شما لپ تاپتون دو تا کارت گرافیک داره. آخرین دراویرهای کارت گرافیکت رو از سایت Nvidia دانلود کن درست میشه.
شما لپ تاپتون دو تا کارت گرافیک داره. آخرین دراویرهای کارت گرافیکت رو از سایت Nvidia دانلود کن درست میشه.
دوستان اخرین پچی رسمی که اومده چیه؟
اخر سر پچ لیگ ایران اومد؟
یعنی 1 ادم با معرفت نبود.. کمک کنه ؟؟؟![]()
آخرین patch ؛ patch 3.02 PESEDIT هست : ( بعد از نصب پچ اصلی fix 3.02هم باید نصب بشه )
Patch :
Fix :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد لیگ برتر هم پچ زیر اومده که البته مثل اینکه مشکلاتی داره ! ( خودم دانلود نکردم ولی افرادی رو دیدم که بعد از نصبش ازش راضی نبودن ! ) :
ببینم با PES ای که شرکت Takin زده هم امتحان کردی ؟
من با این PES و پچ 2.01 PESEDIT ، بدون مشکلی دارم مستر رو بازی می کنم ( تا فصل 2031 )
با معرفت پس این پست چیه؟
ربطي به معرفت نداره وقتي گيم شما ايراد داره بقيه چه كار ميتونن بكنن؟!
من خودم ارژينالش رو دارم و هيچوقت هم كوچكترين مشكلي نداشتم
عزیز اصلا بحثم سر گیم نبود .. گفتم یکی بیاد یه کرک که خودش خوب داره ازش استفاده میکنه بده ...
من که گفتم هم نسخه بازیم رو عوض کردم .. هم دی وی دی ها رو ... هم سیستم رو ...
بدون پچ اوکی هست ...
با پچ مشکل داره ..
جالب اینه که من 2009 رو اوریجینال داشتم مثل شما ... اما اونم همین مشکل رو داشتم ...
منتها اون بدون پچ اینجوری بود که اخر فصل که میخواستی بری فصل بعد مینداخت بیرون ...
واسه اینه مه میگم مثل ادم یه مستر نتونستم بزنم تا حالا![]()
سلام هم ولایتی
ببین مگه از کدوم پچ استفاده می کنی....من همیشه از پچ pes edit استفاده می کنم و هیچ مشکلیم ندارم...خودشون کرک و دی ال سی های جدیدم دارن..تازگیا ورژن 3شم اومده...من خودم الان 4 فصل بازی کردم با پچ های این شرکت..اگه نصب نکردی اینم یه امتحان بکن..یکی از سایت های ایرانی هم واسه دانلود می زاره همیشه..ایشالا که نتیجه بگیری![]()
با سلام میشه دکمه های کیبرد رو برای PES 2011 توضیح بدید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)