دوست عزیز
بله مین بردها بعضی در سایز که در موقع بستن پیچ جا های آنها با هم نمیخورد و گاهی در پورت های خروجی که در قاب بیرونی نمی خورند و گاهی بدلیل هم خوانی نداشتن با پاور سوپلای (منبع تغذیه)
دوست عزیز
بله مین بردها بعضی در سایز که در موقع بستن پیچ جا های آنها با هم نمیخورد و گاهی در پورت های خروجی که در قاب بیرونی نمی خورند و گاهی بدلیل هم خوانی نداشتن با پاور سوپلای (منبع تغذیه)
لطفا در صورت امکان راهنمایی کنید
3سال پیش با راهنمایی شما و دوستای انجمن یه 50vt20 پاناسونیک گرفتم از بانه ولی متاسفانه چند روز پیش پسرم با پیچ گوشتی به صفحش ضربه زد روش ترک خورد و حالا وقتی تی ویو روشن میکنی 80 درصد صفحه تی وی سیاهه ، با نمایندگیها تماس گرفتم مثل کوفرد و ... میگن باید صفحه عوض بشه و قیمت 3 میلیون به بالا دادن واسه تعویض صفحه
حالا میخواستم بدونم شما راهی به ذهنتون میرسه که مثلا صفحه تی وی رو از اون ور آورد یا تعمیرش کرد یا ................
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
می خوام یه تلویزیون 42 اینچ بخرم. نظرتون درباره کیفیت تصویر تلویزیون نئوپلاسمای پاناسونیک چیه؟ از الجی و سامسونگ خوشم نمیاد. سونی هم قطعاتش الجی یا سامسونگ شده. شارپ و فیلیپس هم گرونند. این تلویزیون پاناسونیکی که دیدم 3750 تومن بود.
دوستان الان تهران اصلا vt50 پیدا نمیشه؟یا هستش؟نمایندگی گفت اصلا نیست!
سلام .من تو جمهوری پرسیدم گفتن بدون گارانتی هستش حدود 7 تومن 50 اینچ. دوستان میشه بگید تصویر w804 سونی در مقایسه با VT50 پاناسونیک کدوم برتره هم تو sd هم تو hd؟
سلام دوستان من یک پلاسما 42x30 دارم که گیرنده داخلی دیجیتال داره الان هم اکثر شبکه های داخلی دیجیتال epgشون راه افتاده ولی وقتی تو کنترل دکمه guide رو میزنم واسه نشون دادن epgفقط لیست کانالها وساعت رونشون میده وخبری از زمان پخش برنامه ها نیست چند بار کانالها رو مجددا سرچ کردم فرقی نکرد ایا روشی هست واسه نشون دان epg?
کمک فوری لطفا
سلام دوستان
من یک پلاسما پاناسونیک vt50 رو 2 ماهی هست که خریدم و خیلی هم تا امروز راضی بودم ولی امروز یکهو متوجه یک لکه وسط تلویزیون شدم. لکه سفیدی که شدت سفیدیش کم و زیاد میشد . تی وی رو خاموش کردم ولی حتی بعد از خاموش شدن هم باز این لکه خود نمایی میکنه . بعد از چند دقیقه کمرنگ تر شد اما دو لکه کوچکتر در جای دیگه صفحه پدیدار شد که اینها هم هی شدت سفیدیشون کم و زیاد میشه دقیقا مثل ستاره ای که بهت چشمک میزنه . خب طبیعیه که اعصابم کلا بهم ریخت . به نظرتون مشکل کجاست و چه باید کرد ؟
دوست عزیز
به این تایپیک رفته و مطالب آن را بخوانید و عمل کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام وتشکر
دوست گرامی پستی را که ادرسش رو دادید رو مطالعه کردم و الان میرم که بهش عمل کنم اما به گمانم همه این کارها برای پیشگیری از burn in هست و نه برای درمان !!!
حالا اگر مشکل من burn in باشه- که امیدوارم همینطور باشه - آیا با انجام این کارهایی که در اون پست نوشته شده بود این مشکل مرتفع میشه ؟
Last edited by poyasalary; 11-10-2013 at 16:36.
دوست عزیز
امتحانش ضرر ندارد و امیدوارم مشگلتان حل شود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)