دوستان حتما والپیپر رو از این لینکی که دوستمون دادن دانلود کنید
خیلی قشنگه
شما خودت رو ناراحت نکن دوست عزیز
در ضمن وقتی خودتون متوجه هستین که دارین خارج از جو تاپیک پست می دین، پست ندین.
هم حاشیه درست نمی شه هم تاپیک روال خودش رو طی می کنه.
به هر حال من ترجیح می دم زیاد توضیح ندم تا باعث خارج شدن تاپیک از مسیر اصلیش نشم.
موفق باشی
داداش من آهنگو نه ترک آرتشو!![]()
محسن گفته تو آلبوم هست ولی تا اونجا که یادمه نشده بود که یه آهنگ آلبوم از قبل منتشر شده باشه
تجربه نشون داده چاوشی تا قبل انتشار آلبوم هر لحظه امکان داره تراک ها رو عوض کنه پس این احتمال تا حدودی وجود داره که این آهنگ یهو از آلبوم حذف شه
والا "دوست داشتم" اصلا به اندازه آلبوم "یه شاخه نیلوفر" ناله و هق هق نداشت ولی واقعا اگه این آهنگ ادای احترام به طرفداران یه شاخه نیلوفر دوست داشتنی بود، ایشالا این ادای احترام بیشتر صورت بگیرهبه نظرم این آهنگ یه جورایی ادای احترام به طرفداران آلبوم "یه شاخه نیلوفر" بود...بیش از حد ناله و هق هق و...داشت.![]()
عزیزم جو تاپیک یه چیز موقتی هست و هفته دیگه کامل عوض میشه میره
اما هدف اصلی تاپیک که صحبت کردن در مورد چاووشی باشه هیچوقت عوض نمیشه
به هر حال عزیزم، توی عمر این تاپیک دوستان زیادی بودن که از همین دست حرفهای شما زدن
و بعد هم هر بار بهشون گفتیم دلیل حرفت چیه، مثالش چیه، مثال نقضش چیه،
همینجوری یهو پیچوندن و گفتن اینجا جاش نیست و فلان و بیسار
عادت کردیم![]()
شما اگه دنبال حاشيه نباشي و جو سازي الکي نکني مطمئنا مي بيني کسي تو اين تاپيک دنبال حاشيه نيست.
اگه طرفدار هستي سعي کن تاپيک خواننده مورد علاقت نره تو خاکي و مثل تماشاگر نماهاي تو استاديوم جوسازي الکي نکن.
از قديم گفتن :
دشمن دانا بلندت ميکند - بر زمينت ميزند نادان دوست
چقدر خوبه اگه ادعاي طرفداي مي کنيم، سعي کنيم خردمندانه باشه نه همينجوري واسه جو و حاشيه و پر کردن وقت.
محسن چاوشي تو سال 1 آلبوم مي ده بيرون و حداکثر 3-4 تا single track.
در حالي که خيلي خواننده ها از جمله pitbull یا از ایرانی ها بخوام مثال بزنم محمد علیزاده تقریبا هر دو ماه بکبار یه با فاصله کمتر سینگل ترک می دن بیرون.
که این فاصله کم بین ترک ها باعث تکراری شدن آهنگ های اون شخص می شه.
من تو پست قبلیم سعی کردم از به وجود اوردن حاشیه تو این تاپیک جلوگیری کنم چون بین من که چند سال تو این فروم بی حاشیه فعالیت کردم و شما که هر بار تاپیک رو باز کردن داشتی با یکی بحث می کردی باید یه فرقی باشه.
امیدوارم کسی این پست رو نقل قول نکنه تا تاپیک این خواننده عزیز از این بیشتر به افتضاح کشیده نشه.
هنر یه هنرمند اینه که راه درستو پیدا کنه و پیش بره ، نه این که خودش رو با بقیه مقایسه کنه و بگه چون فلانی این کارو کرده و جواب گرفته منم راه همونو برم
واقعا" حرفی زدی که خیلی وقته میخوام بزنم!
لامصب یه شاخه نیلوفر یه آلبوم تکمیل تکمیله!(بابا اصلا" غیر قابل وصفه!)![]()
آهنگ دوست داشتم ام خوب بود ولی عالی نبود .... هنوز در انتظار آهنگی در سبک و شباهت به دیوار بی در....
تو این آهنگ یه چیزی خیلی تو گوشه...!...آهنگ یهو از صدا جدا میشه و مقدمه ای نداره انگار یهو زیر پای آدم خالی میشه!
![]()
لینک دانلودشم تو همون صفحه هست عزیز.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)