man ghablan sims1,2,3 ro bazi kardam dvdhaiee ke kharidam ro jeldesh neveshte expansion pack ,world adventure ejra mishe baghiye seasonso katy perry va supernaturall mige update bayad konam va versionam dorost nist nemidonam bayad chikar konam
man ghablan sims1,2,3 ro bazi kardam dvdhaiee ke kharidam ro jeldesh neveshte expansion pack ,world adventure ejra mishe baghiye seasonso katy perry va supernaturall mige update bayad konam va versionam dorost nist nemidonam bayad chikar konam
ye soal man miram toye launcher version bazimo zade 2.086.002002 hala bayad chikar konam vase update kardan raftam ghesmate amoozeshe update neveshte version akharin add 7 be 2 tabdil kon vali baraye man ke aslan 7 nist, khodesh 2 hast chikar konaam
سلام..من اخرین اپدیت سیمز و دانلود کردم...نصبش کردم و به راحتی نصب شد..و لانچر هم آپدیت و نشون داد...فقط وقتی play رو میزنم یه صفحه باز میشه و ریجستر کد ازم میخواد..چیکار کنم؟؟؟![]()
کممممک
من سیمزم مشکل پیدا کرده
خیلی وقته که این بازیو دارم و انجام میدم
ولی چندروز پیش قاطی کرد
پاکش کردم و دوباره نصبش کردم ولی ایندفعه که نصبش کردم تو بازی که میرم بعده 15 دقیقه میپره بیرووون
چرا؟
سلام رفقا من میام که سیمز 3 ورد ادونچر رو نصب کنم رو سیمز 3 موقع آبدیت ارور می ده و نصب نمی شه
می خواستم بدونم
این ابدیت به صورت جداگونه هست که نصبش کنم![]()
سلام به دوستان من کرک سیمز
seaon
world advencher
pets
super nachral
the sims 3
من نصب می کنم همه کرک ها رو که به من دادن رو می ریزم تو خود سیمز 3 ولی وقتی لانچر رو باز می کنم م یگه فقط ورد ادونچر و خود 3 هست
نم یدونم داستانه کرک ها شون چیه ؟
می شه یکی راهنمایی کنه
شما باید وقتی نصب می کنی سیمزو بعد نصب پایه باید پکیجا رو به ترتیب از قدیم به جدید نصب کنی
که برای شما میشه به این ترتیب:
ورلد ادونچر
پتس
سوپرنچرال
سیزن
یعد در نهایت کرک پکیج اخری رو که همون سیزن هست بریزی، همه کرکها رو نباید اعمال کنی فقط
اخرین و جدیدترین کرک کافیه بقیه اش رو خودش باز می کنه.
سلام،من سیمز 3 وتمام پک هاش رو تا seasons نصب کردم،وارد بازی که میشم تا موقعی که دارم سیمز میسازم حتی تا 2 ساعت هم طول میکشه هیچ مشکلی نداره حتی تو شهر که هستم هم مشکلی نداره ولی وقتی وارد خونه میشم چه تو قسمت وسایل باشم چه مشغول بازی بعد از 5 دقیقه ارور میده ک sims 3 has stopped working... و بعد هم بازی رو میبنده،سی پی یو 2 هسته ای 3گیگاهرتز هست و رم 2 گیگ و گرافیکم هم ان برد 128 هست؛که البته از تو بایوس مادربرد 512مگ از رم رو شر کردم با گرافیک،نمیدونم مشکلش از گرافیکه یا چیز دیگه،میترسم کارت گرافیک بخرم و درست نشه باز...لطفا راهنماییم کنین...![]()
دوستان منم مثل این رفیقمون این مشکل رو دارم بعد از چند دقیقه بازی کردن یکدفعه از بازی م یپره بیرون و اذیتم می کنم
همش ارور می ده و بازی بسته می شه نمی دونم داستانش چیهههه
از اون موقعی که رو لب تاب ریختم اینجرییی شده می شه یک راهنمایی کنید که چه حرکتی کنم تا مشکل حل بشه
حیف این بازی رو خیلی دوست دارم وای حیف که باید به زبان مسلط باشیم تا بازی کنیم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)