خدایی این دیگه ربط نمی خواد ... خیلی حال کردم ... مرسی امپراطور ... بریم امپراطورم شاتلی کنیم ... بالاخره adsl نیاز داره دیگه![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
خدایی این دیگه ربط نمی خواد ... خیلی حال کردم ... مرسی امپراطور ... بریم امپراطورم شاتلی کنیم ... بالاخره adsl نیاز داره دیگه![]()
سلام یکی میتونه بگه سرعت دانلود این Eco 512 چنده ؟ سرعت art 1 رو هم دارید بگید ممنون
اگه بخوایم 512 بگیریم باید از دانشگاه چه نامه ای بگیریم؟ اشتغال به تحصیل میخواد؟
این کارت طلایی دیگه چیه ؟ چیز خوبیه واسه ما هم پ خ کنید دی
خودش اگه بياد تو اين فروم و امضاتا ببينه بهت پ.خ ميده!!! ( ش.ش )
سرعت معموليش بايد 64 باشه
اما دوستان 70 هم دان دارند!
art1 هم حدود 16
اما من كه ECO128 دارم 27 دان دارم
اما اصولا ART1 روي 21.5 تا 22 ثابته
يه نامه شاتل بهت ميده ميبري دانشگاه اونا تايپش ميكنن كه مثلا آقاي x به مدت y ماه ميخاد اينترنت با سرعت z استفاده كنه!!!(يك معادله 3 مجهولي! كي ميتونه حل كنه؟(ش.ش))
كارت طلايي هم بايد با يكي از همشهريهات صحبت كني تا بهت بده
10000 تومن تخفيفت ميدن![]()
دوستان برای شما هم اینرتنت قطعی های مکرر و افت سرعت رو دار یا نه؟
کرج که خیلی اوضاعش خیت شده
24 ساعت از اون 72 ساعت گذشته یه 48 ساعت دیگه مونده
خدا به داد برسه : دی
از کجا میدونی شاتلی نیست؟!
هنوز که پس لرزه هاش به اینجا نرسیده! امشب معلوم میشه
اینجا خیلی حساب کتاب نداره. الان که خوبه
![]()
سرعت من از امروز ظهر افتضاح شده
نمی دونم مربوط به شاتله یا این اختلالاتی هست که اعلام کردند
من دی لینک داشتم وقتی از لایزر گرفتم کار نکرد مجبور شدم بفروشم به یه نفر دیگه از خودشون مودم بخرم دوباره نمیخوام این بالا سرم بیاد الان مودم خود لایزر ( Smartex MT 882 ) رو دارم میترسم بگیرم و .... کسی اطلاعات دقیقتری نداره؟؟؟؟
یک مشکل که میتونه باعث عدم سازگاری بعضی مودمها با شاتل بشه، اینه که شاتل +ADSL2 هست. این مودم که شما میگی این استاندارد رو پشتیبانی میکنه. اما اگه میخوای کاملا مطمئن بشی یه شاتلی پیدا کن برو پیشش تست کن![]()
احیاناً کسی از شاتلی ها این مودم Huawei SmartAX MT882 رو تست کرده؟
راستی اون مودم قبلیت چی بود که با لایزر کار نکرد؟ مدل و مارکشو بگو لطفا
ویرایش: مارکشو که خودت گفته بودی دیلینک، دقت نکردم. حالا مدلشو بگو
ویرایش ۲:
یادمه یه مدت بود که خیلی از جاهای کرج سیستم تلفنش دیجیتال شده بود. اما مرکز مخابراتی ما هنوز آنالوگ بود و نویزش زیاد بود. (خیلی میگم یعنی خیلیهااااااااااااا) مودمهای مختلف رو روش تست کردم جواب نمیداد. یکی از دوستان که ISP داشت، لطف کرد کلی مودم بهم داد آوردم خونه تست کردم. تا اینکه یه مدل ZyXEL جواب داد. واقعا مودم خوبی بود و هست و هنوزم برای فکس یا دایال آپ استفاده میکنم ازش.
اینم عکسش
حالا برام جالبه بدونم این مودم ZyXEL هایی که شاتل اخیرا میده چطوریه کیفیتشون
Last edited by hadiceberg; 23-04-2009 at 01:01.
ممنون مهدی جان
حالا بچها کدوم سرویس بهترینه ؟
الان Eco512-3 سرویس من هستش
به نظرتون این مشکل افت پینگ و سرعتی که من دچارش شدم از بعد عید ممکنه مربوط به سرویسم بشه یا نه؟
برا تغییر دادن سرویس چیکار کنم؟
تو خود سایت شاتل دیدم اما گویا پول و چیزی نیز درکاره.
یکی روشنمون کنه ممنون میشم.
هم اکنون 92 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 92 مهمان)