1Mbps شهدای گمنام ...
سرعت از حدود 12 ظهر تا 2 شب (تک کانکشن سرور خارجی) 256 هست!پینگ و باقیش خوبه فعلا...
![]()
1Mbps شهدای گمنام ...
سرعت از حدود 12 ظهر تا 2 شب (تک کانکشن سرور خارجی) 256 هست!پینگ و باقیش خوبه فعلا...
![]()
خدارو شکر با L2TP با سرعت 134 دانلود میکنه .ماکه راضی هستیم ازشون، خدا هم راضی باشه![]()
تک کانکشن و تعداد کانکشن چیه متوجه نشدم![]()
Last edited by pesar_tanha; 28-03-2013 at 22:19.
سلام همه مخابرات تهرانیها چنتا سوال داشتم درمورد اینترنت پرسرعت مخابرات استان تهران!
من درحال حاضر کاربر پارس انلاین هستم . سرعت 256 و دارای محدودیت دانلود
.
خیلی وقته که این هزینه شارژ کردنش ومصرف بمثل برق و بادش رفته رو اعصابمدرعرض یک هفته یک گیگ شارژ مصرف میشه بااینکه خیلی سعی میکنم دانلودام و بیارم پایین
خلاصش سرتون ودرد نیارم قصد دارم تغییر آی اس پی بدم و بیام سراغ مخایرات .
.
ی سوال داشتم سرعت دانلود تو سرویس بدون محدودیت 256 مخابرات با IDM چقدر هست؟ من سرعت دانلود فعلیم بین 150 -200 کیلوبایت هست با آی دی ام . همه چیزش راضی کنندست بجز هزینه بالای شارژ کردنش و مصرف تعجب آور ترافیکش
.
سرعت دانلود در طرح بدون محدودیت دانلود 512 مخابرات ، با IDM چقدره؟ راستی مخابرات ما شهید آیت هستش
تقسیم بر 8 کن
256 = 32
512 = 64
دوستان من 20 روزی هست به 1 مگ ارتقا دادم، اگه الان برگردونم به 512 یا 256 هزینش چطور محاسبه میشه ؟ کل دو ماه یه مگ حساب میشه یا فقط همون تعداد روزی که یه مگ بوده محاسبه میکنن رو فیش ؟
..........
وی پی ان ها باز شدن پورت هاش ؟
من که میخوام از مخابرات انصراف بدم ،ولی از روزی که انصراف بدم تا اون یکی درخواست شرکت دیگه وصل بشه چقدر طول میکشه..؟
میخوام بدون اینترنت نمونم
Last edited by kasi58; 29-03-2013 at 16:48.
دوستان اين سرويساي مخابرات تهران چطوره ؟
مثلا 512 بگيري چقدر دانلود ميده؟:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مركز امامت چطوره؟
Last edited by hooman101; 29-03-2013 at 19:22.
سلام
دوست عزيزم وقتي با نرم افزار دانلود منيجر Internet Download Manager يا مخففش IDM دانلود ميكنيد وقتي قابليت رزويم يا ايست داشته باشه اون پايين قسمتش توضحاتش موقع دانلود يه سري شماره هست از 1تا 16 كه هر كدوم به يه ميزان دارن دانلود ميشن هر چقدر تعداد اونا بيشتر باشه يعني 16 تا باشه سرعت دانلودتون بيشتره و نهايت پهناي باند از سرويستون ميكشه اما بعضي ها هستن كه فقط يكي از اون شماره ها داره دانلود ميشه ((به هر كدوم از اون شماره ها يك كانكشن ميگن)) به اين حالت ميگن تك كانكشن كه سرعت دانلود همچين فايل هايي به نسبت اونايي كه 8تا و 16 تا هستن به مراتب پايينرته و قابليت ايست هم ندارند .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)