درود و سلام .دوستان عزیز و ارجمند کسی نبود راهنمایی کند؟
درود و سلام .دوستان عزیز و ارجمند کسی نبود راهنمایی کند؟
همه جا تعریف از صبا نت هست! اول ببین تو منطقه مخابراتی شما چه شرکت های فعال هستند
می توانید از سایت زیر کمک بگیرید
البته سایت های خود شرکت ها هم معمولا همچین امکاناتی رو دارند.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون عالی بودولی صبا نت نداره واسه منطقه ما یکی دیگه لطفا ممنون
![]()
Last edited by Advanced Ali-001; 24-02-2010 at 17:05.
سلام بچه ها. من چند روزه یه مشکل برام پیش اومده مودم خیلی Disconnect میشه( یعنی کلا اون چراغ dsl خاموش میشه واسه چند ثانیه بعد دوباره شروع میکنه به پیدا کردن). مثلا بعد از 45 دقیقه یا 30 ساعت حتما یه بار dc میشه و حسابی اعصابم رو خورد کرده. مودم من Linksys WAG 54G2 هست.( تا اونجایی که تحقیق کردم خیلی مودم خوبیه. چند تا از دوستام هم خیلی وقته دارن و مشکلی باهاش ندارن)
زنگ زدم به شاتل گفت شاید تلفون بیسیمیتون نویز میندازه و شما هی dc میشین. منم همه تلفن ها رو کشیدم و دوباره امتحان کردم ولی بازم دوباره بعد از حدود 30 ساعت یه بار dc شدم!!
دوباره زنگ زدم گفت از طرف شاتل مشکلی نیست. یا مودمتون خراب شده یا سیم برق از کنار سیم اصلی تلفن رد شده.
من الان خیلی وقته که adsl دارم و همچین مشکلی نداشتم پس گزینه دوم نیست.
به نظرتون مشکل از کجاست ؟
من این مودم wag54g2-sgرو تازه گرفتم اما نمی تونم کانفیگ کنم چراغ adsl روشن نمی شه و مخابرات می گه از طرف اوتا من وصلم می شه کمک کنین؟؟؟ این Pin که اصلا پیدا نمی شه من هرچی شماره پشت مودمه رو زدم ولی می گه اشتباهه. سی دی setup رو هم که می زارم می گه روتر یا gateway رو پیدا نکرد
---------- Post added at 02:15 PM ---------- Previous post was at 02:13 PM ----------
خود مخابرات داره می گه از اون طرف وصله ممکنه اشکال از خط های حونه باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
صبا واسه من نداره یکی دیگه نیست از این بهتر![]()
Last edited by Advanced Ali-001; 24-02-2010 at 17:06.
اگه من یه مودم ASUS am604G بگیرم میتونم خودم تنظیمات اولیه رو انجام بدم یا کار کردنش خیلی سخته؟؟؟ در مورد لپ تاپ چطور میتونه راحت بهش وصل شد یانه؟؟؟
سلام دوستان
کسی میتونه منو راهنمایی کنه که چجوری میشه لب تاب رو با ویندوز اکس پی به وایرلس کامپیوتر خانگی وصل کنم مودم وایرلسم لینکسیس هستش یه ای دی اس ال هم از پارس آن لاین دارم
فقط لطف کنید بگید جزء به جزء برام شرح بدید چجوری باید وصلش کنم ؟
منتظرم
سلام دوستان ببخشید این مودم های وایرلس planet خوبه ؟؟؟
اگه سایتی از نمایندگیش سراغ دارین بی زحمت...
salam
من مودم رو بردم سر خط ورودی تلفن به ساختمان اما اونجا هم چراغ مودم روشن نشد :(( مگر نباید اگه خط وصل باشه چراغ روشن باشه؟؟؟ با 2 تا مودم تست شده امتحان کردم
مخابرات هم می گه وصله فکر نکنم دروغ بگه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)