دوستان دو مگ ایرانسل به همه کس میده؟ برا اراک جواب میده؟ بعد 24 ساعت شبانه روز و کل 30 روز دانلود کنیمشکلی پیش نمیاد؟ سرعت دو مگ حدودا چن مگ بر ثانیه هس ؟ 24 ساعت چند گیگ میشه گرفت؟ بیشتر از دو مگ نمیدن؟
همینا دیگه.ممنون میشم جواب بدین
![]()
دوستان دو مگ ایرانسل به همه کس میده؟ برا اراک جواب میده؟ بعد 24 ساعت شبانه روز و کل 30 روز دانلود کنیمشکلی پیش نمیاد؟ سرعت دو مگ حدودا چن مگ بر ثانیه هس ؟ 24 ساعت چند گیگ میشه گرفت؟ بیشتر از دو مگ نمیدن؟
همینا دیگه.ممنون میشم جواب بدین
![]()
واسه گرفتن سرعت بیشتر از 128 باید مجوز داشته باشی!! سرعت 2 مگابایت اشتباهه!! پهنای باند 2 مگابیت سرعت دانلودش میشه 256 کیلوبایت!! سرعت بشتر از 2مگابیت نمیدن!
امروز خانومه زنگ زد گفت از وایمکس ایرانسل تماس میگیرم. مایل به تمدید هستین گفتم که من تعرفه رو به 512 ماهیانه پایه تغییر دادم گفت باشه از سر ماه تمدید میشه.
معمولا کم اتفاق می افته که زنگ بزنن ( واسه من که اتفاق نیفتاده ) معمولا اس ام اس میزنن .
اونایی که خوب پول بدن خوب یه تلفن کردن که ایرادی نداره . واسه تعرفه های نامحدود احتمالا تلفن میزنن!
والا من که طرح نامحدود 3 ماهه را گرفته بودم حالا کردمش 512 پایه. آخه دوستان در این تاپیک میگفتند که میگن باید همون تعرفه قبلی رو 512 نامحدود بوده ماهیانه بگیری ماه بعدی هر ی خواستی ولی به من نگفت که باید این کارو کنی گفتم 512 پایه اگر میگفت هم میگفتم خانوم پول ندارم حالا هر کاری میخوای بکنی بکن![]()
نه من 256 6 ماهه دارم. سر 5 ماه که شد زنگ زدن.
سلام
سوال این دوستمون سوال منم هست .
دوستانی که اصفهان ( محدوده پروین اعتصامی ) وایمکس دارن ، ازش راضی هستن ؟
نسبت به قیمتش در مقایسه با ADSL میصرفه ؟
ممنون
کلا چند وقتیه که سرعتم افت کرده! تو ستاپ مودم UL_FEC و DL_FEC همش در حال نوسانه از بین مقادیر 16-QAM(CTC)1/2 و 16-QAM(CTC)3/4 تا اینکه یهو میشه QPSK! البته هر دوش! سرویسم 512 نامحدود 3ماهه! که یک ماهش رفته! الان جیمیل نمی تونم باز کنم! منطقمون لویزان/شیان! کسی میدونه چی کار باید بکنم؟؟!!؟
الان به من زنگ زدن گفتن از سر ماه اکی میکنیم پولش روب اید الان بریزم یا اون موقع ؟؟؟ چون الان من انتخاب کردم از داخل حساب نمیشه پرداخت کرد چون هنوز 3 ماهه نامحدود هست یا اینکه من از طریق بانکی پرداخت کنم داخل حسابم هست و مشکلی نداره ؟؟؟
باز نشدن جیمیل فقط مشکل شما نیست و همه مشترکان اینترنت پرسرعت در ایران این مشکل رو دارن و به محدود کردن پورت 443 سرویس HTTPS توسط زیرساخت مربوط میشود.
---------- Post added at 11:30 PM ---------- Previous post was at 11:28 PM ----------
هرکی خواستی بریز. مشکلی پیش نمیاد. فقط دیر ترین حالت باید روز چهارم دوره جدید باشه. یعنی روز چهارم برج
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)