امروز تو ماشین یکی از دوستام یه اسپره لالیک سفید( اکو) دیدم عجب بوی باحالی داشت خیلی خوشم اومد بچه هایی که عطرشو تست کردین یکم توصیفش کنید باید برم ببینم گیرم میاد تست کنم فکر کنم عطرش 125 میله قیمت دارین ؟
امروز تو ماشین یکی از دوستام یه اسپره لالیک سفید( اکو) دیدم عجب بوی باحالی داشت خیلی خوشم اومد بچه هایی که عطرشو تست کردین یکم توصیفش کنید باید برم ببینم گیرم میاد تست کنم فکر کنم عطرش 125 میله قیمت دارین ؟
سلام. امروز عطر بولگاری AQVA رو تست کردم به نظر بوش خوب بود. میخواستم در مورد ماندگاریش سوال کنم. قیمتش 75 بود. اگه مورد دیگه ای با بوی خنک همین رنج قیمت سراغ دارید معرفی کنید.
سمتش نرو که اصلاً خوب کپی نشده یه کپی ناقص از عطر اصلیه به نظرم. تو کارای ریو که تست کردم عطرای wood ،لالیک encre noire والور اسپرت شنل تقریباً بوی مشابه دارن گوچی بای گوچی پور هوم و اسپرتم تا حدودی شبیهن .
آکوا از بولگاریم هی بدک نیست یه شباهتایی داره.
اکثر کاراش تو شیشه های 15 میلم عرضه میشه اگه نمیخواید خیلی برای یه کاری کپی هزینه بکنید.
Last edited by PSYCHO_MAN; 29-05-2012 at 22:54.
لالیک سفید چند وقتی هست داره رو مخ من راه میره لامذهب.خدارو شکر پول ندارم و تو ترکم و گرنه خریده بودمش
یه بوی ملایم که خیلی حس کرم رو به آدم میده
بچه ها میخوام سریع عطرامو پول کنم چون کارام درست شده باید برم
هرکی هر عطری میخواد تماس بگیره
كسي نظري راجع به ادكلن 24 طلايي نداشت؟؟به نظرتون ارزش خريد داره؟آخه اينم رفته رو مخ من.
ایشالا کار همه درست شه
لیست عطراتو بزار حداقل ببینیم چیا داری
سلام من رفته بودم فروشگاه غنچه که spicebomb رو بخرم تو وزرا 230 قیمت داشتم این گفت 290! قیمتا همینجوری که تخیلی هست اینم که دیگه..! کسی تجربه خرید از اینجا داشته؟ میشه باهاش چونه زد؟ مشتری تو مغازش زیاد بود اومدم بیرون...
ممنون؛ گوچی گیلتی و دیور اینتنس چی؟ کسی مشابه گوچی گیلتی و دیور اینتنس از ریو را تست کرده؟ شباهتش به عطر اصلی در چه حده؟ ارزش خرید دارن ؟
Last edited by alireza2500; 30-05-2012 at 21:06.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)