واقعا حدود یکماهی میشه که اینترنت ثبات نداره و در بعضی مواقع افتضاح میشه
واقعا حدود یکماهی میشه که اینترنت ثبات نداره و در بعضی مواقع افتضاح میشه
میدونین دلیلش چیه؟
چون من رفتم ADSL ثبت نام کردم
بد شانس ترین آدم دنیا
واسه اینکه اسپم نشه پینگ افتضاح ندیدین وگرنه با همین مخابرات کلاتونو مینداختین هوا:
پینگ من در 6 روزه هفته وقتی وایمکس داشتم:
![]()
داداش من 30 روزه پینگم همش 700 ، 800 هست به پشتیبانی بیست بار هم زنگ زدم هیچی نشده دیگه شکایت کردم به سازمان مقررات رادیویی
در ضمن ما وقتی کلامونو میندازیم هوا که کیفیت اینترنتمون مثل کشورهای دیگه بشه
Last edited by lamp23; 15-08-2013 at 21:04.
اقا برای من یه سوال پیش اومده ..1 مگ نامحدود برای همه یک تعرفه هست و توی سیستم اکانتینگ حداکثر سرعت براش تعریف شده و هر کس که 1 مگ نامحدود میگیره از همون rul استفاده میکنه پس چه جوریه که برای یکی تا 400 میره برا یکی تا 130 ؟ باگی چیزی داره سیستمشون ؟
دوست عزیز دلیلش استفاده از گیت-وی های متفاوت هست من گیت-وی ام 90 درصد اوقات روی 2.185.0.1 هست واسه همین سرعت دانلود و پینگ ام خیلی بهتره نسبت به کسایی که از گیت-وی های دیگه استفاده میکنن.
من مي تونم كه دليلتون رو نپذيرم؟
همه ما گاهي روزانه 10 بار از مسير هاي مختلف به اينترنت وصل ميشيم. ولي هيچ وقت نميشه كه سرعتمون زياد بشه چون محدوديت سرعت روي يوزر تعريف شده و هر بار با اون يوزر و پسورد وصل بشيم سرعتمون مشخصه.
اگه ممكنه بگيد سرويستون چند ماهه است، از كي اين سرويس رو داريد و آيا هميشه سرعتش اين مقداره؟ ممنون
256 نامحدود
من از دی ماه از مخابرات اشتراک گرفتم منتها اون موقع سرعت 1 مگم حوالی 130 بود دقیقا از اسفند ماه سرعتم زیاد شد ( وقتی از گیت -وی 2.185 استفاده میکردم سرعت پایین بود منتها روی 2.146 سرعت بالا بود ) این 1ماهه هم که 2.146 خراب شده سرعتش اکثر اوقات روی گیت -وی 2.185.0.1 سرعت بالای 300 و پینگ بین 100-120 میگیرم.منتها وقتی گیت - وی رو بعد از چند بار خاموش و روشن کردن مودم تغییر میدم ( چون خودش 90 درصد مواقع میاد روی 2.185.0.1 ) سرعت و پینگ خراب میشه.اگه ممكنه بگيد سرويستون چند ماهه است، از كي اين سرويس رو داريد و آيا هميشه سرعتش اين مقداره؟ ممنون
گیت -وی رو میشه تغییر داد که پینگ پایین بیاد و سرعت تو حالت مطلوب بمونه ؟
یا این گیت -وی خودش اتوماتیک تغییر میکنه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)