راسته که میگن میخوان بازیهای x360 رو روی ps3 اجرا کنن؟ اصلا همچین چیزی ممکنه؟
راسته که میگن میخوان بازیهای x360 رو روی ps3 اجرا کنن؟ اصلا همچین چیزی ممکنه؟
Impossible. do not even think about that
بله برای بعضی بازی ها حتماً باید یک دیسک Original داشته باشید.
من یک کنسول 250 گرفتم 425
خودم هکش کردم
God of war III 40000 تومن
Need For Speed:Hot Pursuit 60000 تومن
کابل HDMI 30000 تومن
کلاً 555000 تومن
یک مانبتور LED AOC 22 اینچ با contrast 1:1000000 گرفتم 260
Last edited by sony_W810i; 04-04-2011 at 16:24.
38000
بیخیال!!
من کابل High Speed واسه Sony رو گرفتم فکر کنم 15×
برا اینجور چیزا اینطوری پول ندید چون تو کاری که ما میکنیم تاثیر به خصوصی نداره!
مهم نیست اون بازی چی باشه؟بله برای بعضی بازی ها حتماً باید یک دیسک Original داشته باشید.
مثلا دیسک GTA باشه ولی بازی کپی GT باشه از این نظر مشکلی نداره؟
بعد کسی از دوستان قیمت Move رو داره؟
نه مهم نیست بازی چی باشه
Move رو هم من تو عید قیمت گرفتم 96 میدادن(اهواز) پک استارتر بود
البته من یه دسته اضافه + 70000 پول بازی دادم( 500گیگ) + 25000 اورجینال باسه اینه گرون درومد
این کابله که از طرف گرفتم می گفت آب طلاست انگاری راست می گفت کیفیتشم خوبه
راستی برادر اسمتو به من نگفتی دمتم گرم راهنماییم کردی .
من حامدم همونطور که از آیدیم معلومه .
اما خداییش ps3 خیلی غوله . از این گاد آف وارش معلومه .
یه سوال : عزیز این بازی pes2011 که من گرفتم زبونه انگلیسی نداره ( همه چی داره غیره انگلیسی) داخل تعویضی هاشم که می ری چینی نوشته . می خوام بدونم اگه یه فایلش کپی نشده برم عوضش کنم یا اینکه کلا همه pes 2011 اینجوریه ؟؟؟
---------- Post added at 08:14 PM ---------- Previous post was at 08:10 PM ----------
راستی اینو یادم رفت بپرسم قیمت LED یا LCD خوب حدود 22 اینچ که هم به کامپیوترم وصل کنم هم برا PS3 چنده ؟؟؟
البته الان پول ندارم همه رو خرج کردم رفت بعد تابستون یعنی 1 سال دیگه.......
آب طلا که فکر نمی کنم باشه. مس هست. این HDMI ها ورژن دارند. مثلاً 1.2 یا 1.4 که هر چی بالاتر باشه رنگ بیشتری رو میتونه منتقل کنه و سرعت انتقالش هم بیشتر هست که تو بازی های 3 بعدی واقعاً اهمیت داره.
من ناصر هستم داداش.
PES2011 من English هست و چینی نیست. مانیتور من یک AOC 22 اینچ گرفتم 260. HDMI می خوره - Speaker داره - Webcam و میکروفون داره. پورت D-Sub هم داره . زمان تاخیر 2ms و 16.9 میلیون رنگ - کنتراست 1:1000000
![]()
ناصر جان چند تا سوال ازت داشتم .....
شرمنده سوال هام زیاده اگه زحمتی نیست راهنماییم کن ...
1. این پلی استیشن ها مگه نباید کابل hdmi داخل خودش داشته باشه ؟؟؟. فکر کنم فروشنده ها بر می دارن باسه خودشون؟؟؟
2. می خواستم بدونم تو ایران قیمت play station move چنده؟؟؟؟ مگه اینارو مثل ایکس باکس نباید رو دستگاه بفروشن؟؟؟
3. می خواستم بدونم غیر یک دسته و شارژر دسته و کابل av چیزه دیگه نباید دستگاه داشته باشه مثل هنذفری ؟
4.آیا برنامه ای هست که بشه هنذفری بلوتوث موبایلو به ps3 وصل کرد آخه خودش سیستم بلوتوث داره ؟؟؟
شرمنده یه سوال دیگه هم داشتم سایتی هست که بتونم تم ps3 دانلود کنم بعد با فلش بریزم توش؟؟؟
Last edited by hamed-akbarie; 04-04-2011 at 21:38.
ناصر خدا وکیلی اگه آدم تورو از بالای پل عابر بندازه پایین خونت حلاله!!
پسر خوب من بهت میگم کنسول بعد از ه ک کردن داغ میکنه تو میگه نه !!! اصلا !!! معمولیه !!![]()
ورداشتی Coolpad گذاشتی زیر دستگاه خب اگه اون تو ذب آهنم باشه خب داغ نمیکنه دیگه !!![]()
اونو واسه HUB USB گذاشتم. مثل مدل FAT الان 4 تا USB دارم
اخه اون اصلاً خنک نمیکندش چون زیر PS3 کاملاً بستست
نه همراش کابل HDMI نیست. روی جعبه محتویاتش نوشته شده. ولی اسمی از HDMI اورده نشده دوست من.
یکی از دوستان گفت تو اهواز 96 تومن. البته پک استارتر. تهران قیمت کردم حدود 105 تا 110 تومن.
xbox هم مدل های مختلف داره. بعضی ها داخلشون kinect داره که اگه اونارو بگیری نسبت به ابنکه xbox رو جدا بگیری و kinect رو جدا برات ارزون تر میفته.
PS3 هم فکر می کنم همیجور باشه. مدل همراه move هم فکر کنم داشته باشه.
نه همش همینه. چیز دیگه توش نیست.
اونو تست نکردم که بشه از هندفری bluetooth گوشی روش استفاده کرد ولی میتونی از هندزفری های سیمی که تهش به جای جک 3.5 ، usb داره استفاده کنی.
سایت دانلود تم خیلی هست. اینم یکیش:
برای ریختن هم کافیه فایل تم با پسوند .p3t رو بریزی تو مسیر:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Drive:/PS3/Theme/
بعد از تو قسمت theme settings نصبش کنی.
1) بله
2)بازی اصل بازی هست که شما میری با پرداخت 20 تا 100 هزار تومن روی دیسک Blueray به صورت اکبند یا دسته دوم میخری و برای اجرا نیازی به ه ک کردن نداره.
بازی غیر اصل هم همون بازی اصل هست با این تفاوت که به جای Blueray اونو روی هارد کپی می کنند و دستگاه رو اگه ه ک کرده باشی میتونی مستقیم از رو هارد بازی رو اجرا کنی و نیازی نیست پول بدی و اصل شو بخری. تو گرافیک و اینا هم هیچ تفاوتی ندارند.
3) بازی ها اکثرشون مستقیم از تو هارد اکسترنال هم اجرا میشن و نیازی نیست همه بازی رو تو خود PS3 بریزی. ولی اون روشی که شما گفتی هم امکانش هست.
4) 10 دقیقه کلاً- اون 330 فکر می کنم منظورشون PS3 FAT دسته دوم بود با حداقل وسایل.
Last edited by sony_W810i; 05-04-2011 at 08:43.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)