منم از رنج 49 - 52 آی پی گرفتم اینترنت نداشت و تو نت بیل آی پی رو 0.0.0.0 نشون میداد
الانم که از 232 گرفتم اینترنت داره ولی تو نت بیل آفلاین نشون میده
منم از رنج 49 - 52 آی پی گرفتم اینترنت نداشت و تو نت بیل آی پی رو 0.0.0.0 نشون میداد
الانم که از 232 گرفتم اینترنت داره ولی تو نت بیل آفلاین نشون میده
دیتا رو حدود 1 ساعت قطع کردند برای بار سوم طی این چند روز و تازه وصل شده مثل برق که قطع میشه ! البته از مزایای کمبود پهنای بانده به گیرنده های خود دست نزنید!![]()
Last edited by hadi.EST; 21-12-2013 at 18:06.
الان یه چند دیقه نت قطع شد بعد که برگشت پینگ بهترشده
![]()
Last edited by x8800; 21-12-2013 at 17:45.
شما بصورت رندوم از این رنج IP می گیرید یا خودتون کانکت می کنید؟؟؟
قبلا من با آی پی دلخواهم کانکت میشدم ولی بعد از چندروز دیگه نشد و باید دعا میکردم یه آی پی خوب گیرم بیاد و همونو تو کانکشن ست میکردم
Last edited by urumchi; 21-12-2013 at 18:15.
بله درسته الان خیلی از رنج ها رو بستن و فعلا" همین آی پی رنج رو استاتیک روی مودم ست میکنیم و کانکت میشیم البته کیفیت این رنجها با همدیگه فرق میکنه. اگه نمیتونید وصل بشید یا این آی پی اشغال شده و یا از فرم ور مدمتون هست که دچار اختلال میشه شما یکبار فکتوری ریسیت کنید .![]()
Last edited by hadi.EST; 21-12-2013 at 18:05.
لطفا" دیگه رنج آی پی رو کامل نذارید بنده هم پاک کردم ظاهرا" اینجا داره مونیتور میشه و اینترنت ما رو قطع میکنند. ببینید به چه حال و روزی افتادیم !![]()
دقیقا! من که خیلی وقته به این قضیه پی برده بودم ولی خیلی وقتا مهم نبود برام
نیم ساعت پیش میخواستم یه عکس بذارم که پشیمون شدم و نذاشتم، از دست همین جاسوسی ها و ...
پیشنهاد میکنم دوستان از طریق پ.خ باهم تبادل اطلاعات کنن و به افرادی که جدیدا عضو شدن یا خیلی کم در تاپیک دیده شدن
هیچ اطلاعاتی داده نشه
محتوای مخفی: خسته نباشید مهمانان عزیز
Last edited by urumchi; 21-12-2013 at 18:26.
کشورهای دیگه در حال ارائه اینترنت فیبر با قیمت نا چیز هستند کشور ما در پی محدود کردن - فیلتر کردن - داغون کردن نت با قیمت نجومی هست!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by hadi.EST; 21-12-2013 at 18:34.
متخصص اینکارا IVAN هستش
چنان تعرفه هایی رو میکنه که آدم شاخ درمیاره
ما که نمیتونیم در این حد ها باشیم لااقل ببینیم شب چله ای انرژی بگیریم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط 15$ در ماه![]()
Last edited by hadi.EST; 21-12-2013 at 19:13.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)