تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 641 از 1126 اولاول ... 141541591631637638639640641642643644645651691741 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,401 به 6,410 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام دوستان

ببخشین یه سوال راجب ورود به سایت دانشگاه دارم

بعد اینکه نام کاربری و رمز ورود رو مینیویسم و ورود به سایت رو میزنم، داخل میشه ولی هیپی نشون نمیده

اسمم بالای صفحه نشون داده میشه فقط اینا > محدود کردن اطلاعات بر اساس واحد/مرکز < نشون داده میشه، فقط همین

البته با مرورگر فایرفاکس و کروم امتحان کردم که هیچ کدوم وارد نمیشن جز اینترنت اکسپلورر که اونم اینطوری میشه

میشه لطفا راهنماییم کنین؟

باتشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

کسی را جع به رشته های جدید مهندسی پیام نور مثل برق ومکانیک و جایگاه و مدارکش اطلاعاتی داره ؟
    کسی نیست راهنمایی کنه ؟
    یه سوال دیگه اینکه اگه رشته ای را فراگیر قبول بشی و واحدهایی را پاس کنی و نیمه کار رها کنی و در رشته دیگه ایی قبول بشی ایا واحدهای مشترکشون را با توجه به اینکه ان رشته اول را تمام نکردی می شه معادل کرد و دران رشته دوم برای خودت حساب کرد

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

دو تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید
    1-اعتبار مدرک پیام نور چطوریه؟.معتبره؟
    2-معمولا استادهای پیام نور مراکز استان مدرکشون چیه؟!

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

دو تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید
    1-اعتبار مدرک پیام نور چطوریه؟.معتبره؟
    2-معمولا استادهای پیام نور مراکز استان مدرکشون چیه؟!
    1.بله که معتبره مگه میشه نباشه
    2.اکثرا لیسانسه هستند.البته دانشگاه ما(شمیرانات تهران)

5. این کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال steps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام به طور مثل من رشته مهدسی شرسازی رو انتخاب کردم.
    باید برم منابع خودش رو بگیرم؟
    ریاضی 1_ امار دز شهر سازی _ این 2 رشته کتابش رو معرفی کرده اما درس اخر درامدی بر شهرسازی نوشته جزوه پیام نور باید چه کرد؟
    راستی برای دروس عمومی هم باید کتاب های پیام نور رو مطالعه کرد؟(اگه کسی معرفی کنه خوشحال میشم)
    دوستان راستش من برگ سفید خدمتم اومده حتما باید قبول بشم وگرنه باید برم پا بکوبم.

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام رفقا 3تا سوال داشتم 1.قبلا یه جا از رئیس دانشگاه پیام نور شنیده بودم کسایی که تو دانشگاه سراسری تحصیل میکنن با شرایطی میتونن تو فراگیر بعنوان رشته دوم نام نویسی کنن،هنوزم اینجوریه؟ 2.یکی از اقوام میخواد رشته مهندسی مدیریت اجرایی یا پروژه بخونه،رشته سختیه؟میشه تو این فرصت تو تهران شمال قبول شد؟اباتوجه به اینکه 30 نفر بر میدارن(کلا تو تهران 150 نفر تو 5جا برمیدارن واسه بهمن و 150تام مهر) 3.کلا بطور میانگین هر رشته چقد داوطلب داره؟
    یکی اگه به منم لطفی کنه ممنون میشم

حـــــرفـه ای sansi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام به طور مثل من رشته مهدسی شرسازی رو انتخاب کردم.
    باید برم منابع خودش رو بگیرم؟
    ریاضی 1_ امار دز شهر سازی _ این 2 رشته کتابش رو معرفی کرده اما درس اخر درامدی بر شهرسازی نوشته جزوه پیام نور باید چه کرد؟
    راستی برای دروس عمومی هم باید کتاب های پیام نور رو مطالعه کرد؟(اگه کسی معرفی کنه خوشحال میشم)
    دوستان راستش من برگ سفید خدمتم اومده حتما باید قبول بشم وگرنه باید برم پا بکوبم.

سلام.

بله بايد بريد ليست منابعش رو بگيريد.اونجا اسم مولف و ناشر كتاب مشخص شده و راحت مي تونيد كتاب رو پيدا كنيد.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

منظور از جزوه پيام نور شايد كتابي باشه كه توسط دانشگاه براي اون درس تاليف شده.
    بله بايد همون كتابهايي كه معرفي شده رو بخونيد.
    ايشالا كه قبول ميشيد.

9. این کاربر از sansi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

این که میگن فراگیر به درد نمیخوره و بیشتر برای کسانیه که کارمند هستن و میخوان مدرک بهتری داشته باشن درسته؟

داره خودمونی میشه PNUNA.COM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    پایگاه خبری دانشجویان پیام نور :: PNUNA.COM

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پایگاه خبری دانشجویان پیام نور (پیام نورنا) : ثبت نام آزمون های دوره فراگیر سال 91 دانشگاه پیام نور آغاز شد.

به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) : ثبت نام آزمون های فراگیر سال ۹۱ دانشگاه پیام نور آغاز شد.

ثبت نام آزمون دوره های مقطع کارشناسی فراگیر سال ۹۱ از تاریخ ۱۲ مهر ۱۳۹۱ آغاز و تا ۱۸ مهر ۱۳۹۱ ادامه خواهد داشت و آزمون آن نیز در ۲۴ آذرماه ۱۳۹۱ برگزار خواهد شد.برای اطلاعات بیشتر مراجعه کنید به:

ثبت نام آزمون دوره های مقطع کارشناسی ناپیوسته (کاردانی به کارشناسی) فراگیر سال ۹۱ از تاریخ ۱۲ مهر ۱۳۹۱ آغاز و تا ۱۸ مهر ۱۳۹۱ ادامه خواهد داشت و آزمون آن نیز در ۲۴ آذرماه ۱۳۹۱ برگزار خواهد شد.
    برای اطلاعات بیشتر مراجعه کنید به:

ثبت نام آزمون دوره های مقطع کارشناسی ارشد فراگیر سال ۹۱ از تاریخ ۱۶ مهر ۱۳۹۱ آغاز و تا ۲۲ مهر ۱۳۹۱ ادامه خواهد داشت و آزمون آن نیز در ۲۴ آذرماه ۱۳۹۱ برگزار خواهد شد.برای اطلاعات بیشتر مراجعه کنید به:

آغاز ثبت نام آزمون فراگیر کارشناسی ارشد سال۹۱ ( نوبت دوازدهم ) دانشگاه پیام نور – ثبت نام هنوز آغاز نشده

دانلود دفترچه مقطع کارشناسی ارشد فراگیر سال ۹۱ دانشگاه پیام نور (نوبت دوازدهم) – بزودی

اگه نباشه جاش خالی می مونه omidsarab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    همین نزدیکیا

پيش فرض

این که میگن فراگیر به درد نمیخوره و بیشتر برای کسانیه که کارمند هستن و میخوان مدرک بهتری داشته باشن درسته؟
    فراگیر پیام نور در نوع تحصیل و مدرکش هیچ تفاوتی با کسایی که با کنکور وارد دانشگاه میشن نداره فقط در نوع پذیرشش متفاوته!

13. 2 کاربر از omidsarab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •