تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 641 از 1635 اولاول ... 1415415916316376386396406416426436446456516917411141 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,401 به 6,410 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

داره خودمونی میشه ok118's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام به همه دوستان من از سفر برگشتم

از همه دوستان خواهش میکنم این نظر را بادقت مطالعه کنند

متاسفانه بدون دوربین به سفر رفتم چون روز شنبه صبح که برای خرید رفتم فروشنده گفت Ixus 95 دیگه تو بازار گیر نمیاد و Ixus105 جاش رو گرفته که البته30 تومان گرانتر است و A3100 هم تمام شده بود و گفت چند روز دیگه مجددا میاریم
    فقط A495 موجود بود که البته فروشنده میگفت از نظر کیفیت عکس بهتر از آن دو تا است و علاوه بر آن W310 سونی را پیشنهاد کرد
    من آن روز حرف فروشنده رو قبول نکردم و ترجیح دادم بدون دوربین به سفر برم

و اما امروز
    امروز رفتم توی سایت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و چند تا از عکس های
    Ixus95 یا همان SD1200
    A3100
    A480 بجایA495
    W310 سونی
    را در سایز اصلی دانلود کردم
    وقتی عکس ها را در ابعاد واقعی دیدم شوکه شدم و فهمیدم که فروشنده پر بیراه نگفته
    عکس هایی که من بررسی کردم اینها هستند

HOUSE که منظره یک خانه ویلایی است
    INBIO200 که از تعدادی بطری و نخ پارچه های رنگی و لوازم نقاشی با ایزوی 200 گرفته شده است

اگر شما هم این عکس ها را در سایز اصلی ببینید بدون شک می فهمید که A480 که از همه ارزان تر است مقام اول و W310 مقام دوم را کسب میکند و نتیجه بقیه دوربین ها مایوس کننده است

می دونم که تعجب کردید و فکر میکنید من توهم زدم اما برید ببینید تا باور کنید

به عکس خانه نگاه کنید به آن درختی که در سمت چپ تصویر و جلوی خانه است و به شاخه های آن درختان کهنسال که در فاصله دورتری قرار دارند دقت کنید A480 برگ ها را با جزییات بهتر و شفاف تر ثبت کرده در حالی که بقیه دوربین ها فقط یک توده سبز رنگ را ثبت کرده اند که جزییات آن نامشخص است
    به عکس دوم نگاه کنید به لبه بالایی آن سبد حصیری که در زیر آن پارچه های رنگی قرار دارد آره خودشه همین جا
    آیا A480 و W310 لبه سبد را شفاف تر و با وضوح بهتر ثبت نکرده اند
    از نظر رنگ هم به نظر من در عکس خانه A480 و در عکس دوم W310 سونی از بقیه زیباتر و خوش رنگ تر هستند

این مساله چطور قابل توجیه است آیا دوربین 110 تومانی کانن بهتر از دوربین های 180 تومانی عکس میگیرد

از همه دوستانی که در زمینه عکاسی دستی بر آتش دارند و در این سایت صاحب نظر هستند خواهش میکنم مرا راهنمایی کنند و با ذکر دلایل خود به این شبهه پاسخ گویند و یا نظر موافق خود را در تایید نظر من اعلام نمایند
    با تشکر

2. این کاربر از ok118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_nnn13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان خسته نباشید من به اشتباه کارت SD رو داخل دوربین فرمت کردم الان هر کاری میکنم با هیچ نرم افزاری بازیابی نمیشن
    دوربینم 550D هستش و نزدیک 250 فایل RAW با پسوند CR2 داخلش بود از بچه تازه متولد شده خواهرم تو بیمارستان عکس گرفته بودم الان موندم چه کار کنم با هر نرم افزاری امتحان کردم حتی اوناییکه قابلیت بازگرداندن فرمت شده ها رو دارن حتی یه فایل هم پیدا نمیکنه . نکنه چون توسط دوربین فرمت شده نمیشه پیدا کرد . میخاستم یه بار هم توسط ویندوز فرمت کنم شاید بازیابی بشه
    سلام دوست عزیز...

از نرم افزار Active@ File Recovery 7.5.1 استفاده کنید !

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مموری رو Super Scan کنید !

موفق باشید...

4. 2 کاربر از ali_nnn13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز vvc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

سلام به همه دوستان من از سفر برگشتم

از همه دوستانی که در زمینه عکاسی دستی بر آتش دارند و در این سایت صاحب نظر هستند خواهش میکنم مرا راهنمایی کنند و با ذکر دلایل خود به این شبهه پاسخ گویند و یا نظر موافق خود را در تایید نظر من اعلام نمایند
    با تشکر
    دوست عزیز به یه نمونه عکس یا فقط یه سایت نمیشه اطمینان کرد
    به طور مثال در همین سایت نمونه عکس دوربین کانن sx210 is رو که با سونی HX5 و یا پاناسونیک tz10 و حتی کانن SX200 مقایسه میکنیم با کمای تعجب مشاهده میشه که این مدل یعنی sx210 کیفییت عکسی بهتر از بقیه داره ( اون عکس خانه ) در صورتی که من در چند سایت دیگه وعکسهای مختلف دیدم کاملآ برعکس بود و اون سه مدل کیفییت بهتری داشتند
    به نظر من در سایتهای مختلف ونمونه عکسهای دیگه هم توجه کنید تا از شک و تردید در بیاید

6. این کاربر از vvc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا بازم صحبت از sx210 و sx200 شد !!! کدوم بهتره ؟؟؟؟ من برای خرید 2 یا 3 انتخاب دارم . ixy 930 کانن ، H55 سونی ، و همین SX200 کانن . فکر میکنم تقریبا تو یه رنج باشن. اما بیشتر از اون سقف به هیچ وجه نمیتونم هزینه کنم .
    حالا دوستان بگن چی بگیرم از این بین که بهترین انتخابم باشه ؟؟ !!

8. این کاربر از panther99 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز vvc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

آقا بازم صحبت از sx210 و sx200 شد !!! کدوم بهتره ؟؟؟؟ من برای خرید 2 یا 3 انتخاب دارم . ixy 930 کانن ، H55 سونی ، و همین SX200 کانن . فکر میکنم تقریبا تو یه رنج باشن. اما بیشتر از اون سقف به هیچ وجه نمیتونم هزینه کنم .
    حالا دوستان بگن چی بگیرم از این بین که بهترین انتخابم باشه ؟؟ !!

اگر کیفیت عکس و تنظیمات دستی برات مهمه من SX200 رو پیشنهاد میدم با اینکه SX210 ظاهرآ مدل بالاتری به حساب میاد ولی کیفیت عکس SX200 بهتره ضمن اینکه قیمت مناسبتریم داره

10. این کاربر از vvc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ravani_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

سلام

زير 500 دوربين نسبتا جمع و جور و بيشتر براي عكاسي در جاهاي كم نور مثل شب و پارتي با كيفيت عكس خوب و زندخ چي پيشنهاد ميدين ؟

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوست عزیز به یه نمونه عکس یا فقط یه سایت نمیشه اطمینان کرد
    به طور مثال در همین سایت نمونه عکس دوربین کانن sx210 is رو که با سونی HX5 و یا پاناسونیک tz10 و حتی کانن SX200 مقایسه میکنیم با کمای تعجب مشاهده میشه که این مدل یعنی sx210 کیفییت عکسی بهتر از بقیه داره ( اون عکس خانه ) در صورتی که من در چند سایت دیگه وعکسهای مختلف دیدم کاملآ برعکس بود و اون سه مدل کیفییت بهتری داشتند
    به نظر من در سایتهای مختلف ونمونه عکسهای دیگه هم توجه کنید تا از شک و تردید در بیاید
    اگه اینطوری باشه رفتن به سایتهای مختلف و مقایسه عکس ها فقط باعث سردرگمی و شک بیشتر میشه

این یه سایت معتبر است که از سوژه های مشترک و در شرایط مشابه بوسیله دوربین های مختلف عکس گرفته و گرایشی هم به تبلیغ یا حمایت از یک برند خاص در عکس هایش دیده نمی شود و دلیلی هم نداره که سعی کنه یک مدل کانن رو بهتر از مدل دیگه کانن نشون بده
    من سایتهای دیگه رو هم بررسی کردم اما نمونه عکس های آنها سلیقه ای و از سوژه های متفاوت بود که قابل مقایسه با هم نبودند
    اگه شما سایت معتبری سراغ دارید که عکس های مشابه و با شرایط یکسان داشته باشد و عکس ها هم قابل دانلود باشد لطف کنید آدرسش رو به من هم بگید

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

راستی یه سوال دیگه در مورد دوربین های کامپکت سونی

یه مشکلی که در عکس های تمام دوربینهای سونی وجود دارد این است که سایه ها را بیش از حد تیره و سیاه میکند یعنی تضاد بین نقاط تیره و روشن خیلی زیاد است مثلا اگر شما از یک درخت در هوای آفتابی عکس بگیرید شاخ و برگ درخت را سبز و سیاه نشان میدهد و یا اگر از کسی که زیر نور آفتاب ایستاده عکس بگیرید چشم ها و گردن که در سایه هستند خیلی تیره میشوند
    ودوم اینکه در فضا های سر پوشیده و خانه که نور کمتر است رنگ ها خیلی اشباع و پر رنگ می شوند مثلا رنگ لباسی که قرمز است به سرخی می زند یا رنگ موهای قهوه ای به سیاه تبدیل می شود و این به این دلیل است که اصولا دوربین های سونی خوش آب و رنگ تر از دوربین های کانن عکس می گیرند
    با مراجعه به سایت های ریوویو و مقایسه عکس های کنون و سونی خودتان متوجه می شوید

آیا راهی برای بهبود کنتراست دوربین های کامپکت سونی وجود دارد
    دوستانی که از دوربین سونی استفاده می کنند لطفا راهنمایی کنند که برای رفع این مشکل چه کار می کنند

آیا استفاده از فیلتر های مخصوص سونی مثل فیلتر UV میتونه کمک کنه ؟
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

منتظر پاسخ بقیه دوستان در مورد پست #6407 که در صفحه 641 عنوان شد هستم

با تشکر :11
    Last edited by ok118; 28-07-2010 at 16:25. دليل: تغیر سایز

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری AliSub's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Mazandaran

پيش فرض

اگه اینطوری باشه رفتن به سایتهای مختلف و مقایسه عکس ها فقط باعث سردرگمی و شک بیشتر میشه

این یه سایت معتبر است که از سوژه های مشترک و در شرایط مشابه بوسیله دوربین های مختلف عکس گرفته و گرایشی هم به تبلیغ یا حمایت از یک برند خاص در عکس هایش دیده نمی شود و دلیلی هم نداره که سعی کنه یک مدل کانن رو بهتر از مدل دیگه کانن نشون بده
    من سایتهای دیگه رو هم بررسی کردم اما نمونه عکس های آنها سلیقه ای و از سوژه های متفاوت بود که قابل مقایسه با هم نبودند
    اگه شما سایت معتبری سراغ دارید که عکس های مشابه و با شرایط یکسان داشته باشد و عکس ها هم قابل دانلود باشد لطف کنید آدرسش رو به من هم بگید
    خب اگه برسی کردی حرفی نیست.
    این سایت یه سایت مرجعه
    راستی یه سوال دیگه در مورد دوربین های کامپکت سونی

یه مشکلی که در عکس های تمام دوربینهای سونی وجود دارد این است که سایه ها را بیش از حد تیره و سیاه میکند یعنی تضاد بین نقاط تیره و روشن خیلی زیاد است مثلا اگر شما از یک درخت در هوای آفتابی عکس بگیرید شاخ و برگ درخت را سبز و سیاه نشان میدهد و یا اگر از کسی که زیر نور آفتاب ایستاده عکس بگیرید چشم ها و گردن که در سایه هستند خیلی تیره میشوند
    ودوم اینکه در فضا های سر پوشیده و خانه که نور کمتر است رنگ ها خیلی اشباع و پر رنگ می شوند مثلا رنگ لباسی که قرمز است به سرخی می زند یا رنگ موهای قهوه ای به سیاه تبدیل می شود و این به این دلیل است که اصولا دوربین های سونی خوش آب و رنگ تر از دوربین های کانن عکس می گیرند
    با مراجعه به سایت های ریوویو و مقایسه عکس های کنون و سونی خودتان متوجه می شوید

آیا راهی برای بهبود کنتراست دوربین های کامپکت سونی وجود دارد
    دوستانی که از دوربین سونی استفاده می کنند لطفا راهنمایی کنند که برای رفع این مشکل چه کار می کنند

آیا استفاده از فیلتر های مخصوص سونی مثل فیلتر UV میتونه کمک کنه ؟
    با تشکر
    درسته
    دوربینای سونی در نورهای زیاد مثل همون آفتاب این مشکل دارند که سایه رو کاملا یا خیلی سیاه نشون میدن.
    سونی هم آمد یه قابلیت جدید به دوربیناش اضافه کرد به نام DRO که جزئیات از دست رفته سایه نشون میده.

منم دوربین سونی دارم . همیشه از این قابلیت استفاده میکنم ولی بازم به نظرم خوب عمل نکرده.

دوربینای سونی رنگها رو خیلی مصنوعی هم نشون میدن.
    من H20 دارم.

به نظر من Canon بگیر.

16. 2 کاربر از AliSub بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •