این سایت همه ی پچ هارو بدون کم و کسر گذاشته برین حال کنین
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این سایت همه ی پچ هارو بدون کم و کسر گذاشته برین حال کنین
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من سون دارم و این گزینه برای من فعالهممنون دوست عزیز که بین این همه ادم که اینجان و هیچ جوابی نمیدن شما صدایه منو شنیدی
این گزینه که میگی توی ویندوز 7 فعال نیست و بصورت کمرنگه ولی تو ایکسپی فعاله.یعنی برایه شما توی 7 این گزینه فعاله؟کاری باید بکنم تا فعال بشه؟این تیک زدن توی ویندوز 7 دیگه کلافم کرده دارم دیونه میشم
میتونید از تنظیمات کارت گرافیکتون فایل exe پیس رو توش ادد کنید و از اون جا این گزینه رو فعال کنید
آقا واقعا شما هم با تماشاچی ها مشکل منو دارید ؟
کلا هیچ بنری و هیچ نشانه ای از اینکه تماشاچی ها طرفدار کودوم تیمن دیده نمیشه ... هر کودوم یه لباس پوشیدن ... رنگین کمونه !!!
بازی های مستر لیگ هم همه صبحه !!! دیووونه شدم ///
آقا با ین سایت همه پچ هارو بگیرین حالشو ببرین
2010 PATCHSکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چرا تو بازی عدد 1 تو سر بازی کن وقتی سرعت مگیره می لرزه
سیستم
8400 gs
2 gig ram
حل شد محض اطلاع یه کپی از سی دی میگیری کار میکنه .
نمی دونم چرا تو مستر لیگ مخصوصا موقعی که دارم کارهای نقل و انتقالات رو انجام میدم یه دفع بازی قفل میکنه و دیگه صفحه نمیاد. چرا؟؟؟؟؟؟ کمک کنید. help me
یک کرک جدید از GENESiS & BAZOOKA منتشر شده ، که حجمش از کرک RELOADED حدود 13MB بیشتره ، که به صورت فشرده شده 10 مگابایت
لینک دانلود :
طریقه دانلود : در صفحه باز شده به پایین صفحه رفته به دنبال کلمه Pro Evolution Soccer 2010 v1.0 [MULTI5-2] No-DVD/Fixed EXE بگردید ، زیر آن یک عکس دیسکت[MULTI5-2]%20No-DVD/Fixed%20EXEکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدوجود دارد روی آن کلیک کرده . در کادر باز شده روی یکی از لینکهای سبز کلیک کنید تا دانلود آغاز گردد
Last edited by Locker; 23-10-2009 at 23:47.
واسه منم همینطوریه .
حسین جان نمیشه توی مستر لیگ به صورت تیمی تمرین کرد ؟
بوندس لیگا و بایرن رو هم داره؟؟؟؟
بله...من خودم از تکین خریدم....خوب و بدون نقض هم بود.
شما بایرنی هستی دیگه....پچی چیزی سراغ نداری برای بایرن و بوندس لیگا؟؟....فعلا ما با آلمان داریم حال می کنیم اما بایرن هم صفای خاص خودش رو داره....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)