تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 641 از 3195 اولاول ... 14154159163163763863964064164264364464565169174111411641 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,401 به 6,410 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

آخر فروم باز mohammad_dj_kazin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

هــمم
    والا اینجا 3 نوع DVD وجود داره
    به ترتیب ظرفیتشون
    4,7 و 8,5 و 9,2 هستن

که خب با این توضیحات شما احتمال منطورتون همون 8,5 گیگی ـ هست
    در مورد قیمتش هم به پول ایران در میاد دونه ای حدود هزار و 300 تومن
    چون اینجا 1 Euro ـ در صورتی که پک 10 تایی بخری

بازم مرسی
    حالا بعدا در مورد رایت کردن اگه به مشکل خوردم مزاحم میشم

نمیدونم چقدره
    ولی خب هرچی هست باحالـه

همینجا توی تاپیک دانلود بازی های Xbox 360 کلی بازی معرفی شده که :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و البته 100 تا سایت وارز هست که یه دیقه تو گوگل سرچ کنی دستت میآد

من تو همین تاپیک خوندم روزی 5-6 ساعت
    و اینکه کنسول باید جایی باشه که توش جریان هوا وجود داشته باشه

و اما در مورد سوال دوم
    بله باید با سیم باشه
    مگر اینکه اینو بخری براش

که باهاش میشه از طریق Wireless هم رفت تو اینترنت
    یعنی توی یک روز باید 5-6 ساعت بازی کرد باش؟؟؟
    نمیشه وسطش مثلا یک ساعت خاموش بزاریم خنک بشه دوباره بازی کنیم؟؟

حـــــرفـه ای choory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

یعنی توی یک روز باید 5-6 ساعت بازی کرد باش؟؟؟
    نمیشه وسطش مثلا یک ساعت خاموش بزاریم خنک بشه دوباره بازی کنیم؟؟
    نه محمد جان دوستان این هست که 5-6 ساعت بازی کردن مداوم و پشت سر هم.
    دقت کن که موقعی که میخواهی به دستگاه استراحت بدی دستگاه را مستقیم خاموش نکن.چون این کار باعث میشه فن ها هم از کار بیفتند و گرما داخل کنسول بمونه و ضرر برسونه.
    شما موقعی که میخواهی به کنسول استراخت بدی ابتدا بیا توی محیط داشبورد و کنسول را 20-30 دقیقه همانطوری رها کن تا فن ها کنسول را خنک کنند بعد 20-30 دقیقه کنسول را خاموش کن و یک استراحت دیگه بهش بده و بعد بشین دوباره 5-6 ساعت بازی کن.

دوستان!

3 تا سوال

من یه جا خوندم(شایدم اینجا خوندم)...که نوشته بودن وقتی از بازی میای بیرون، یه ذره تو منوی dashBoard بمون تا کنسول خنک بشه و بعدش کلا خاموشش کن
    میخواستم ببینم چنین حرفی درسته یا نه؟؟

و اینکه...تو تهران از کجا بازی بخرم که هم دی وی دی خوب بده و هم قیمتش مناسب باشه
    (لطفا آدرس مغازه بدین نه فروشگاه اینترنتی)

سوال آخر هم اینکه....dvd Tgate برای ریختن بازیهایی که خودم دانلود میکنم مناسبه؟؟
    جواب سوال اولا توی اول همین پست هست.

3. 3 کاربر از choory بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

ادرس pinata رو بده!!
    در مورد جاسپر هم توضیح بدی ممنون میشم!!

xb360 دارای چند تا مین برد هستش که به ترتیب :لانچ زیفر فالکون و جاسپر هستن .

جاسپر اخرین و جدیدترین برد این کنسول هستش که درصد خرابیش از بردای دیگه خیلی کمتره و cpu و گرافیکش 65 نانومتری هستن .

ادرس رو هم واست پ.خ کردم.

دوستان!

3 تا سوال

من یه جا خوندم(شایدم اینجا خوندم)...که نوشته بودن وقتی از بازی میای بیرون، یه ذره تو منوی dashBoard بمون تا کنسول خنک بشه و بعدش کلا خاموشش کن
    میخواستم ببینم چنین حرفی درسته یا نه؟؟

و اینکه...تو تهران از کجا بازی بخرم که هم دی وی دی خوب بده و هم قیمتش مناسب باشه
    (لطفا آدرس مغازه بدین نه فروشگاه اینترنتی)

سوال آخر هم اینکه....dvd Tgate برای ریختن بازیهایی که خودم دانلود میکنم مناسبه؟؟
    1-سوال اول رو که choory جواب داد

2-من تعریف وست گیم رو زیاد شنیدم

t-gate-3 مارک خوبیه
    Last edited by halflife g; 25-05-2009 at 16:54.

5. این کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه honura's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام دوستان.بزی ninja blade قشنگه بخرم...؟

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

سلام دوستان.بزی ninja blade قشنگه بخرم...؟
    بله بازیه خوبیه اما به نظر من اصلا به پای Ninja Gaiden 2 نمیرسه !
    این بازی تماما" BoSs Fight هستش ! Unit ها بسیار کم هستند !

آخر فروم باز hossein_dig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهــــــــــــــرون

پيش فرض

سلام
    ببخشید چون سرعت اینترنتم خیلی پایینه زیاد نتونسنم سرچ کنم

چند تا سوال دارم من یه ایکس باکس 360 پرسیدم میگفت 260 تومن(وست گیم) که جاسبر بود و هارد هم نداشت این مدل خوبه یا چیزه بهتر هم هست راستی هارد رو میشه بعد هم اضافه کرد یا نه با هاردش قیمش میزنه بالا (320)

ممون

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

سلام
    ببخشید چون سرعت اینترنتم خیلی پایینه زیاد نتونسنم سرچ کنم

چند تا سوال دارم من یه ایکس باکس 360 پرسیدم میگفت 260 تومن(وست گیم) که جاسبر بود و هارد هم نداشت این مدل خوبه یا چیزه بهتر هم هست راستی هارد رو میشه بعد هم اضافه کرد یا نه با هاردش قیمش میزنه بالا (320)

ممون
    خدا ببخشه !!
    خوب گفته ولی ارزونتر هم شما میتونی پیدا کنی تا حدود 220 تا 230 .
    تمام مادربورد های Xbox 360 دارای یک مدل ساخت هستند و تمام مدل های اون هارد رو ساپورت میکنند.که فقط در مدلهای Arcade به خاطر زیبایی و هم سطح شدن کل بدنه ی دستگاه یک درپوش به جای هارد دستگاه گذاشته شده که شما باید در موقع نصب هارد اونو جدا کنی و جاش هارد دستگاه رو نصب کنی.
    تا آخرین قیمتی که من داشتم هارد 60 رو 80 تومن میدادن و 120 رو 100 تومن !!
    واقعا میشه گفت که خرید یک Arcade در صورت نیاز به هارد و کابل HDMI یه ضرر محض هست چون تمام قطعات جانبی جدا به قیمتی تقریبا 2 برابر قیمت همون قطعه در داخل BOX دستگاه برای شما در خواهد آمد !!!! که البته این یه سیاست از طرف خود ماکروسافت هست و کسی درش دخالت نداره.
    نه محمد جان دوستان این هست که 5-6 ساعت بازی کردن مداوم و پشت سر هم.
    دقت کن که موقعی که میخواهی به دستگاه استراحت بدی دستگاه را مستقیم خاموش نکن.چون این کار باعث میشه فن ها هم از کار بیفتند و گرما داخل کنسول بمونه و ضرر برسونه.
    شما موقعی که میخواهی به کنسول استراخت بدی ابتدا بیا توی محیط داشبورد و کنسول را 20-30 دقیقه همانطوری رها کن تا فن ها کنسول را خنک کنند بعد 20-30 دقیقه کنسول را خاموش کن و یک استراحت دیگه بهش بده و بعد بشین دوباره 5-6 ساعت بازی کن.
    تمام این صحبتها از نظر طئوری درست هست و کسی درش شکی نداره ولی از نظره عملی و تجربی یکم قضیه فرق میکنه
    اونم اینه که متاصفانه امکان جذب گرما از GPU توسط HEATSINK بسیار پایین تر از CPU هست اونم به خاطر اندازه ی اون هست که واقعا تفاوتشون چشمگیره !!!
    به خاطره همین زمانی که کنسول در داشبورد در حال کار یا به اصطلاح در حال استراحت هست CPU به طور کامل خنک شده اما GPU(واحد پردازشگر تصویر) هنوز در وضعیت خود باقی مانده و فقط میتوان گفت حدود 7 تا 10 درصد از دمای اون کاهش پیدا میکنه که میشه گفت حدود 3 الی 4 درجه که این اصلا فرقی به حال دستگاه نمیکنه .من تا حالا چندین بار این مورد رو امتحان کردم و به وضوح دیدم .
    قبلا هم به همه گفتم که راه خنک شدن دستگاه فقط خاموش کردن آن به مدت 1 الی 1.5 ساعت هست که البته نباید فراموش کرد که حتما قبلش تا 15 دقیقه در داشبورد باشه بعد کنسول رو خاموش کنید !!

10. 3 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

این ها رو خودمم می دونستم......فقط یه بنده خدایی تو بازیسنتر گفته بود که یکی از تفاوت های ارکید با دیگر مدل ها در عدم اجرای بازی های XBOX (قدیمی) هست!

یعنی چی؟ در این صورت هارد ضروری میشه؟ چه بازی هایی اینطوری هستند؟ یکم توضیح بیشتر لطفا!

یه خرده گرونه ... نمی خوام اونقدر خرج کنم... نهایتش سیصد چوق (دسته اضافی و وسایل اتصال به TV هم خودش 50 میشه حداقل) ... اگه کنسول حدود 250 باشه خوبه (ارکید جاسپر یا پریمیوم فالکون!)

حرف شما متین!

احتمالا بخوام اواخر خرداد یا اوایل تیر بگیرم ...

ممنون از اطلاعاتت!

چند تا سوال دیگه:
    1. هارد چقدر ضروری هست؟
    2. به طور کلی از کیش بگیرم بهتره یا تهران؟ (قیمت و کپی خور بودن و ...)
    3. توی جمهوری غیر از یگانه هم هست!؟ یه مثلا اگه یگانه نداشت از جای دیگه بشه بگیرم!
    4. تجهیزات اتصال به مانیتور سر جمع چقدر میشه!؟
    اون بنده خدا تو بازی سنتر یه حرفی زده شما جدی نگیر !!!
    -----------------------------------------------------------------------
    ببینید کنسول 360 طوری طراحی شده که با ریختن برنامه و پچ سازگار هست به طور کلی یعنی Programable هست
    البته این چیزی نیست که هر کسو نا کسی واسش برنامه بنویسه چون از یه فرمت خاصی پیروی میکنه و خلاصه خیلی پیچیدس !!!
    شما وقتی میخوای بازیهایی رو که هیچ ربطی به سیستم شما نداره رو اجرا کنی حتما باید یه سری دستورات خاصی رو به صورت پچ یا همون برنامه به FeramWare دستگاه اضافه کنی تا قابلیت Writh and Read رو پیدا کنه که در این صورت دستگاه میتونه بازی Xbox رو اجرا کنه.
    ----------------------------------------------------------------------
    هارد که مسلما ضروریه چون اگه امسال تو نمایشگاه E3 اعلام کنن که داشبورد جدید امکان Easy Sync رو به صورت ردو بدل کامل اطلاعات بین PC و 360 رو داره دیگه حتی واسه این سوسک سیاهو سفید یه هارد 320 هم کمه !!!!
    از قدیم گفتن هرچه قدر پول بدی همون قدر هم آش میخوری دادش من !!!
    شما همون Arcade رو بگیرید بعدا که پول دستتون اومد یه هاردم واسش بگیرید که اینجوری نه سیخ میسوزه نه کباب !؟!؟!؟ که اگه من باشم میگم هر دو تاش میسوزه
    به نظره خودتون الان دیگه کسی میره فالکون بخره ؟؟؟!!!!
    ---------------------------------------------------------------------
    ایشالا بگیرید و به جمع ما بپیوندید
    1-والا هارد که دیگه الان زیره 60 تولید نمیشه به نظره من همون 60 هم کارو راحت راه میندازه .
    2- به هیچ عنوان اگه ساکن تهران هستید از جایی خارج از تهران خرید نکنید حتی کسایی که در تهران زنگی نمیکنند بهتره که همچین اقلامی رو از تهران خریداری کنند.
    3-نه فکر نمیکنم باشه ولی توپ خونه بهتر قیمت میده .یگانه هم بد نیست فقط صاحب مغازه یکم خلقش تنگه و درست حسابی توضیح نمیده .
    4-اگه بعدا قصد خرید یه Monitor LCD Full HD رو دارید که پیشنهاد میکنم نخرید چون بد جوری رو دستتون باد میکنه !!!
    فکر میکنم حدود 15 تومن بشه البته تا 22 یا 23 تومن هم در میاد ولی من کمترین رو گفتم.

موفق باشید
    ارادتمند شما سعید
    Last edited by SamGun; 26-05-2009 at 01:01.

12. 3 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت cheguara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اون بنده خدا تو بازی سنتر یه حرفی زده شما جدی نگیر !!!
    -----------------------------------------------------------------------
    ببینید کنسول 360 طوری طراحی شده که با ریختن برنامه و پچ سازگار هست به طور کلی یعنی Programable هست
    البته این چیزی نیست که هر کسو نا کسی واسش برنامه بنویسه چون از یه فرمت خاصی پیروی میکنه و خلاصه خیلی پیچیدس !!!
    شما وقتی میخوای بازیهایی رو که هیچ ربطی به سیستم شما نداره رو اجرا کنی حتما باید یه سری دستورات خاصی رو به صورت پچ یا همون برنامه به FeramWare دستگاه اضافه کنی تا قابلیت Writh and Read رو پیدا کنه که در این صورت دستگاه میتونه بازی Xbox رو اجرا کنه.
    هارد که مسلما ضروریه چون اگه امسال تو نمایشگاه E3 اعلام کنن که داشبورد جدید امکان Easy Sync رو به صورت ردو بدل کامل اطلاعات بین PC و 360 رو داره دیگه حتی واسه این سوسک سیاهو سفید یه هارد 320 هم کمه !!!!
    از قدیم گفتن هرچه قدر پول بدی همون قدر هم آش میخوری دادش من !!!
    شما همون Arcade رو بگیرید بعدا که پول دستتون اومد یه هاردم واسش بگیرید که اینجوری نه سیخ میسوزه نه کباب !؟!؟!؟ که اگه من باشم میگم هر دو تاش میسوزه
    به نظره خودتون الان دیگه کسی میره فالکون بخره ؟؟؟!!!!
    ایشالا بگیرید و به جمع ما بپیوندید
    1-والا هارد که دیگه الان زیره 60 تولید نمیشه به نظره من همون 60 هم کارو راحت راه میندازه .
    2- به هیچ عنوان اگه ساکن تهران هستید از جایی خارج از تهران خرید نکنید حتی کسایی که در تهران زنگی نمیکنند بهتره که همچین اقلامی رو از تهران خریداری کنند.
    3-نه فکر نمیکنم باشه ولی توپ خونه بهتر قیمت میده .یگانه هم بد نیست فقط صاحب مغازه یکم خلقش تنگه و درست حسابی توضیح نمیده .
    4-اگه بعدا قصد خرید یه Monitor LCD Full HD رو دارید که پیشنهاد میکنم نخرید چون بد جوری رو دستتون باد میکنه !!!
    فکر میکنم حدود 15 تومن بشه البته تا 22 یا 23 تومن هم در میاد ولی من کمترین رو گفتم.

موفق باشید
    ارادتمند شما سعید
    چرا Monitor LCD Full HD خوب نیست؟ میشه توضیح بدی !!

14. این کاربر از cheguara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز P A R S A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Dublin|Atlanta|New.York

پيش فرض

آخه من ساکن تهران نیستم و به دلیل مسافرت به کیش خرید از اونجا برام راحت تره ... در هر حال شاید هم از تهران گرفتم ... اگه بخوام دستگاه رو تست کنم و مطمئن بشم باید چه مواردی رو چک کنم!؟

16. این کاربر از P A R S A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •