با سلام خدمت همه دوستان گل. یه مشکلی تو بازی کانتر سورس تو قسمت مپ دارم که الان مطرح وکنم: من چند تا اسکین مپ از سایت FPSBANANA دانلود کردم و ریختم تو پوشه مپ ولی وقتی وارد بازی میشم و میخوام اجرا کنم نمیشه! کسی از دوستان میدونه مشکل از کجاس؟؟؟
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
با سلام خدمت همه دوستان گل. یه مشکلی تو بازی کانتر سورس تو قسمت مپ دارم که الان مطرح وکنم: من چند تا اسکین مپ از سایت FPSBANANA دانلود کردم و ریختم تو پوشه مپ ولی وقتی وارد بازی میشم و میخوام اجرا کنم نمیشه! کسی از دوستان میدونه مشکل از کجاس؟؟؟
حالا نگفتين من ميتونم سرور اينترنتي ايجاد كنم بعد با رفيقم دو تايي بازي كنيم؟
اه دوستان تو تنظيمات fps گزينه antialiasing setting نيست يعني نميشه تغيير داد
تورو خدا سريعا كمك كنيد
fps 22
دوست عزیز اون اسکین ها که مپ نیستن. اسکین یه چیزیه که باهاش میتونی مپ مانتر بسازی. درضمن کانتر سورس مپ Other (یعنی مپی که خودت بسازی) رو نمیخونه!
دوست عزیز ارور میده ؟؟؟؟
اگه ارور میده ارورش رو text کن.
خب وقتی فایلهارو دانلود میکنی خودش پوشه ها رو دسته بندی کرده هیچی نمیخواد جز ریپلس کردن رو پوشه ها همین
ببین متونی با hlds درستش کنی تو دایرکتوری کانتر هست وقتی اجراش میکنی منویسه که اینترنتی باشه یا لن باید اینترنتی باشه اگه میخوای از طریق اینترنت باشه بعد ok روبزن و یه سرور روبرات راه اندازی میکنه که در بالاش ای پی سرور روداه بهت میری تو بازی و ای پی رو اد می کنی و به دوستت هم اون ای پی رو میدی ببین اینجوری درست میشهحالا نگفتين من ميتونم سرور اينترنتي ايجاد كنم بعد با رفيقم دو تايي بازي كنيم؟
دوستی کسی نداری که خودش انلاین بازی میکنه یه فلش میموری ببر و تموم دایرکتوری رو از هاردش کپی کن و وارد سیستم خودت بکن بعد برای اجرا کردن کانتر میری و یه شورتکات از hl.exe در دسکتاپ درست میکنی و روش راست کلیک میکنی بعدا" properties رو میزنی در بخش traget نوشته بفرض مثالاین کارایی که گفتیو من همشو انجام دادم به جز ویندوز عوض کردن که اونم به دلایلی فعلا نمیتونم عوض کنم
البته مشکل کلی از انتی چیته چون وقتی انتی چیت رو اجرا نمیکنم داخل سرور میشه و بعد از حدود 10 ثانیه کیک میشم و فقط از سرور میفتم بیرون ولی با انتی چیت هیچ فرصتی نمیده و تا وارد سرور میشم از کل بازی میندازتم بیرون
بازم ازت ممنونم مثل اینکه مجبورم بی خیال کانتر انلاین بشم یادش بخیر قدیما بدون انتی چیت با dial up بازی میکردیم
c:\program fie\cs 1.6\counter
در اخر counter این رو اضافه کن همین
-nomaster -game cstrike
یعنی میشه
c:\program fie\cs 1.6\counter-nomaster -game cstrike
اوکی رو بزن و انتی چیت رو فعال و بازی رو اجرا کن ببین درست میشه
موفق باشید
پس چرا اون جا نوشته MAP ممنون![]()
نه دوست گلم تا میام رو مپ جدید کلیک میکنم و استارت رو میزنم سریع میاد بیرون. هیچی هم نوشته نمیشه!
دوستان نکنه برای اجرای مپ های جدید احتیاج به پچ باشه؟؟؟
تو سایت fpsbanana خیلی عالی طبقه بندی شده راست میگی مشکل به احتمال زیاد از شماست اشتباهی واردش میکنید برای همین نمیره تو مپ خودش یه تکست یا redme توش داره وقتی دانلود میکنی یا از همون سیات اموزش وارد کردنشو بگیر همین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)