تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما اين تاپيك چطوره ؟؟

راي دهنده
921. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عاليه خيلي بدردم خورد

490 53.20%
  • خوبه ولي سطحش پايينه

174 18.89%
  • زياد جالب نيست

52 5.65%
  • درپيت ترين تاپيك P30world همينه

205 22.26%
صفحه 640 از 983 اولاول ... 140540590630636637638639640641642643644650690740 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,391 به 6,400 از 9822

نام تاپيک: تاپيك مخصوص كانتر (همه چيز درباره كانتر)

در آغاز فعالیت Counter Source's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Golestan

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان گل. یه مشکلی تو بازی کانتر سورس تو قسمت مپ دارم که الان مطرح وکنم: من چند تا اسکین مپ از سایت FPSBANANA دانلود کردم و ریختم تو پوشه مپ ولی وقتی وارد بازی میشم و میخوام اجرا کنم نمیشه! کسی از دوستان میدونه مشکل از کجاس؟؟؟

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

حالا نگفتين من ميتونم سرور اينترنتي ايجاد كنم بعد با رفيقم دو تايي بازي كنيم؟

پروفشنال Eshghe_door's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    يه جاي اين سرزمين

پيش فرض

اه دوستان تو تنظيمات fps گزينه antialiasing setting نيست يعني نميشه تغيير داد
    تورو خدا سريعا كمك كنيد
    fps 22

آخر فروم باز keb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ...رو به رو سراب ... پشت سر خراب..

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان گل. یه مشکلی تو بازی کانتر سورس تو قسمت مپ دارم که الان مطرح وکنم: من چند تا اسکین مپ از سایت FPSBANANA دانلود کردم و ریختم تو پوشه مپ ولی وقتی وارد بازی میشم و میخوام اجرا کنم نمیشه! کسی از دوستان میدونه مشکل از کجاس؟؟؟

دوست عزیز اون اسکین ها که مپ نیستن. اسکین یه چیزیه که باهاش میتونی مپ مانتر بسازی. درضمن کانتر سورس مپ Other (یعنی مپی که خودت بسازی) رو نمیخونه!

آخر فروم باز Traceur's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

دوست عزیز ارور میده ؟؟؟؟
    اگه ارور میده ارورش رو text کن.

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

خب وقتی فایلهارو دانلود میکنی خودش پوشه ها رو دسته بندی کرده هیچی نمیخواد جز ریپلس کردن رو پوشه ها همین
    حالا نگفتين من ميتونم سرور اينترنتي ايجاد كنم بعد با رفيقم دو تايي بازي كنيم؟
    ببین متونی با hlds درستش کنی تو دایرکتوری کانتر هست وقتی اجراش میکنی منویسه که اینترنتی باشه یا لن باید اینترنتی باشه اگه میخوای از طریق اینترنت باشه بعد ok روبزن و یه سرور روبرات راه اندازی میکنه که در بالاش ای پی سرور روداه بهت میری تو بازی و ای پی رو اد می کنی و به دوستت هم اون ای پی رو میدی ببین اینجوری درست میشه
    این کارایی که گفتیو من همشو انجام دادم به جز ویندوز عوض کردن که اونم به دلایلی فعلا نمیتونم عوض کنم
    البته مشکل کلی از انتی چیته چون وقتی انتی چیت رو اجرا نمیکنم داخل سرور میشه و بعد از حدود 10 ثانیه کیک میشم و فقط از سرور میفتم بیرون ولی با انتی چیت هیچ فرصتی نمیده و تا وارد سرور میشم از کل بازی میندازتم بیرون
    بازم ازت ممنونم مثل اینکه مجبورم بی خیال کانتر انلاین بشم یادش بخیر قدیما بدون انتی چیت با dial up بازی میکردیم
    دوستی کسی نداری که خودش انلاین بازی میکنه یه فلش میموری ببر و تموم دایرکتوری رو از هاردش کپی کن و وارد سیستم خودت بکن بعد برای اجرا کردن کانتر میری و یه شورتکات از hl.exe در دسکتاپ درست میکنی و روش راست کلیک میکنی بعدا" properties رو میزنی در بخش traget نوشته بفرض مثال
    c:\program fie\cs 1.6\counter
    در اخر counter این رو اضافه کن همین
    -nomaster -game cstrike
    یعنی میشه
    c:\program fie\cs 1.6\counter-nomaster -game cstrike
    اوکی رو بزن و انتی چیت رو فعال و بازی رو اجرا کن ببین درست میشه
    موفق باشید

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Golestan

پيش فرض

دوست عزیز اون اسکین ها که مپ نیستن. اسکین یه چیزیه که باهاش میتونی مپ مانتر بسازی. درضمن کانتر سورس مپ Other (یعنی مپی که خودت بسازی) رو نمیخونه!
    پس چرا اون جا نوشته MAP ممنون

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Golestan

پيش فرض

دوست عزیز ارور میده ؟؟؟؟
    اگه ارور میده ارورش رو text کن.
    نه دوست گلم تا میام رو مپ جدید کلیک میکنم و استارت رو میزنم سریع میاد بیرون. هیچی هم نوشته نمیشه!

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Golestan

پيش فرض

دوستان نکنه برای اجرای مپ های جدید احتیاج به پچ باشه؟؟؟

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

پس چرا اون جا نوشته MAP ممنون
    تو سایت fpsbanana خیلی عالی طبقه بندی شده راست میگی مشکل به احتمال زیاد از شماست اشتباهی واردش میکنید برای همین نمیره تو مپ خودش یه تکست یا redme توش داره وقتی دانلود میکنی یا از همون سیات اموزش وارد کردنشو بگیر همین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •