نرم افزار امنيتي ديگه اي هم در كنار KIS داريد؟ويندوزتون چيه؟
نرم افزار امنيتي ديگه اي هم در كنار KIS داريد؟ويندوزتون چيه؟
این ورژن رو نصب ندارم ولی
در نسخه 2010 اینترنت سکوریتی باید قسمت Setting در قسمت های مرتبط(Protection برای Realtime و Scan برای اسکن دستی) قسمت Acction را تنظیم کنید.
ندارم. فکر می کنم سرویس پک 2 باشه.
میشه دقیقتر آدرس بدید؟
این گزینه هایی که گفتید رو من ندیدم.
سلام.
من کسپر اینترنت سکوریتی ورژن9.0.0.736 رو سیستمم نصب دارم که تاریخ آخرین آپدیتش19/11/2009 .چند روز پیش گذاشتمش آپدیت بشه که تا 24% رفته بود و حدود 23مگ برداشته بود که سیستم دیسکانکت شد.حالا سوال من اینه که اگه بخوام دوباره برا آپدیت بزارمش حدود چند مگابایت باید برداره؟؟؟اینم بگم که من از نسخه تریال (30 روزه ) استفاده می کنم.
شما هم جزء معدود افرادي هستيد كه چنين مشكلاتي داريد.
در صورت امكان آنتي ويروس كاسپر را در كنار يك فايروال مجزا در سيستم خود تست كنيد.
كاسپر عمدتا آپديتها را تا هرجايي كه دانلود كرده ذخيره كرده و در صورت اتصال مجدد از اول شروع به آپديت نميكنه.
یعنی امکان داره از ویندوز باشه؟شما هم جزء معدود افرادي هستيد كه چنين مشكلاتي داريد.
در صورت امكان آنتي ويروس كاسپر را در كنار يك فايروال مجزا در سيستم خود تست كنيد.
ویندوز 7 بگیرم بریزم به نظر شما حل می شه؟
نميشه گفت دقيقا به چي مربوطه و چرا اينطور شده.من در سيستم عاملهاي مختلف تست كردم و تا بحال با چنين مشكلي مواجه نشدم.نهايت كاري كه ميشه كرد ريختن يك ويندوز جديد ميباشه.
سلام دوستان
به آمار threate های من نگاه کنید
اینا لازم به پاک شدن از سیستم نیستند؟ یا پاک شده اند؟اگه نشده اند چطور پاک میشن![]()
واقعا!!!؟؟؟اگه این طوره پس چرا حجم اون پوشه ای که از طریق نرم افزار آدرس دادم تا یه کپی نگه داره تغییر نکرده؟(هنوز همون 69مگابایته)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)