايد علاوه بر آن، ‪۱۵‬درصد ديگر را به بازيكن پرداخت مي‌كرد كه در مجموع خريد گاگو براي رئال ‪۲۵‬ميليون يورو تمام مي‌شد.

بنا بر گزارشها، رئال مادريد در جريان مذاكرات سرانجام پذيرفته است حدود ‪۲۰‬ميليون يورو براي خريداري گاگو پرداخت كند.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    nn374$|*|017

پيش فرض "محمد پنجعلي": ديدار با رييس جمهور در دوحه روحيه تيم اميد را بالا برد

مربي تيم فوتبال اميد ايران ديدار رييس جمهوري ايران با فوتباليستهاي تيم اميد را يك شارژ روحي خوب براي بازيكنان عنوان كرد.

"محمد پنجعلي" روز سه‌شنبه درباره حضور رييس جمهوري ايران در دوحه به خبرنگار اعزامي ايرنا به بازيهاي آسيايي گفت: كار دكتر احمدي نژاد در نوع خود بي‌نظير بود .

وي افزود: از اين جهت بي‌نظير كه هيچ كس انتظار نداشت رييس جمهوري در دوحه حضور پيدا كند و با ورزشكاران ديداري صميمي و دوستانه را داشته باشد.

پنجعلي ادامه داد: توجه رييس جمهوري به ويژه به بازيكنان تيم فوتبال اميد ايران درخور توجه است .

مربي تيم اميد گفت: اين امر يعني توجه ويژه را، از زبان دكتر احمدي نژاد شنيدم.

وي افزود: ايشان از ما خواست كه سعي كنيم بازيهاي خوبي به نمايش بگذاريم.

پنجعلي در پايان گفت: از بازيكنان تيم خواسته‌ايم تا امر رييس جمهوري را اجابت كنند و بازيهاي تماشاگر پسند به نمايش بگذارند و با نتايج عالي مسابقات را به پايان برسانند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •