برا من همراه اول خیلی بصرفه تره رو تری جی سرعت معمولا 2مگابایت بود و تا 3 و خورده ای مگابایت میرفت ولی با ایرانسل سرعت از 1مگابایت بالاتر نمیرفت تازه همراه اول 5ساعت نامحدودش هزار تومنه ولی ایرانسل یک ساعتش 900 تومن
برا من همراه اول خیلی بصرفه تره رو تری جی سرعت معمولا 2مگابایت بود و تا 3 و خورده ای مگابایت میرفت ولی با ایرانسل سرعت از 1مگابایت بالاتر نمیرفت تازه همراه اول 5ساعت نامحدودش هزار تومنه ولی ایرانسل یک ساعتش 900 تومن
دیروز سیمکارت همراه اولمو فورجی کردم و الان هم باهاش یه بسته 1000 تومنی امتحان کردم سرعت دانلود نهایت 16 مگابیت بود که برای منی که سرعت 48 مگابیت ایرانسلو تجربه کردم واقعا کم بود.ضمن اینکه نهایت توی این 5 ساعت میتونم 20 گیگ دانلود انجام بدم کاری که با بسته یک ساعته ایرانسل میتونم انجام بدم چرا 5 ساعت همراه اول؟؟؟
جواب همراه اول در مورد 4جی:
مشترک گرامی، در صورتی که سیمکارت شما یوسیم می باشد مناسب استفاده در شبکه اینترنت نسل چهارم می باشد. اینترنت 4.5 نیز مربوط به این سیمکارت ها می باشد. علاوه بر تعویض سیمکارت صورت گرفته، تحت پوشش بودن منطقه، پشتیبانی گوشی همراه و فعال بودن بسته اینترنت آلفا+ برای بهره مندی از این شبکه الزامی می باشد. طبق بخشنامه جدیدی که منتشر شده فعال بودن بسته الزامی می باشد.
برای منم همین رو نوشته. نمیدونم داستانش چیه. دست ودلباز شده![]()
من الان رفتم سیم کارتمو از معمولی کردم USIM
۵ تومن گرفت یه کارت شارژ ۵ تومنی ریخت تو سیم کارت
اس ام اسی یا چیزی واسم نیومده که بسته رایگانو بگیرم
جریان چیه؟
چیکار باید کنم؟
توی سیستمشون زد گفت شامل شماره منتخب هم نیستم
بسته ۴ گیگ پس واسه یه عده خاص فقط فعال میشه درسته ؟
برای شما احتمالا جایی که رفتید از طرح رایگان و هدیه یوسیم خبر نداشته و توی سیستم به صورت پولی تعویض سیم کارت انجام داده بخاطر همون هدیه اینترنت 2+2 فعال نشده![]()
برا منم چنین پیامی اومده ولی نمیدونم بعد تموم شدن این بسته واقعا رایگان دوباره تمدید میشه ؟![]()
نه اطلاع داشتن
چک کردن و من جز شماره های منتخب نبودم، آخه واسم sms هم نیومده بود قبل از این
فکر میکنم شماره های منتخب فقط اونایی هستن که حداقل چندتا بسته از همراه اول خریده باشن
من تا حالا همراه اول بسته نخریده بودم
الانم همینجوری ۵تومن از حسابم کسر شد
به هر حال الان با ۹۹۹۰ تماس گرفتم و مشکل رو گفتم، اونا هم همون حرفو زدن و گفتن شما جزء شماره های منتخب نیستید و 5تومن از حسابتون کسر شده
ولی گفتن طرح رایگان ۴ گیگ براتون تا ۱ ساعت دیگه تایید میشه.
يعني من كه اصلا هيچ وقت بسته نخريدم و بصورت آزاد از اينترنت استفاده ميكنم نميتونم از lte استفاده كنم؟
ولي با آيفون اكثرا lte هستم.
امروز رفتم سیم کارت فورجی گرفتم ،قبلا هیچ پیامی مبنی بر رایگان بودن و یا اینترنت هدیه واسم نیومده بود
جالب اینجاست دفتر خدماتی به رایگان سیم کارتو تعویض کرد،از شارژ سیم کارت هم چیزی کم نشد،
دفتر خدماتی گفت باید یه بسته آلفا پلاس یه روزه فعال کنی تا اینترنت یک ماهه رو بهت بده،یک ثانیه بعد از خرید بسته اینترنت هدیه رو داد![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)