برای کارهای گرافیکی و نرم افزار های سنگین که احتیاج به پردازش گرافیکی سنگین دارن سری Quadro پیشنهاد میشه و بیشتر رو لپ تاپ های مهندسی مثل Latitude و Tecra ( به عنوان مثال ) پیدا میکنی که قیمتش از مشابه هایی که Geforce استفاده میکنن بالاتره
برای کارهای گرافیکی و نرم افزار های سنگین که احتیاج به پردازش گرافیکی سنگین دارن سری Quadro پیشنهاد میشه و بیشتر رو لپ تاپ های مهندسی مثل Latitude و Tecra ( به عنوان مثال ) پیدا میکنی که قیمتش از مشابه هایی که Geforce استفاده میکنن بالاتره
از نظر کمی Acer بهتره اما خب کیفیت Asus بهتر هست در ضمن X59 رو میشه تا 880 تومن هم پیدا کرد ...
اگه میخوای دستگاهی بگیری که امکانات کامل داشته باشه میتونی Acer رو بگیری اما کیفیت ایسر با اسوس قابل مقایسه نیست ...
برای اینکه قیمت تمام شده برای سازنده پایین تر در بیاد و بیشتر تو کشور هایی که قانون کپی رایت رعایت نمیشه این کار رو میکنن تا قیمت کمتر در بیاد و تو ایران هم که ماشاالله کسی پول برای نرم افزار اصل نمیده و همه کرک شده نصب میکنن و اینطوری نسخه های اورجینال هم حیف و میل نمیشه ...
تو کشوری که همه باید License اصل بخرن براشون به صرفه تره که یه جا لپ تاپ رو با سیستم عامل بخرن تا اینکه خودشون نصب کنن ...
آره مشکلی از بابت نصب ویندوز نیست و درایور های هر سیستم عامل هم دیگه به راحتی پیدا میشه و میتونی خودت براش ویندوز بریزی ...
میتونی sr 130 یا sr 290 رو بگیری با گارانتی نوتالی اولی 1.220.000 و دومی 1.250.000
يه راهنمايي : ببين دوست من دوربينهاي معماري فقط با كارت گرافيكي كوادرو كار ميكنن. رندر گيري كوادرو هم كه خيلي محشره. برو سراغ لتيتود . d830 آخر لپتاپه برات . اينو ميگم يه عمر دعام كني/ به راحتي درايور ايكس پي رو ميتوني پيدا كني و اينكه با داك استيشن فابريك حدود 1700 قيمت داره البته با مشخصات عالي T9300 - quadro 140 NVS - 320G , 4G
سلام دوستانمن ميخوام يه سوني fw373 بخرم اولا ايرادي و اشكالي و ضعفي داره كه لازمه من قبل از خريد بدونم؟؟؟ اگه ضعفي داره لطفا راهنماييم كنين. و دوم اينكه ميدونين چطور ميتونم پولشو جور كنم؟
ممنون ميشم اگه در مورد سوال دومم راهنمايي كنين
![]()
بله دیجیتاله
کیفیت ایسر پایینه . ایسر فقط منتاژ میکنه a open براش قطعه میزنه
ولی اسوس خوش تولید میکنه
سلام
من به يك نوت بوك براي اتصال به اينترنت نياز دارم البته شايد 10 ساعت در روز بايد لب تاب روشن باشه
خودم n500 لنوو را انتخاب كردم
من از بابت هزينه مشكلي ندارم اما نياز نميبينم براي ساير قابليت ها كه به كارم نمي آيد بول بدهم
با ظاهر لنوو هم مشكلي ندارم
در ضمن عجله هم ندارم
لطفا راهنمايي كنيد
متشكرم
تکراری شد ببخشید
Last edited by sastwhc; 02-03-2009 at 09:53.
کیست مرا یاری کند ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)