تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 640 از 720 اولاول ... 140540590630636637638639640641642643644650690 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,391 به 6,400 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash_a59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

بنده ی خدا مث خودم پروژه ای هستی انگار! آدم بره تو غربت پول در بیاره، بیاد با کلی ذوق و شوق TV بخره، اونوقت ...!
    دست رو دلم نذار داداش
    ماتم گرفتم چکار کنم
    تی وی با برد تعمیری دیگه تی وی بشو نیست، 600 میدی تعمیر بعد معلوم نیست تا کی کار کنه
    دوستانی هم که میگن تا بحال هیچ تی وی برد تعویض شده نسوخته، دلیلی قانع کننده ای از دید من نیست، برد که همون برد هست و هیچ تغییر ساختاری نکرده، پس چرا باید بعد از تعویض نسوزه؟ به اون ساعت کارکرد که رسید حتما میسوزه.
    قیمت تلوزیون ها وحشتناک رفته بالا، نگاه میکردم 46 اینچ سامسونگ-ال جی زیر 4میلیون نیست...
    روزی که من این تاول داغ رو خریدم 2930 قیمت تمامی سری های سامسونگ ال جی(تا46 اینچ) زیر 2800 بود...
    افسوس

2. این کاربر از arash_a59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

آره واقعا... منم روز اولی که دیدم واسه همچین استفاده ای پلاسما خریدن و تازه بعضیاشونم 3بعدین خندم گرفت.
    تو زاهدان تو هر خیابون یدونه نمایندگی پاناسونیک داشت حداقل؛ سونی هم نسبتا نمایندگیاش زیاد بود اما نه مثل پاناسونیک. ال جی و سامسونگ تقریبا تعطیل بودن. حدسم این بود رو حساب زد و بند یا پارتی بازی شاید از رفیقاش مجبور شده بخره.
    دیگه بستگی به طرف داره - بعضی هاشون حق حساب می گیرن می گیرن - بعضی هاشون هم واقعا نمی دونن و چون حوصله بررسی کردن هم ندارن اولین چیزی که با تخفیف زیاد بهشون بدن می گیرن

دوستان امروز تماس گرفتم تعمیرگاه گفت برد شما رفته برای تعمیر، هنوز خبری نیست و از تهران نفرستادند.
    گفتم توی اینترنت که نوشته غیر قابل تعمیر؟ گفت توی اینترنت اینم نوشته که بردهاش دیگه تولید نمیشه و اصلا نیست؟!
    گفت تعمیر میشه و معلوم نیست بیاد جواب بده یا خیر، ما اینجا 48 ساعت میذاریمش زیر تست ، چون داشتیم برد اومده و بعد از چندساعت دوباره...
    گفت پاناسونیک نه تنها این برد رو اصلاح نکرد و برد سری جدید نداد بلکه با علم به اینکه اینها مشکل دارند و میسوزند تولیدش رو هم متوقف کرد...
    همدردی منو بپزیرید.

ولی یکم حرفش مشکوکه - چون اگر دیگر تولید نکنه با توجه به تضمین حداقل 10 سال پشتیبانی ، از لحاظ حقوقی تو خارج می تونن ازش شکایت کنن و در کنار تولید مجدد باید خسارت هم بده.

4. 2 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

دوستان امروز تماس گرفتم تعمیرگاه گفت برد شما رفته برای تعمیر، هنوز خبری نیست و از تهران نفرستادند.
    گفتم توی اینترنت که نوشته غیر قابل تعمیر؟ گفت توی اینترنت اینم نوشته که بردهاش دیگه تولید نمیشه و اصلا نیست؟!
    گفت تعمیر میشه و معلوم نیست بیاد جواب بده یا خیر، ما اینجا 48 ساعت میذاریمش زیر تست ، چون داشتیم برد اومده و بعد از چندساعت دوباره...
    گفت پاناسونیک نه تنها این برد رو اصلاح نکرد و برد سری جدید نداد بلکه با علم به اینکه اینها مشکل دارند و میسوزند تولیدش رو هم متوقف کرد...
    شما باید حتماً تلویزیون رو می بردید نمایندگی تعمیرات بانیان،
    تعمیرگاههای متفرقه به حرفشون اعتمادی نیست و فکر نمی کنم دسترسی به قطعات داشته باشند.
    من نمایندگی مجاز هم دادم گفتن باید از خارج برد برات بیاریم. سفارش میدیم بانیان تهران و اونا هم سفارش میدن به پاناسونیک در خارج تا از طریق دبی براتون وارد بشه. تازه اون موقع اوج بحران ارز و تحریم بود نمایندگیها سخت قطعه براشون تامین میشد و چند ماه طول می کشید.اما بالاخره قطعه میومد.
    وقتی برای نمایندگی اصلی تامین قطعه مشکله ، دیگه از تعمیرگاه غیرمجاز توقعی نیست.

6. 2 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

شما باید حتماً تلویزیون رو می بردید نمایندگی تعمیرات بانیان،
    تعمیرگاههای متفرقه به حرفشون اعتمادی نیست و فکر نمی کنم دسترسی به قطعات داشته باشند.
    من نمایندگی مجاز هم دادم گفتن باید از خارج برد برات بیاریم. سفارش میدیم بانیان تهران و اونا هم سفارش میدن به پاناسونیک در خارج تا از طریق دبی براتون وارد بشه. تازه اون موقع اوج بحران ارز و تحریم بود نمایندگیها سخت قطعه براشون تامین میشد و چند ماه طول می کشید.اما بالاخره قطعه میومد.
    وقتی برای نمایندگی اصلی تامین قطعه مشکله ، دیگه از تعمیرگاه غیرمجاز توقعی نیست.
    پونل جان تعمیرگاه غیر مجاز چیه؟ اولش بمن گفت تی ویت گارانتی داره؟ اگه داره رایگان تعمیر میشه و همه خرجش با شرکته، حالا یه نمایندگی غیر مجاز این اختیار رو داره ؟
    یکی دو روز پیش باز هم این رو پرسید که اگه گارانتی داره هیچ هزینه ای رو نمیخواد بپردازی و کل خرج با شرکته، که گفتم خیر نداره
    اینها نمایندگی مجاز تعمیرات هستند و با بانیان کار میکنند اما اسمش توی لیست معرفی شده روی کارتن تی وی نبود
    ضمنا وقتی برد تولید نمیشه، بین این همه کشور سهم ایران چقدر میشه؟هیچی
    دیدید که طرف توی خارج نوشته بود هرجا رو گشتم برد SC رو نتونستم پیدا کنم و تولیدش متوقف شده
    ضمنا بانیان بعد از اتمام گارانتی ملزم به تعویض قطعه نیست، تعمیر قطعه هم جزء خدمات پس از فروش هست که داره انجام میده
    جای شما دوستان بودم این تی وی رو تا سالم هست و کار میکنه ردش میکردم بره، این استدلالم که هیچ تی وی تعمیر شده دوباره نسوخته، خود گول زنی هست، برد مورد دار اصلاح نشده و هیچ تغیری نکرده ، چرا نباید بسوزه؟؟؟!
    امروز با خود تعمیرگاه صحبت میکنم اگه مشتری براش داره و مفت خرش نمیکنه میفروشمش بره چون این قصه سر دراز داره...
    Last edited by arash_a59; 16-09-2013 at 07:54.

8. این کاربر از arash_a59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دیگه بستگی به طرف داره - بعضی هاشون حق حساب می گیرن می گیرن - بعضی هاشون هم واقعا نمی دونن و چون حوصله بررسی کردن هم ندارن اولین چیزی که با تخفیف زیاد بهشون بدن می گیرن

همدردی منو بپزیرید.

ولی یکم حرفش مشکوکه - چون اگر دیگر تولید نکنه با توجه به تضمین حداقل 10 سال پشتیبانی ، از لحاظ حقوقی تو خارج می تونن ازش شکایت کنن و در کنار تولید مجدد باید خسارت هم بده.
    ممنونم
    ولی عزیزم پشتیبانی به معنی تعویض قطعه نیست، پشتیبانی یعنی اینکه وقتی شما به مشکل میخوری مشکل رو براتون رفع کنه! غیر از اینه؟
    Last edited by arash_a59; 16-09-2013 at 07:58.

10. این کاربر از arash_a59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

کسی مدل دقیق این VT30 رو میدونه؟ THXVT30 یا p-vt30 ... زنگ زدم یه نمایندگی دیگه مدل دقیقش رو برای استعلام قطعه میخواد
    دسترسی به کارتن تی وی ندارم...

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

کسی مدل دقیق این VT30 رو میدونه؟ THXVT30 یا p-vt30 ... زنگ زدم یه نمایندگی دیگه مدل دقیقش رو برای استعلام قطعه میخواد
    دسترسی به کارتن تی وی ندارم...
    TH-P50VT30R

Sent from my LT22i using Tapatalk 2

13. این کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام امروز از تعمیرگاه زنگ زدند و گفتند تلوزیونت درست شده بیا ببر
    رفتم اونجا دیدم خدا برکت بده ، بالای تعمیرگاه نوشته بود تعمیرگاه مجاز سونی...اما وقتی میرفتی داخل با یک صحنه عجیب روبرو میشدی ،با تلوزیون من 5تا پلاسمای 50 اینچ پاناسونیک کنار هم قطار بودند واسه تعمیر خواستم با موبایل عکس بگیرم ازشون چون عظمت پاناسونیک خیلی توی چشم میومد متاسفانه موبایلم توی ماشین جا مونده بود، تی وی کناری من که به درد من دچار شده بود و گذاشته بودنش زیر تستst30 بود!
    540 ناقابل دادم تعمیرکار(با هزارتا چک و چونه) و تلوزیون رو برداشتم آوردم. ضمنا در مورد سفارشی که گذاشته بودم برای فروشش کسی نبود بخردش
    آوردمش خونه فعلا روشنه...
    Last edited by arash_a59; 17-09-2013 at 23:17.

15. 4 کاربر از arash_a59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه shetabandeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام, این قضیه فقط برای 50 اینچ پیش میاد یا ارتباطی به اندازه صفحه نداره و ممکنه برای هر سایزی رخ بده؟

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام, این قضیه فقط برای 50 اینچ پیش میاد یا ارتباطی به اندازه صفحه نداره و ممکنه برای هر سایزی رخ بده؟
    از اونجایی که بردهای سایزهای مختلف بهم نمیخوره(اینو توی یکی از فرومهای خارجی یه نفر که 50 اینچ داشت و بردش سوخته بود و پیدا نکرده بود دنبال برد سایز بالاتر یا پایینتر بود که بهش گفته بودند بردهاشون بهم نمیخوره) ممکنه برد 42 با 50 طراحیش فرق کنه
    برای اطمینان بیشتر سرچ کنید

18. 2 کاربر از arash_a59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •