این دیگه موثقه
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
این دیگه موثقه
کریم رکورد خودش را میشکند!
خبرگزاری پرسپولیس : کریم باقری کاپیتان ارزشمند پرسپولیس مقابل پیام خراسان در هفته هفتم چهارمین گل خود را به ثمر رساند تا سرخپوشان تهرانی با هر 3 امتیاز بازی از مشهد باز گردند.
باقری با گلزنی در این دیدار تعداد گلهای زده خود را در لیگ برتر به عدد 14 رساند و در فهرست برترین گلزنان پرسپولیس باقی ماند، در ضمن باقری با گلزنی در این فصل رکورد گلزنی خود در یک فصل را میشکند!
باقری اولین گل خود را در لیگ برای پرسپولیس در تاریخ 14 تیر 75 مقابل پیام خراسان به ثمر رساند.
در ضمن در همان سال برابر پلی اکریل اصفهان و شموک نوشهر (2 گل) گلزنی کرد و چهار گل در کارنامه وی در لیگ ثبت شد.
البته همان سال در جام حذفی (3 گل) و جام باشگاههای آسیا (3 گل) در کارنامه وی ثبت شده بود.
باقری در لیگ 82 (2 گل)، 83 (3 گل)، 85 (2 گل)، 86 (3 گل) و 87 تا به امروز (4 گل) به ثمر رساند و با به ثمر رساندن یک گل دیگر رکورد گلزنی وی در یک فصل شکسته میشود.
گفتنی است؛ باقری تاکنون با احتساب لیگ 75، 18 بار در لیگ برای پرسپولیس گلزنی کرده است.
خدا وکیلی ترسم داره
ولی دو سه تا از بازیکنان خوبه شو نداره
تقدیر از پیشکسوتان پر افتخار پرسپولیس ؛ این هفته «بیوک وطنخواه»
خبرگزاری پرسپولیس : بیوک وطنخواه یکی از پیشکسوتان با ارزش پرسپولیس و جزء معدود بازیکنان تاریخ است که در دوران بازیگری و مربیگری به قهرمانی رسیده است.
وی در سال 50 با پیراهن پرسپولیس در لیگ سراسری قهرمان شد و در سال 54 به عنوان سرمربی، تیم پرسپولیس را قهرمان سومین دوره جام تخت جمشید کرد.
پس از آن، مدتی سرمربی تیم صنایع الکتریک شیراز شد و در سال 57 هدایت تیم جوانان مازندران را به عهده گرفت و این تیم را قهرمان لیگ سراسری جوانان کشور کرد. بعد از پیروزی شکوهمند انقلاب، وطنخواه در کنار دهداری هدایت تیم شاهین را بر عهده گرفت و در حال حاضر رهبری تیم جنگلها و مراتع و بانک صادرات را بر عهده دارد.
در ضمن وی سابقه حضور در تیم ملی را داشته و 6 بار برای تیم ملی به میدان رفته است و اولین بازی خود را در تهران مقابل تیم ترکیه انجام داده است.
گفتنی است؛ باشگاه پرسپولیس هر هفته از یکی از پیشکسوتان پرافتخار خود تقدیر میکند که در هفته اول از حمید جاسمیان تقدیر شد و در دومین بازی خانگی از همایون بهزادی تقدیر به عمل آمد و در بازی مقابل پگاه از بیوک وطنخواه تقدیر میشود. ضمناً چون بازی پرسپولیس مقابل پاس همدان بدون تماشاگر برگزار گردید، در آن دیدار به علت عدم حضور تماشاگر این مراسم انجام نشد.
پرسپولیس با شعار «رمضان ماه مهمانی خدا» به میدان میرود
خبرگزاری پرسپولیس : قرمزپوشان پایتخت در دیدار مقابل پگاه گیلان از هفته هشتم رقابتهای لیگ برتر با شعار «رمضان ماه مهمانی خدا» به میدان میروند.
سرخپوشان پایتخت در هفته هشتم از هشتمین دوره رقابتهای لیگ برتر (جام خلیج فارس) در شرایطی به مصاف تیم پگاه گیلان میرود که بر روی پیراهن خود شعار «رمضان ماه مهمانی خدا» را حک خواهند کرد.
فرخزادی : دی کارمو مقابل پگاه بازی می کند
خبرگزاری پرسپولیس : مجید فرخزادی روز چهارشنبه خاطر نشان ساخت: از صحبت های قطبی اطلاع دقیقی ندارم و به همین دلیل فعلا تصمیم به صحبت کردن در این مورد را ندارم. وی افزود: البته مصطفوی در حال بررسی این موضوع است و پس از بدست آوردن نتایج لازم جوابگوی رسانه ها خواهد بود. عضو هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در خصوص وضعیت ITC دی کارمو گفت: ITC دی کارمو به زبان انگلیسی امروز به دست ما رسیده است و فکر می کنم این بازیکن هیچ مشکلی برای حضور در دیدار مقابل پگاه نداشته باشد. وی تصریح کرد: تیم در شرایط بسیار خوبی قرار دارد و بازیکنان آماده دیدار مقابل پگاه هستند. مصدوم جدیدی نداریم وبازیکنان آماده حضور در میدان هستند. فرخزادی در مورد وضعیت توره گفت: توره آماده است و اگر کادر فنی صلاح ببیند می تواند ما را در مقابل پگاه همراهی کند.
مصطفوی : ناگفتنيها را پس از دربي ميگويم
خبرگزاری پرسپولیس : داريوش مصطفوي در گفت و گویی اظهار داشت: فعلاً سعي ميكنم درباره دربي حرفي نزنم و موضوع را به روز شنبه منتقل كنم، چون ديدار حساسي فردا برابر پگاه گيلان داريم.
وي افزود: شك نكنيد كه پرسپوليس فردا مقابل پگاه به پيروزي ميرسد چون در بازيكنان در تمرين امروز انگيزه زيادي ديدم.
وي در خصوص بياحترامي افشين قطبي به خبرنگاران نيز گفت: به طور صد در صدر از قطبي حمايت مي كنم و معتقد هستم كه سرمربي تيم من به كسي توهين نكرده است و فقط از خبرنگاران سوال كرد كه آيا اينكه ماركو براي پدرش به بزريل سفر كرده است، حكم دلالي دارد؟
وي افزود: دلالي ماركو درست نيست ما هم پس از اين اطلاعيه داديم و موضوع اصلي را به مردم گوشزد كرديم؛ اما من نميتوانم تمام كارهايي را كه در باشگاه انجام ميشود بازگو كنم.
وي افزود: افشين قطبي قصد توهين به كسي را نداشته است؛ اما من مطمئن هستم با بهانههاي مختلف و جريان سازي در حاشيه تيم قصد دارند به من و قطبي ضربه بزنند تا پرسپوليس نتيجه نگيرد.
وي افزود: اگر من وارد اين مسائل كوچك و بزرگ نميشوم چون نميخواهم تيم را به حاشيه ببرم. هفته آينده ديدار سخت و سرنوشت سازي داريم كه بايد با نتيجه مطلوب آن را سپري كنيم.
مصطفوي ادامه داد: دربي حساسيت بالايي دارد و من تا روز بازي و نتيجه خوب مقابل استقلال تمام حاشيهها و حرفها را به جان ميخرم تا تيم موفق شود. پس از اين بازي خيلي از ناگفتني ها را خواهم گفت.
مصطفوي درباره اعتراض به باشگاه ذوب آهن گفت: دنبال كارها هستيم و سعي ميكنيم با فرستادن نماينده اي به فيفا مسئله را پيگيري كنيم چون بايد حقمان را از اين تيم بگيريم. پاسخ كسي كه در يك برنامه تلويزيوني هر چه دلش خواست به من گفت را خواهيم داد.
وي تاكيد كرد: برخي بايد بدانند كه نمي توانند مردم را گول بزنند. سايپا بيشترين ملي پوش را دارد همه ديدند امروز مقابل كوروچي چه عملكردي داشت. اگر استقلال و پرسپوليس در جام قهرمانان آسيا حضور داشته باشند حرف اول را مي زنند.
مططفوي در پايان خاطرنشان كرد: پس از حرف و حديثهاي روز گذشته درباره قطبي خيليها من و او را روي كاغذ از پرسپوليس بيرون كردند و به دنبال بهانه سازي بودند. خوشحال هستم كه به هيچ فردي محتاج نيستم و با دستور مسئولين در حال حاضر به پرسپوليس خدمت ميكنم. مطمئن باشيد تا روزي كه در اين پست باشم سعي مي كنم بهترين تيم را براي هواداران آماده كنم
برای اون این چیزا مهم نیست
اون از زمانی که با پیکان،پرسپولیس بگوویچ رو برد و استقلال رو متوقف کرد بدجوری شاخ شدش جلو این 2تا تیم
لامصب متخصص آزار پرسپولیس و استقلال هستش
اره مطمئنا اگه تو یه ربع اول بازی گل بزنیم پگاه باز میشه و کارشو می تونیم تموم کنیمخدا وکیلی ترسم داره
ولی دو سه تا از بازیکنان خوبه شو نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)