تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 641 از 848 اولاول ... 141541591631637638639640641642643644645651691741 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,401 به 6,410 از 8471

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

متاسفانه امروز به وضوح حجم خوری رو هم دیدیم
    تو قسمت گزارش مصرف برای یکی از دوستان 100 مگابایت برای vod کم شده بود ازش که با پشتیبانی که تماس گرفتیم بعد از کلی بررسی عذرخواهی کردن و گفتن نمیدونیم واسه چی 100 مگ از شما کم کرده!
    شما هم ریز مصرفتون رو حتما کنترل کنید.

داره خودمونی میشه AmirH_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2016
    محل سكونت
    Ahvaz

پيش فرض

من یک خط رو بردم رو شاتل ...

ولی از بابت سرعت تک کانکشنم اصلا راضی نبودم واقعا

از اشتراک پارسم یه 2_3 روز مونده میخوام تغییرش بدم به سرویس 16 مگابیت+شبانه

اون عزیزایی که استفاده کردن..

اون سقف شبانش سره کاری بود آخر سر؟!!

تو فروم دیدم عزیزی گفت الکیه

ولی پشتیبانی زنگ میزنی خیلی شیک میگه بعد از رد شدن از سقف از روزانت کم میکنه

بعد از تک کانکشن راضی هستین فعلا؟!

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان ظاهرا دوباره اختلالات از دیشب شروع شده چون دوباره پینگ یهو میپره رو 1500 بعد میاد گایین واسه 10 ثانیه دوباره میره بالا!!!
    XPN هم کانکت نمیشه.

Last edited by George Shelly; 14-01-2018 at 10:54.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ●●●FDR●●●'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

متاسفانه امروز به وضوح حجم خوری رو هم دیدیم
    تو قسمت گزارش مصرف برای یکی از دوستان 100 مگابایت برای vod کم شده بود ازش که با پشتیبانی که تماس گرفتیم بعد از کلی بررسی عذرخواهی کردن و گفتن نمیدونیم واسه چی 100 مگ از شما کم کرده!
    شما هم ریز مصرفتون رو حتما کنترل کنید.
    مگه مصرف vod از ترافیک سرویس کم میکنه ؟ برای من زده 9.25 گیگابایت

دوستان ظاهرا دوباره اختلالات از دیشب شروع شده چون دوباره پینگ یهو میپره رو 1500 بعد میاد گایین واسه 10 ثانیه دوباره میره بالا!!!
    XPN هم کانکت نمیشه.

این پینگ گرفتن که udp رو مشخص نمیکنه . از کجا میگید udp مشکل داره ؟ توی گیم ها مشکل بوجود اومده ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

من یک خط رو بردم رو شاتل ...

ولی از بابت سرعت تک کانکشنم اصلا راضی نبودم واقعا

از اشتراک پارسم یه 2_3 روز مونده میخوام تغییرش بدم به سرویس 16 مگابیت+شبانه

اون عزیزایی که استفاده کردن..

اون سقف شبانش سره کاری بود آخر سر؟!!

تو فروم دیدم عزیزی گفت الکیه

ولی پشتیبانی زنگ میزنی خیلی شیک میگه بعد از رد شدن از سقف از روزانت کم میکنه

بعد از تک کانکشن راضی هستین فعلا؟!
    روزی 28 گیگ دانلود شبانه دارم .. سقفی وجود نداره...
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

مگه مصرف vod از ترافیک سرویس کم میکنه ؟ برای من زده 9.25 گیگابایت

این پینگ گرفتن که udp رو مشخص نمیکنه . از کجا میگید udp مشکل داره ؟ توی گیم ها مشکل بوجود اومده ؟

دقیقا مشخص می کنه!!
    مثل چند سال قبل نیست که کلا پورت رو نابود کنن!!! به جاش مختل می کنن و نتیجه ش میشه شات بالا!!!
    بله قطع میشه و به شدت تله پورت میشه تو بازی !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

اگه نباشه جاش خالی می مونه ●●●FDR●●●'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

دقیقا مشخص می کنه!!
    مثل چند سال قبل نیست که کلا پورت رو نابود کنن!!! به جاش مختل می کنن و نتیجه ش میشه شات بالا!!!
    بله قطع میشه و به شدت تله پورت میشه تو بازی !
    الان برای من پینگ هیچ مشکلی نداره .
    +

اگه توی بازی مشکل دارید احتمالا از udp میتونه باشه اما اگر بخواین تستش کنید فکر کنم با پینگ گرفتن نمیشه و باید از ابزار خاص خودش استفاده کنید . یادمه چند سال پیش کلی از بازیها از کار افتاده بود بعد مشخص شد اینا میخواستن جلوی voip غیر مجاز رو بگیرن برای همین کل udp رو نابود کرده بودن

الان کدوم بازی مشکل داره ؟

آخر فروم باز shaahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

کانکشن های VPN رو بطور کلی بستن
    ارتباط به خارج از کشور مشکل داره ، مشخصه واضح اون هم سرعت پایین تلگرام و تایم اوت ها در دیگر برنامه های شبکه اجتماعی و بازی هست .
    اول اینکه پینگی که شما از 8.8.8.8 میگیرید واقعی نیست به این دلیل که isp قبل از اینکه ارتباط به گوگل برسه مقصد بسته شما رو به سرور DNS خودش تغییر میده.
    برای چک کردن پینگ واقعی میتونید آدرس سرور های بازی های مختلف رو پینگ بگیرید.
    در همین شاتی که گذاشتین پینگ شما از 100 به 120 پرش کرده و این مشکل بسیار بزرگی در انجام بازی هست که نمیشه نادیده گرفتش.

دوستمون در مورد VPN و مختل شدن کل ارتباطات خارجی درست میگه اما شاتی که گذاشته و بطور ناگهانی 1321 میلی ثانیه شده ، این از ارتباط isp نیست ؛ مشکلشون باید در ارتباط داخلی؛ نرم افزارهای سیستمی ، پر شدن پهنای باند خط شون یا سیم ارتباطی تلفن تا مخابرات باشه.

چیزی که مشخصه وضعیت بد اینترنت چه از نظر پینگ چه از نظر محدودیت فیلترینگ بر روی خط های پارس آنلاین هست ؛ برای من یکی به هیچ عنوان قابل قبول نیست ، درچند روز آینده با اتمام ترافیک ؛ تعویض isp برای من قطعی است.

تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

کانکشن های VPN رو بطور کلی بستن
    ارتباط به خارج از کشور مشکل داره ، مشخصه واضح اون هم سرعت پایین تلگرام و تایم اوت ها در دیگر برنامه های شبکه اجتماعی و بازی هست .
    اول اینکه پینگی که شما از 8.8.8.8 میگیرید واقعی نیست به این دلیل که isp قبل از اینکه ارتباط به گوگل برسه مقصد بسته شما رو به سرور DNS خودش تغییر میده.
    برای چک کردن پینگ واقعی میتونید آدرس سرور های بازی های مختلف رو پینگ بگیرید.
    در همین شاتی که گذاشتین پینگ شما از 100 به 120 پرش کرده و این مشکل بسیار بزرگی در انجام بازی هست که نمیشه نادیده گرفتش.

دوستمون در مورد VPN و مختل شدن کل ارتباطات خارجی درست میگه اما شاتی که گذاشته و بطور ناگهانی 1321 میلی ثانیه شده ، این از ارتباط isp نیست ؛ مشکلشون باید در ارتباط داخلی؛ نرم افزارهای سیستمی ، پر شدن پهنای باند خط شون یا سیم ارتباطی تلفن تا مخابرات باشه.

چیزی که مشخصه وضعیت بد اینترنت چه از نظر پینگ چه از نظر محدودیت فیلترینگ بر روی خط های پارس آنلاین هست ؛ برای من یکی به هیچ عنوان قابل قبول نیست ، درچند روز آینده با اتمام ترافیک ؛ تعویض isp برای من قطعی است.
    تایم اوت وجود نداره مشکل اینه UDP رو مختل می کنن دیگه مثل سال 2009 به دلیل نداشتن تجهیزات پیشرفته فیلترینگ نمیان کل پورت رو ببندن همه چی نابود شه میان مختلش می کنن که نتیچه ش میشه همینی که داره اتفاق می افته!!!!
    پریدن پینگ از 100 به 120 به هیچ عنوان مشکلی درست نمی کنه من بالای 7000 ساعت پلی تایم بازی های شوتر دارم اصلا اتفاقی نمی افته با تغییر پینگ از 100 به 120 مشکل چیزی دیگه ای هست!!!
    شما تو چند روز گذشته مگه تو ایران نبودی و نت استفاده نکردی ؟ پرشدن پهنای باند و نرم افزار سیستمی چیه دوست من من دارم حرفه ای استفاده می کنم می دونم داره چه اتفاقی می افته و چه اتفاقی نمی افته اینا دقیقا دارن تلافی تو دهنی اخیری رو که خوردن سر ما در میارن مطمئن باش کاری می کنن با 50000 هزارگیگ ترافیک نت هم که داشته باشی کلافه بشی از دست این نت!!!
    الان من نه می تونم بازی کنم نه دانلود کنم نه برم یوتیوب !!!
    خب این اسمش چیه ؟ اینا نمی خوان ما راحت از نت استفاده کنیم همون جوری که خودشونم گفتن اینترنت باعث تمام بدبختی هاشون هست و شما دیگه خودت باید تا آخرش رو بری ....
    نیازی به توضیح واضحات نیست!
    می خوای من الان ویدیو بزارم از بازی که تو یه جای نقشه ایستادم و یهویی تله پورت میشم 100 متر اون ور تر؟
    تمام سرویس ها و بازی ها با udp سروکار دارن و کوچکترین اختلالی منجر میشه به مشکلات شدید و غیر قابل استفاده شدن نت !!!
    کاربر عادی که بازی نمی کنه و خیلی کار خاصی نداره براش مهم نیست اما برای امثال من مهمه!!!!

پینگ من هم با یکی از سرورهای آلمان تو بازی 99 درصد مشابه پینگ با 4.2.2.4 و 8.8.8.8 هست!
    Last edited by George Shelly; 14-01-2018 at 20:13.

11. 2 کاربر از George Shelly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •