..... Edited
..... Edited
Last edited by hossein-p30-f; 13-09-2007 at 00:56.
درسته که ایرانسل هزینه جابه جایی یا بین شهری نداره .... منم منظورم این نیست که هزینه هاش بالاست ... اما به طور معمول بهتره که تعرفه های مکالمه تو شب رو کاهش بده ... گواه بر این مدعی نیز همین طرح های ایرانسله ... اگه دقت کنید تو طرح های ایرانسل بین مکالمات در روز و شب تفاوت قائل شده پس حتما یک چیز معقول و منطقی است ... حالا تو تعرفه های معمولی نیز چنین تفاوتی بین مکالمات روز و شب باشه خیلی بهتره ....
در ضمن آقا شاهین من روزنامه ی طرح های تشویقی رو دارم ... گفته که تعرفه های (برای سیم کارت های دائمی ) بطور خودکار در پایان شهریور ماه به حالت عادی بر می گرده ... اونی که شما میگین نوشته تا 26 شهریور اون مهلت انتخاب این طرح ها بوده که تو این فاصله می تونن طرح رو انتخاب کنن ... که البته برای سیم کارت های اعتباری مفیده چون دائمی ها اول تا آخر هر ماه است و نمیشه اینکارو کرد ... اگه تو همون قسمت طرح های تشویقی چند تا بند می رفتی پایین تر تو شرایط عمومی گفته تا آخر شهریور ... حالا من عکسش رو برات می ذارم ...
البته به نظر من واسه دائمی ها اون دو سه روز آخر مهم نیست باید یه کم احتیاط کنن و بی ملاحظه از موبایلوشن استفاده نکنن
در ضمن روزنامه ی طرح های تشویقی رو هم دارم که نوشته تا آخر شهریور ( برای دائمی ها) که اگه خواستید عکسش رو می گیرم و تو تاپیک می ذارم
آقا گوشي من براي فرستادن MMS مشكل داره (user barred). البته چون من از بعد عيد به اينور باهاش MMS نفرستاده بودم، اينكه خبر ندارم از كي اينجور شده. حالا ميخواستم بدونم كه اشكال از تنظيمات منه يا احتمالا سرويس MMS ايرانسل مشكل داره يا كلا اين خدمت تعطيل شده ؟
ممنون ميشم اگه كسي اطلاعي داره كمك كنه .
ماله دختر خاله منم اینطوری بود.
یعنی وقتی طرح فعال کرد مجانی بود و گوشی رو وصل می کردیم کامپیوتر و باهاش می رفتیم نت و تا دلت بخواد آهنگ دانلود کردیم (: اما طرحش که تموم شد و دوباره 20 شهریور وصل کرد دیگه مجانی نیست! اونبار شانسی بود. اینکارو نکنی سرت کلاه میرها!...
باز رسیدیم به سر خط....
بابا دمتون گرم خوب حال دادين .باز رسیدیم به سر خط....
پشيمون ميشه آدم يه چيز بپرسه از اينا !
خودم گرفتم چيه داستانش، به هر حال ممنون !!!
کسی نمیدونه چرا SMS های ارسال شده از خارج کشور به ایرانسل نمیرسه!؟
بله این مشکل هست من فکر کنم هنوز ایرانسل توی خیلی از کشور ها به رسمیت شناخته نشده و کدش را نمیشناسند.
خوب جمله بندی ایراد داره.
اولاً آخرین مهلت انتخاب طرخ 20 شهریور بوده.
ثانیاً منظورش اینه که در قبضی که برای شما در شهریور ارسال میشه طرح ثبت شده شما طرح قدیمی تون هستش.
یه سؤال ازت می کنم.
اگه برات این ماه (شهریور) قبض بیاد و نوع تعرفه شما رو نوشته باشه Standard Per Second اونقت شما زنگ نمی زنی به 130 بگی که من از اول دوره (1 مرداد تا 26 شهریور) توی طرح طلائی بودم. چرا برای من توی قبض ثانیه ای ثبت شده؟
قبول کن که همه مردم فرهنگ بالائی مثل شما ندارند. وقتی بیاد بنویه آخرین مهلت انتخاب طرح 20 شهریور - پایان طرح 26 شهریور - بازگشت به طرح قدیمی 27 شهریور و...
طرف گیج میشه و زنگ میزنه شرکت و باید 2 ساعت براش توضیح بدی.
این رو جدی میگم و نمی خوام به کسی توهین کنم ، 80 درصد کسانی که با ما تماس می گیرند فرهنگ استفاده از موبایل رو که ندارند هیچ اصلا آداب و معاشرت بلد نیستن و فکر می کنن منی که دارم باهاش صحبت می کنم کارگر سره جالیز هستم و باید به مزخرفاتش گوش کنم.
پس همون بهتر که یه جوری بنویسه که همه مردم رحت تر درک کنند.
البته این رو هم بگم که این طرح ها داره تودید میشه.
در مورد هزینه مکالمات در شب ایرانسل فعلاً د ر این موارد یکم محدودیت داره که باید دولت یکم باهاش راه بیاد.
این حرفت اشتباهه
قرار نیست ایرانسل رو به رسمیت بشناسند.
باید MTN رو به رسمیت بشناسند که می شناسند.
ما میگیم ایرانسل ، مدیرانش می گن MTN Irancell.
مشکل sms هم چند تا راه داره:
1- از اپراتور اون کشور جویا بشن که مشکلی با MTN Irancell داره یا نه؟ (نه اینکه بپرسه آیا به ایران sms میشه فرستاد یا نه؟ - من خواهرم از سوئد به TCI میفرستاد ولی به MTN IRancell نمی تونست. از اپراتوره Teliya هم استفاده میکرد. شماره ایرانسله من رو داد به Teliya و براش فعال شد. حالا میفرسته)
2- آیا فقط از اون کشور دریافت نداره وبیا از هیچ کشوری؟
3- اگه با راه های بالا درست نشد : 2 -3 تا نمونه از شماره هایی که براش ارسال می کنند رو به ما می گه تا براش پیگیری کنیم.
ببخشید یه سوال:
این که میگید 26شهریور پایان طرحه ایا مفهومش اینه که کسی که مثلا 17شهریور یکی از طرحها را فعال کرده فقط 10روز میتونه از مزایای طرح استفاده کنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)