تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 641 از 1126 اولاول ... 141541591631637638639640641642643644645651691741 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,401 به 6,410 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دیتکت نشدن هارد برای هارد شما که ide است اگه از اتصالات و پاور سیستم نباشه علت های زیادی میتونه داشته باشه
    مثلا فریم ویر هارد یا خرابی کنترلر هارد یا لحیم سردی قطعات روی برد هارد و خرابی سوکت دیتا هارد
    اون موقع که هارد دیتکت نمیشد موتور هارد کار میکرد ؟
    ببینید سیستم کار میکرد یه بار دیگه روشن نشد و روی چند تا سیستم دیگه هم جواب نداد روشن میشه ولی حتی به عنوان هارد دوم هم کنار ساتا نمیذاشت بیاد بالا
    برای یک سال بیخیالش شدم و بعد از اون با توجه به گرونی به یکی از همکارای تعمیر هارد سپردمش ولی گفت ای هارد قاطی داره و نمیشه درستش کرد
    بعد از چند روز به یک سیستم که با هارد ساتا بالا اومده بود وصلش کردم و به راحتی کار کرد و چند بار پارتیشن بندی کردم خوب جواب داد

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

برای ریکاوری پارتیشن ها از نرم افزار acronis home director استفاده کنید برای اینکار نیاز به حجم اضافه دارین
    متوجه نشدم دوست عزیز الان یه هارد 320 2.5 ساتاست که 4 تا درایو داره الان به جایی رسیده که توی دیسک منیجر درایو سی رو 140گیگ می شناسه ولی توی مای کامپیوتر 70 گیگ و قسمت های مهمی مثل user (desktop) رو اصلا انگاری که پاک شده و نیست
    1 - می خوام اگه بشه اونارو برگردونم
    و 2 چه بشه و چه نشه می خوام هارد رو درست کنم که بشه ازش استفاده کرد چون بدسکتور شدید داره
    با برنامه regnrator نشد و وسط راه حتی با بوت خودش ایرور داد و نتونست ولی بقیه درایو ها رو تونست
    با برنامه norton uti هم همین اتفاق افتاد
    الان موندم چکار کنم

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

استاد گرامی یک هارد 320 گیگ 3.5 ساتا هم هستش که روی دی وی آر بوده از کار افتاد و کلا هیچ کاری نمی کرد فقط روشن می شد
    اینوهم نتونستن تعمیر کنن و گفتند که از سیلندرشه
    الان اونو هم وصل می کنم میشناسه و پارتیشن بندی میشه ولی فرمت نمیشه و گیر می کنه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام ... خسته نباشید

دوستان
    من 2 تا هارد IDE دارم . وقتی می خوام ویندوز بزنم تو صفحه آبی ویندوز کار میکنه ، پارتیشن بندی هم میشه ... ولی بعده اینکه سیستم ریستارت میشه تا بره مرحله بعد ویندوز ، دوباره سی دی ویندوز رو میخونه و میره تو صفحه اولیه نصب !!!!

به عنوان هارد دوم وصل کردم و تو ویندوز هم به راحتی کار کرد و فرمت سطح پایین هم کردم ولی درست نشد ... میشه لطفاً کمکم کنید ؟؟

[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام ... خسته نباشید

دوستان
    من 2 تا هارد IDE دارم . وقتی می خوام ویندوز بزنم تو صفحه آبی ویندوز کار میکنه ، پارتیشن بندی هم میشه ... ولی بعده اینکه سیستم ریستارت میشه تا بره مرحله بعد ویندوز ، دوباره سی دی ویندوز رو میخونه و میره تو صفحه اولیه نصب !!!!

به عنوان هارد دوم وصل کردم و تو ویندوز هم به راحتی کار کرد و فرمت سطح پایین هم کردم ولی درست نشد ... میشه لطفاً کمکم کنید ؟؟

[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

اتصالات این هارد و پاور سیستم رو هم چک کنید
    با نرم افزار hdd regenerator در مورد scan and repair اسکن کامل کنید
    فریم ویر هارد رو هم آپدیت کنید درست نشد باید بره برای تعمیر

7. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت skan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید
    هارد اکسترنال وسترن دیجیتال 2 ترا بایتی usb3 mypassport بدون آداپتور دارم
    روش پسورد نداشتمبیش از 1 ترا روش فایل داشتم اخیرا دیدم کار نمیکنه
    آیکون در my computer نمیاد
    disk managment نشونش نمیده
    تو device manager قسمت usb به صورت unknown device میشناسه
    وقتی از اون طریق unistall میکنی دوباره هاردو وصل میکنی به صورت unknown device شناسایی میکنه
    چراغ هارد روشنه و صداش هم نرماله و کار میکنه
    سیستم عاملم xp هست مادربورد هم usb3 ساپورت نمیکنه
    لطفا راهمایی کنید با تشکر
    رو یه laptop هم زدم کلا اتفاقی نیفتاد انگار چیزی وصل نشده با اینکه چراغش روشن بود و کار میکرد
    با تشکر از دوستان که جواب پست بنده رو ندادن
    الان بعد 2 هفته که بردم واسه تعمیر گفتن تعمیر نمیشه و قابش بایستی جدا بشه معلوم هم نیست ریکاور بشه یا نه و من قبول نکردم واسه جدا شدن قاب.
    امروز دوباره هارد رو وصل کردم یکم هم رو قاب از بالا فشار وارد کردم چراغ هارد چشمک زد و ایندفعه شناخت و بالا اومد تا جایی که میشد اطلاعاتمو کپی کردم رو هارد سیستم
    بعد نرم افزارهای WD رو ریختم که اگه پسوردی داره ریمو کنم که نداشت ولی یهو هارد قطع کرد و چراغش خاموش شد و با وصل مجدد شناسایی نکرد
    ولی سیستم رو که ریستارت میکنی باز هارد بالا میاد و 2 دقیقه ای oN هست و قابل دسترس ولی باز خاموش میشه

DISK MANAGMENT حالت هاردو وقتی کار میکنه HEALTHY نشون میده ولی بعد که قطع میشه هارد کلا میره
    اگه ممکنه راهنمایی کنید

داره خودمونی میشه reza_026's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام
    من یه لپ تاپ MSI GE 620 دارم با هارد هیتاچی 750 یه چند وقت بود که ویندوزم خیلی دیر بالا میومد و سرعت کپی من در حد کیلوبایت بود LOW LEVEL FORMAT انجام دادم تاثیری نداشت.بلاخره دیشب با نرم افزار تحت داس HDD Regenerator گذاشتم تا بدسکتور هاشو پیدا کنه صبح که بلند شدم نوشته بود هارد شما در دسترس نیست ریستارت هم کردم باز هاردم رو نشون نمیده.میشه راهنمایی کنید لطفا:confused:

علاوه بر اینکه نمیشناسه یه صدای "تق" هم میاد وقتی روشن میکنم
    Last edited by reza_026; 17-03-2013 at 09:06.

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

با تشکر از دوستان که جواب پست بنده رو ندادن
    الان بعد 2 هفته که بردم واسه تعمیر گفتن تعمیر نمیشه و قابش بایستی جدا بشه معلوم هم نیست ریکاور بشه یا نه و من قبول نکردم واسه جدا شدن قاب.
    امروز دوباره هارد رو وصل کردم یکم هم رو قاب از بالا فشار وارد کردم چراغ هارد چشمک زد و ایندفعه شناخت و بالا اومد تا جایی که میشد اطلاعاتمو کپی کردم رو هارد سیستم
    بعد نرم افزارهای WD رو ریختم که اگه پسوردی داره ریمو کنم که نداشت ولی یهو هارد قطع کرد و چراغش خاموش شد و با وصل مجدد شناسایی نکرد
    ولی سیستم رو که ریستارت میکنی باز هارد بالا میاد و 2 دقیقه ای oN هست و قابل دسترس ولی باز خاموش میشه

DISK MANAGMENT حالت هاردو وقتی کار میکنه HEALTHY نشون میده ولی بعد که قطع میشه هارد کلا میره
    اگه ممکنه راهنمایی کنید
    دوست من با نکاتی که شما می گید میتونه مشکلتون از 1- کابل رابط باشه که قطعی داره و یا بوردهاردتون منظورم برد مبدل یو اس بی هست یک لحیم ازش جدا شده در اثر وصل و قطع کردن فیش
    شما وقتی اونو به پورت پشتی کامپیوتر وصل می کنید یه کم با فیشش بازی کنید خیلی کم ببنید اتفاقی نمیوفته؟ و بعد از اون 3- امکان مشکل دار شدن چیپست مبدل هارد در اثر نوسان ناشی از وصل کردن به بدنه باشه اگر کامپیوترتون ارت نداره این اتفاق میتونه برای فلش -هارد و یا هر دیوایس یو اس بی بیوفته
    نکته بعدی سعی کنید هارد وقتی وصله اصلا تکون نخوره این موضوع رو کلی گفتم

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان باز اون هارد 120 رو که گفتم بردم و به یک کامپیوتر وصل کردم و شوع به نصب ویندوز ایکس پی کردم ولی پس از اولین ریستارت در نصب ویندوز بازهم هیچ اتفاقی نمیوفته و همونجا می ایسته

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •