تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 641 از 1805 اولاول ... 14154159163163763863964064164264364464565169174111411641 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,401 به 6,410 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

دستت درد نکنه که رفتی

ولی این که میگی از روی ایپی و شماره خط ... بابا کشکه نگو

اونا برای ردیابی هر کی تو p30world باید وارد سرور و پنل این سایت بشوند که بدون اجازه p30world غیر ممکنه

فقط از روی بیسوادیش و شاید ترساندن شما یه چیزی گفته
    والا من که سردر نمیارم فقط شنیدم .

2. 2 کاربر از OMiD.1080p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه AliTavakoli7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد، ایران

پيش فرض

این چه جوابیه دیگه ؟ شما داری میگی 2 مگ اون میگه 800 کیلوبیت ؟ بعد هم ضریب اشتراک چه ربطی به سرعتی که به ما فروختن داره ؟ مثل اینکه من بیام یه طرح بفروشم اسمش هم بزارم 1 مگ که سرعت دانلود میشه 128 . بعد بیام بگم ضریب اشتراک 8 ـه و شما باید سرعتتون بشه 16 . یعنی نت 1 مگ بفروشم به یکی بعد سرعتش 16 کیلوبایت ؟ خدا عاقبت ما رو به خیر کنه .
    به من باشه میگم این دوره ها مون که تموم شد همگی جمع کنیم از مخابرات بریم ببینیم برشکست میشه یا نه ؟

بر طبق حساب اینا 2 مگ بیت=256 کیلو بایت و 256 تقسیم بر 8 میشه 32کیلو بایت. پس میگن حتی اگر سرعت خط 2 مگ بیتت، 32 کیلو بایت بود باید دهنتو ببندی چون داره شیر میشه. اول که طرحو گرفتم چ شب و چ روز بالای 200 میداد. تا 244 هم گاهی ثابت میشد. الان شبا حداکثر 90 کیلو بایته ک میشه 73صدم مگا بیت. ما رو که پیچوندن، دوستان گول مخابراتو نخورین. پول طلایی دادم سرعتم نقره ای هم نیست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه FlashGet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اه دوست گرامی این دیگه ازاون حرفابود بریم پارک ملت با پلاکارد شعاربدیم مخابرات اینترنت مجانی بده بعدشماضمانت میدی ملت بهمون نخندن.
    نه اصلا نیازی به شعار نیست . تحسن کردن خودش خیلی جواب میده .

نمیدونم یادتونه یا نه اما جلوی شهرداری مرکز در میدان شهدا برای تقریبا یک هفته عدهای از مردم با در دست گرفتن پلاکارد و دست نوشته و پارچه های نوشته شده بزرگ تحسن کردند و نشستند و جالب اینجاست که خبرش از تلوزیون پخش شد و شخص احمدی نژاد در سفر استانی که داشت رسیدگی کرد .

کلا چنین حرکت هایی جواب میده وگرنه حرکت های کوچک 10 الی 20 نفری فوقش باری یکروز اونم فقط در حد کل انداختن با مسئولین بیشتر جواب نمیده .

خودتون دیدید بعد از آخرین باری که دوستان رفتند مخابرات و سر و صدا کردند تنها اتفاقی که افتاد این بود که شبانه رو حذف کردند که یکجورایی ادب کنند . مثلا بهشون برخورده بود . طرفشون که این دوستان بودند جز اعتراض حضوری و سر و صدا چیزی برای گفتن نداشتن . یعنی دستشون به جایی نمیرسید و اونها هم خوب میدونستن .

کلا باید سوخت و ساخت

5. این کاربر از FlashGet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه FlashGet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دستت درد نکنه که رفتی

ولی این که میگی از روی ایپی و شماره خط ... بابا کشکه نگو

اونا برای ردیابی هر کی تو p30world باید وارد سرور و پنل این سایت بشوند که بدون اجازه p30world غیر ممکنه

فقط از روی بیسوادیش و شاید ترساندن شما یه چیزی گفته
    کاری ندارم جریان چی بوده اما اگر بخوان اقدامی رو قانونی انجام بدن نیازی نیست وارد سرور و پنل بشند فقط کافیه از مدیر اینجا بخوان . p30world که سهله سایتهای هم رده و بزرگتر هم مجبورند 2 دستی آی پی هر کاربری رو تقدیم کنند و آی پی هم مساوی است با شناسایی خط تلفن و ...

7. 3 کاربر از FlashGet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه AliTavakoli7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد، ایران

پيش فرض

این چه جوابیه دیگه ؟ شما داری میگی 2 مگ اون میگه 800 کیلوبیت ؟ بعد هم ضریب اشتراک چه ربطی به سرعتی که به ما فروختن داره ؟ مثل اینکه من بیام یه طرح بفروشم اسمش هم بزارم 1 مگ که سرعت دانلود میشه 128 . بعد بیام بگم ضریب اشتراک 8 ـه و شما باید سرعتتون بشه 16 . یعنی نت 1 مگ بفروشم به یکی بعد سرعتش 16 کیلوبایت ؟ خدا عاقبت ما رو به خیر کنه .
    به من باشه میگم این دوره ها مون که تموم شد همگی جمع کنیم از مخابرات بریم ببینیم برشکست میشه یا نه ؟
    بر طبق حساب اینا 2 مگ بیت=256 کیلو بایت و 256 تقسیم بر 8 میشه 32کیلو بایت. پس میگن حتی اگر سرعت خط 2 مگ بیتت، 32 کیلو بایت بود باید دهنتو ببندی چون داره شیر میشه. اول که طرحو گرفتم چ شب و چ روز بالای 200 میداد. تا 244 هم گاهی ثابت میشد. الان شبا حداکثر 90 کیلو بایته ک میشه 73صدم مگا بیت. ما رو که پیچوندن، دوستان گول مخابراتو نخورین. پول طلایی دادم سرعتم نقره ای هم نیست.

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

من الان چک کردم از من چیزی کم نمیکنه
    برای شبانه
    ولی اون 4 گیگی که اون شب ازم کم کردن دیگه برنگشته و گویا اصلا هم برنخواهد گشت از دست این دزد ها

داره خودمونی میشه danial13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

ممنون از اقایون دزد که زحمت کشیدن و شبانه رو حذف کردن

پروفشنال Iman-Emperatour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Mashhad City

پيش فرض

سلام
    من طرح بعثت 3 ماه دارم و خداروشکر تا به امروز فعلا دانود شبانه ام هنوز پا برجاست!
    چند روزی بود سرعت دانلود شبانه رایگانم وحشتناک اومده بود پایین.یه چیزی حدود 4-5 کلیو بایت و به زحمت صفحه ها رو باز میکردم رسیده بود و همین امروز باید طرح 3 ماه هم تموم میشد
    هر وقتم به پشتیانی زنگ می زدم میگفتن کاریش نمیشه کرد فقط می تونیم خط تون رو refresh کنیم
    اتفاقا در عین ناباوری سرعتم تو چند ساعت اول برمیگشت و خوب میشد با همون
    refresh کردن پشتیابنی؛
    ولی بعد حدود یه ساعت به صورت اتومات نتم قطع میشد و وقتی دوباره وصل میشدم به نت سرعت دوباره افتضاح میشد!!!

ولی همین چند دقیقه پیش تو اطلاعات سرویس سر زدم و فهمیدم یه 40 روزی بهم زمان و حدود 200 مگ حجم دانلود هم بهم اضافه شد!

محتوای مخفی: ....... 

همین الان داشتم با ناراحتی تمام دنبال یه شرکت پیدا میکردم که جایگزین این مخابرات کنم ولی در عین ناباوری سرعتم در عرض چند دقیقه به حالت اولیه یعنی همون سرعت قبلی (140-120 کیلو بایت) دانلود رسیدش ولی دوباره کم شد و به (15-20) کلیو بایت رسید و باز دوباره زیاد شد!!
    خط تلفن خونمون هم خیلی وقته نویز داره و نویزگیر هم داخل کارتن مودم بود ولی بنظرم اصلا بدرد نمیخوره و نویز ها رو نمیگرفت!

محتوای مخفی: ..... 

به نظرتون چیکار باید بکنم؟!!
    Last edited by Iman-Emperatour; 28-10-2013 at 04:28.

12. این کاربر از Iman-Emperatour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

مخابرات در یک کلمه = دزد !

Sent from my WT19i using Tapatalk 2

اگه نباشه جاش خالی می مونه arian007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام من دیشب حجمم رو چک کردم و شبانه رو گذاشتم برای دانلود صبح هم دوباره حجمم رو چک کردم و هیچی از حجمم کم نشده بود
    سرعت هم برخلاف چند شب پیش کخ به 10 کیلوبایت نمیرسید اوایلش روی 1.5 مگ بود ولی بعد از چند دقیقه روی 780 ثابت موند و تا صبح با همون سرعت دانلود کرده بود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •