به نظر من باید اشتراک اینترنتت رو با این سرویس دهنده اینترنتی قطع کنی و با سرویس دهنده های معروف کار کنی
به نظر من باید اشتراک اینترنتت رو با این سرویس دهنده اینترنتی قطع کنی و با سرویس دهنده های معروف کار کنی
آره یک 1 هفته بود سرعت عالی بود سرور آمریک اروپا 800 تا 900 بود پینگ عالی معنی واقعی ایترنت فهمیدم 2 شب هم منم سرعت 800 دانلود کردم عالی بود تا روز جمعه اونم بخاطر اینکه داشتن چیز شکن هارو امتحان میکردن از روز جمعه تمام چیز شکن ها بسته شد این ها بیخود سرعت بالا نمیبرن تو ایران کلا خیلی چیزها از بین رفته دیگه هیچ کس نیست الکی بهت لطف کنه کاری بکنه دیگه طلب لطفش رو داره تا جبران خوش بحال هر کسی که از ایران رفت
شبانه تا 210 خوبه برا من. محدود نمیشه؟؟؟
اتفاقا منم صبانتم میخوام جمع کنم. میخواستم بیام صبانت با مراجعه حضوری و مکرر مخابرات یک ماه طول داد تا خطو جمع و دوباره رانژه کرد. میترسم اینم اینطوری بشه!!
Last edited by amir raya; 12-01-2015 at 16:07.
نه دیگه نمیشه اگه میشد این همه فشار روی این سرویس دهنده نبود برادر من
من با پیگیری و پارتی بازی یک روزه صبانت تخلیه کردم و یکروزه هم فن آوا رانژه کردم روند کاری تخلیه رو نمیدونم بستگی به اذیت کردن داره ولی یک ماه هم زیاده ولی رانژه برای خانه جدیدم 3-4 روز روند معمولیش طول کشید.
اگر حجم و زمانت تموم بشه فن آوا چه مدت خطتو نگه میداره؟
بسته به منطق مخابراتی داره.اگر پورت لازم باشند زنگ می زنند بعدش یک هفته تخلیه می کنند.کلا هر زمان بخواند تخلیه کنند زنگ می زنند.من تا 23 روز رکود دارم
512 نامحدود برنزی BU فن آوا اصفهان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان...چند تا سوال دارم.من اینترنتمو از مخابرات جمع کردم حالا دنبال یه شرکت سرویس دهنده مناسب میگردم....میخوام بدونم فن آوا نامحدود میده؟ در مورد سرویس های نامحدودش یه کم اطلاعات میخوام.قیمتش ، سرعتش و اینکه حد مصرف داره یا نه؟ در کل از فن آوا راضی هستین یا مثل مخابرات نا امید کنندس؟ و اینکه سرویس های محدودش دانلود شبانه رایگان داره؟ و شبا افت سرعت چه مقدار هست؟
بله میده
نامحدود هم منصفانه نداره
شبانه هم 2 3 تا سرویسش داره
افت سرعت سرویس های 1 مگ محدود هست روی 190 تا 200 تا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)