تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 640 از 942 اولاول ... 140540590630636637638639640641642643644650690740 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,391 به 6,400 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

آخر فروم باز hossein-p30-f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    جمهوری! اسلامی! ایران!

پيش فرض

..... Edited
    Last edited by hossein-p30-f; 13-09-2007 at 00:56.

اگه نباشه جاش خالی می مونه M Like Mother's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

13 طرح ها واسه دائمی ها باید تا آخر شهریور باشه ...

مکالماته خارج کشور برای همه سیم کارت از تخفیفه شبانه برخورداره.

دائمی ها هم sms از 160 ریال به 128 ریال میرسه که هیچ اپراتوری این کار رو نمی کنه.

وقتی هم جابجایی نداره پس باز هم در مقابله تخفیفه شبانه میشه Yer به Yer کرد.

درسته که ایرانسل هزینه جابه جایی یا بین شهری نداره .... منم منظورم این نیست که هزینه هاش بالاست ... اما به طور معمول بهتره که تعرفه های مکالمه تو شب رو کاهش بده ... گواه بر این مدعی نیز همین طرح های ایرانسله ... اگه دقت کنید تو طرح های ایرانسل بین مکالمات در روز و شب تفاوت قائل شده پس حتما یک چیز معقول و منطقی است ... حالا تو تعرفه های معمولی نیز چنین تفاوتی بین مکالمات روز و شب باشه خیلی بهتره ....

در ضمن آقا شاهین من روزنامه ی طرح های تشویقی رو دارم ... گفته که تعرفه های (برای سیم کارت های دائمی ) بطور خودکار در پایان شهریور ماه به حالت عادی بر می گرده ... اونی که شما میگین نوشته تا 26 شهریور اون مهلت انتخاب این طرح ها بوده که تو این فاصله می تونن طرح رو انتخاب کنن ... که البته برای سیم کارت های اعتباری مفیده چون دائمی ها اول تا آخر هر ماه است و نمیشه اینکارو کرد ... اگه تو همون قسمت طرح های تشویقی چند تا بند می رفتی پایین تر تو شرایط عمومی گفته تا آخر شهریور ... حالا من عکسش رو برات می ذارم ...

البته به نظر من واسه دائمی ها اون دو سه روز آخر مهم نیست باید یه کم احتیاط کنن و بی ملاحظه از موبایلوشن استفاده نکنن

در ضمن روزنامه ی طرح های تشویقی رو هم دارم که نوشته تا آخر شهریور ( برای دائمی ها) که اگه خواستید عکسش رو می گیرم و تو تاپیک می ذارم

پروفشنال fade2amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    In My F**King Hell

پيش فرض

آقا گوشي من براي فرستادن MMS مشكل داره (user barred). البته چون من از بعد عيد به اينور باهاش MMS نفرستاده بودم، اينكه خبر ندارم از كي اينجور شده. حالا ميخواستم بدونم كه اشكال از تنظيمات منه يا احتمالا سرويس MMS ايرانسل مشكل داره يا كلا اين خدمت تعطيل شده ؟
    ممنون ميشم اگه كسي اطلاعي داره كمك كنه .

داره خودمونی میشه hessam123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

با سلام
    من توی 1000 تا پست قبلی خوندم که یکی از بچه ها یک سیم کارت اعتباری دارد که هزینه ی gprs براش حساب نمیشه. اگر کسی این دوستمون را می شناسه ID p30 ایشون را به من بدهید و اگر خود ایشون این پست را دیدند یک پیام خصوصی به من بدهند شاید سیم کارت را ازشون خریدم.(اگر با هم کنار اومدیم)
    ماله دختر خاله منم اینطوری بود.
    یعنی وقتی طرح فعال کرد مجانی بود و گوشی رو وصل می کردیم کامپیوتر و باهاش می رفتیم نت و تا دلت بخواد آهنگ دانلود کردیم (: اما طرحش که تموم شد و دوباره 20 شهریور وصل کرد دیگه مجانی نیست! اونبار شانسی بود. اینکارو نکنی سرت کلاه میرها!...

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

آقا گوشي من براي فرستادن MMS مشكل داره (user barred). البته چون من از بعد عيد به اينور باهاش MMS نفرستاده بودم، اينكه خبر ندارم از كي اينجور شده. حالا ميخواستم بدونم كه اشكال از تنظيمات منه يا احتمالا سرويس MMS ايرانسل مشكل داره يا كلا اين خدمت تعطيل شده ؟
    ممنون ميشم اگه كسي اطلاعي داره كمك كنه .
    باز رسیدیم به سر خط....

پروفشنال fade2amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    In My F**King Hell

پيش فرض

باز رسیدیم به سر خط....
    بابا دمتون گرم خوب حال دادين .
    پشيمون ميشه آدم يه چيز بپرسه از اينا !
    خودم گرفتم چيه داستانش، به هر حال ممنون !!!

پروفشنال Tehranshahr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کسی نمیدونه چرا SMS های ارسال شده از خارج کشور به ایرانسل نمیرسه!؟

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

کسی نمیدونه چرا SMS های ارسال شده از خارج کشور به ایرانسل نمیرسه!؟
    بله این مشکل هست من فکر کنم هنوز ایرانسل توی خیلی از کشور ها به رسمیت شناخته نشده و کدش را نمیشناسند.

اگه نباشه جاش خالی می مونه MTNIrancell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    بابا چرا اينجوريه
    جايي كه از 6 تا خونه آنتن هر شش تاش پره نه ميشه زنگ زد ((ميگه Call Ended )) نه كسي مي تونه بهت زنگ بزنه ((نه صدا ميره نه صدا مياد))
    آخه اگه آنتن نداشت مي گفتيم خوب آنتن نداره ولي حالا
    البته هميشه نيست ولي خوب هر وقت خواستم يه زنگ ضروري بزنم اينجوري بود شانس من

این به خاطر تداخل در شبکه هست و به آنتن مربوط نمی شه.
    درسته که ایرانسل هزینه جابه جایی یا بین شهری نداره .... منم منظورم این نیست که هزینه هاش بالاست ... اما به طور معمول بهتره که تعرفه های مکالمه تو شب رو کاهش بده ... گواه بر این مدعی نیز همین طرح های ایرانسله ... اگه دقت کنید تو طرح های ایرانسل بین مکالمات در روز و شب تفاوت قائل شده پس حتما یک چیز معقول و منطقی است ... حالا تو تعرفه های معمولی نیز چنین تفاوتی بین مکالمات روز و شب باشه خیلی بهتره ....

در ضمن آقا شاهین من روزنامه ی طرح های تشویقی رو دارم ... گفته که تعرفه های (برای سیم کارت های دائمی ) بطور خودکار در پایان شهریور ماه به حالت عادی بر می گرده ... اونی که شما میگین نوشته تا 26 شهریور اون مهلت انتخاب این طرح ها بوده که تو این فاصله می تونن طرح رو انتخاب کنن ... که البته برای سیم کارت های اعتباری مفیده چون دائمی ها اول تا آخر هر ماه است و نمیشه اینکارو کرد ... اگه تو همون قسمت طرح های تشویقی چند تا بند می رفتی پایین تر تو شرایط عمومی گفته تا آخر شهریور ... حالا من عکسش رو برات می ذارم ...

البته به نظر من واسه دائمی ها اون دو سه روز آخر مهم نیست باید یه کم احتیاط کنن و بی ملاحظه از موبایلوشن استفاده نکنن

در ضمن روزنامه ی طرح های تشویقی رو هم دارم که نوشته تا آخر شهریور ( برای دائمی ها) که اگه خواستید عکسش رو می گیرم و تو تاپیک می ذارم
    خوب جمله بندی ایراد داره.
    اولاً آخرین مهلت انتخاب طرخ 20 شهریور بوده.
    ثانیاً منظورش اینه که در قبضی که برای شما در شهریور ارسال میشه طرح ثبت شده شما طرح قدیمی تون هستش.

یه سؤال ازت می کنم.

اگه برات این ماه (شهریور) قبض بیاد و نوع تعرفه شما رو نوشته باشه Standard Per Second اونقت شما زنگ نمی زنی به 130 بگی که من از اول دوره (1 مرداد تا 26 شهریور) توی طرح طلائی بودم. چرا برای من توی قبض ثانیه ای ثبت شده؟

قبول کن که همه مردم فرهنگ بالائی مثل شما ندارند. وقتی بیاد بنویه آخرین مهلت انتخاب طرح 20 شهریور - پایان طرح 26 شهریور - بازگشت به طرح قدیمی 27 شهریور و...
    طرف گیج میشه و زنگ میزنه شرکت و باید 2 ساعت براش توضیح بدی.

این رو جدی میگم و نمی خوام به کسی توهین کنم ، 80 درصد کسانی که با ما تماس می گیرند فرهنگ استفاده از موبایل رو که ندارند هیچ اصلا آداب و معاشرت بلد نیستن و فکر می کنن منی که دارم باهاش صحبت می کنم کارگر سره جالیز هستم و باید به مزخرفاتش گوش کنم.

پس همون بهتر که یه جوری بنویسه که همه مردم رحت تر درک کنند.

البته این رو هم بگم که این طرح ها داره تودید میشه.

در مورد هزینه مکالمات در شب ایرانسل فعلاً د ر این موارد یکم محدودیت داره که باید دولت یکم باهاش راه بیاد.

بله این مشکل هست من فکر کنم هنوز ایرانسل توی خیلی از کشور ها به رسمیت شناخته نشده و کدش را نمیشناسند.

این حرفت اشتباهه

قرار نیست ایرانسل رو به رسمیت بشناسند.

باید MTN رو به رسمیت بشناسند که می شناسند.

ما میگیم ایرانسل ، مدیرانش می گن MTN Irancell.

مشکل sms هم چند تا راه داره:
    1- از اپراتور اون کشور جویا بشن که مشکلی با MTN Irancell داره یا نه؟ (نه اینکه بپرسه آیا به ایران sms میشه فرستاد یا نه؟ - من خواهرم از سوئد به TCI میفرستاد ولی به MTN IRancell نمی تونست. از اپراتوره Teliya هم استفاده میکرد. شماره ایرانسله من رو داد به Teliya و براش فعال شد. حالا میفرسته)

2- آیا فقط از اون کشور دریافت نداره وبیا از هیچ کشوری؟

3- اگه با راه های بالا درست نشد : 2 -3 تا نمونه از شماره هایی که براش ارسال می کنند رو به ما می گه تا براش پیگیری کنیم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه sedeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

ببخشید یه سوال:
    این که میگید 26شهریور پایان طرحه ایا مفهومش اینه که کسی که مثلا 17شهریور یکی از طرحها را فعال کرده فقط 10روز میتونه از مزایای طرح استفاده کنه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •