تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 641 از 775 اولاول ... 141541591631637638639640641642643644645651691741 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,401 به 6,410 از 7750

نام تاپيک: مباحث و مشکلات نرم افزار یاهو مسنجرYahoo Messenger

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام
    من مدتيه يه مشكل تو attach كردن فايل در ايميل ياهو پيدا كردم يعني هيچ فايلي attach نميشه.ايميلم حالت كلاسيك هست ولي فقط با كامپيوتر خودم اين مشكل وجود داره با كامپيوترهاي ديگه ميتونم انجام بدم.يكي گفت حالت ايميل رو از كلاسيك تغيير بدم كه من فعلا اين كارو نكردم چون حالت كلاسيك ياهو رو بيشتر دوست دارم ولي سوالم اينه كه چرا با همين حالت كلاسيك با كامپيوترهاي ديگه ميتونم فايل attach كنم ولي با كامپيوتر خودم نمي تونم.لطفا هر كي ميدونه من رو راهنمايي كنه

آخر فروم باز ba maram's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من جدیدا هر کی میل میده برام یه مشت نوشته میاد...
    مشکل هم از محتوا نیست...نمیدونم چی شده! شاید -- شدم
    اینم عکسش...
    چی کار کنم؟؟؟

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

سلام
    من مدتيه يه مشكل تو attach كردن فايل در ايميل ياهو پيدا كردم يعني هيچ فايلي attach نميشه.ايميلم حالت كلاسيك هست ولي فقط با كامپيوتر خودم اين مشكل وجود داره با كامپيوترهاي ديگه ميتونم انجام بدم.يكي گفت حالت ايميل رو از كلاسيك تغيير بدم كه من فعلا اين كارو نكردم چون حالت كلاسيك ياهو رو بيشتر دوست دارم ولي سوالم اينه كه چرا با همين حالت كلاسيك با كامپيوترهاي ديگه ميتونم فايل attach كنم ولي با كامپيوتر خودم نمي تونم.لطفا هر كي ميدونه من رو راهنمايي كنه

گاهی اوقات یاهو یک add ins داره که باید نصب بشه برای atach کردن فایل ها , آیا تا بحال با اون روبرو شدید و اقدام به نصبش کردید؟ اگه اقدام به نصبش نکردید یکبار به حالت جدید یاهو تغییر مد بدید و دکمه atach رو بزنید تا این add ins نصب بشه و مجدد اگه خوشتون نیومد از مد جدید برگردید به حالت کلاسیک

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

گاهی اوقات یاهو یک add ins داره که باید نصب بشه برای atach کردن فایل ها , آیا تا بحال با اون روبرو شدید و اقدام به نصبش کردید؟ اگه اقدام به نصبش نکردید یکبار به حالت جدید یاهو تغییر مد بدید و دکمه atach رو بزنید تا این add ins نصب بشه و مجدد اگه خوشتون نیومد از مد جدید برگردید به حالت کلاسیک
    یه بار به حالت جدید تغییر دادم و یه فایل رو attach کرد حدود 300 کیلو البته این add-in که شما گفتید رو من ندیدم ولی وقتی دوباره به حالت کلاسیک برگشتم بازم نشد یه روز دیگه هم دوباره میخواستم یه فایل 2 مگا attach کنم که حالت جدید تغییر دادم ولی نشد.نمیدونم باید چی کار کنم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Variable's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام . من نمی تونم با ای دی خودم وارد یاهو مسنجر بشم . ولی به راحتی از طریق بروزر می تونم نجام بدم . مشکل از کجا ست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Variable's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام .
    یه جا یه خوندم .برنامه یا پلاگینی هست که از طریق یا هم مسنجر . نشون می ده که دوستاتون تو چه ساعاتی انلاین شدن و یا چه کاری کردن ؟ کسی می دونه جریان چیه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه nvb007's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    محــــــــمودآباد - شمال ايران

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

این رو که باید حتما" به طرف پیغام بدیم تا بفهمیم

بدون پیغام دادن نمیشه ؟

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

یه بار به حالت جدید تغییر دادم و یه فایل رو attach کرد حدود 300 کیلو البته این add-in که شما گفتید رو من ندیدم ولی وقتی دوباره به حالت کلاسیک برگشتم بازم نشد یه روز دیگه هم دوباره میخواستم یه فایل 2 مگا attach کنم که حالت جدید تغییر دادم ولی نشد.نمیدونم باید چی کار کنم.
    300 کیلوبایت فایلی هست که دانلود شده
    شما باید اون فایل دبل کلیک کنید روش و نصب کنید روی سیستم و در این مرحله بصورت آنلاین شروع به نصب پلاگین مورد نظر میکنه که حجم بالاتری داره
    Last edited by Ship Storm; 08-12-2010 at 19:16.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

na nemidonam man ke nashnidam doste aziz

داره خودمونی میشه SASANcie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    I.G.R

12 Pidgin 2.6.4 – پیجین نرم افزار چت همزمان با چند آی دی در چند سرویس دهنده چت مجزا

پیجین یک نرم افزار اینترنت برای چت کردن است که به شما اجازه میدهد به طور همزمان با چندین آی دی از چندین سرویس دهنده چت وارد شوید و به گپ و گفتگو بپردازید. این نرم افزار چت همزمان با چند آی دی در چند سرویس دهنده چت مجزا همچنین قابلیت اتصال به اتاق های گفتگوی یاهو را نیز دارد. pidgin همچنین قابلیت های بسیار زیاد تمامی مسنجر ها را همزمان با هم دارد. برای مثال شما می توانید برای دوستان خود در هر سرویسی فایل ارسال کنید , پیغام آفلاین بگذارید, عکس آواتار خودتان را تغییر دهید یا برای دوستتان شکلک ارسال کنید و یا پیغام همگانی ارسال کنید. همچنین این نرم افزار قدرتمند قابل نصب بر روی تمامی سیستم عامل های مایکروسافت را دارد. نرم افزار پیجین قابلیت تغییر تم دارد و همچنین به دلیل کدباز بودن نرم افزار پلاگین های بسیاری برای نصب روی این نرم افزار موجود است. ایننرم افزار مسنجر قابلیت اتصال به شبکه های چت زیر را دارد. امیدواریم از دانلود رایگان این نرم افزار چت رایگان لذت ببرید.

سرویس دهنده هایی که pidgin 2.6.4 از آنها پشتیبانی میکند

• AIM
    • Bonjour
    • Gadu-Gadu
    • Google Talk
    • Groupwise
    • MSN
    • MySpaceIM
    • QQ
    • SILC
    • SIMPLE
    • IBM Lotus Sametime
    • XMPP
    • Yahoo!
    • Zephyr

[URL]http://dl.----------------/dl7/Pidgin-2.6.4-www.fdl.ir.exe[URL]
    دانلود رایگان نرم افزار چت پیجین(حجم : ۱۴٫۵ مگابایت)

http://rapidshare.com/files/255461854/Pidgin-2.5.6-www.fdl.ir.exe لینک کمکی(راپیدشیر)
    رمز عبور فایل :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by SASANcie; 09-12-2010 at 18:19.

11. 2 کاربر از SASANcie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •