تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 640 از 1421 اولاول ... 1405405906306366376386396406416426436446506907401140 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,391 به 6,400 از 14206

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان مازندران

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستان تصميم گرفتم سرويس 128 نامحدود رو سفارش بدم. روش ثبت نام چجوريه؟
    بايد اينجا ثبت نام كنم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    براي رانژه كردن خط بايد برم مخابرات منطقه خودمون؟
    منم برام سوال بود!!!
    رفیقم میگفت ابتدا به ساکن نامحدود نمیدن

اگه نباشه جاش خالی می مونه mazimazimazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    مازندران - آمل

پيش فرض

ارائه اینترنت حجمی در مخابرات با شیوه ی کاهش هزینه‌های کاربر

این روزها بحث تغییر تعرفه در حوزه‌های مختلف در حوزه ارتباطات و فن‌آوری اطلاعات موضوعی است که به نوعی بحث روز محسوب می شود اما در این زمینه تاکنون درباره تغییرات تعرفه اینترنت صحبت چندانی نشده است.مظفر پوررنجبر – مدیر عامل شرکت مخابرات در این باره اظهار کرد: از این پس برای تعرفه‌های اینترنت براساس مصوبه‌ای که سازمان تنظیم مقررات ابلاغ کرده برای سرعت‌های مختلف براساس حجم آن‌ها قیمت‌های مختلفی اعمال خواهد شد.به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات برسام و به نقل از ایسنا، وی با بیان این‌که در حال حاضر تمام تعرفه‌ها برای اجرا به استان‌های مختلف فرستاده شده، درباره زمان اجرایی شدن این طرح اظهار کرد:‌ این طرح در حال اجراست و باعث می‌شود هزینه‌ها به مراتب کمتر از گذشته شود چراکه در شیوه جدید کارکرد و حجمی که افراد مورد استفاده قرار می‌دهند محاسبه خواهد شد و مشتری مجبور نخواهد بود مبلغ خاصی را به طور ثابت پرداخت کند و حتی مدتی از اینترنت هم استفاده نکند.پوررنجبر ادامه داد: با استفاده از این شیوه کاربران حتی می توانند در صورتی که برای مدتی از اینترنت استفاده نکرده‌اند هزینه پرداخت نکرده و تنها تعرفه‌های اندک آبونمان را بپردازند.اما مدیر عامل شرکت مخابرات ایران در پاسخ به این سوال که اگر فردی که اینترنت خود را از شرکت مخابرات می‌گیرد و از این پس برای مدتی از اینترنت استفاده نکند، هزینه استفاده از اینترنت به صفر خواهد رسید گفت: اگر قرارداد کاربر به صورت حجمی باشد و ثابت نباشد در صورت استفاده نکردن از اینترنت تنها مبلغ مربوط به آبونمان را پرداخت خواهد کرد.وی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر این که تاکنون تمام قراردادها به شکل ثابت بوده و مشترکی به صورت حجمی قرارداد نبسته است توضیح داد: کاربران می توانند با مراجعه به دفاتری که ثبت نام اینترنت خود را در آن‌ها انجام داده‌اند نسبت به دریافت اینترنت حجمی اقدام کنند و سرویس خود را تغییر دهند.

3. 3 کاربر از mazimazimazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه [WaRhEaD]'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

ارائه اینترنت حجمی در مخابرات با شیوه ی کاهش هزینه‌های کاربر

این روزها بحث تغییر تعرفه در حوزه‌های مختلف در حوزه ارتباطات و فن‌آوری اطلاعات موضوعی است که به نوعی بحث روز محسوب می شود اما در این زمینه تاکنون درباره تغییرات تعرفه اینترنت صحبت چندانی نشده است.مظفر پوررنجبر – مدیر عامل شرکت مخابرات در این باره اظهار کرد: از این پس برای تعرفه‌های اینترنت براساس مصوبه‌ای که سازمان تنظیم مقررات ابلاغ کرده برای سرعت‌های مختلف براساس حجم آن‌ها قیمت‌های مختلفی اعمال خواهد شد.به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات برسام و به نقل از ایسنا، وی با بیان این‌که در حال حاضر تمام تعرفه‌ها برای اجرا به استان‌های مختلف فرستاده شده، درباره زمان اجرایی شدن این طرح اظهار کرد:‌ این طرح در حال اجراست و باعث می‌شود هزینه‌ها به مراتب کمتر از گذشته شود چراکه در شیوه جدید کارکرد و حجمی که افراد مورد استفاده قرار می‌دهند محاسبه خواهد شد و مشتری مجبور نخواهد بود مبلغ خاصی را به طور ثابت پرداخت کند و حتی مدتی از اینترنت هم استفاده نکند.پوررنجبر ادامه داد: با استفاده از این شیوه کاربران حتی می توانند در صورتی که برای مدتی از اینترنت استفاده نکرده‌اند هزینه پرداخت نکرده و تنها تعرفه‌های اندک آبونمان را بپردازند.اما مدیر عامل شرکت مخابرات ایران در پاسخ به این سوال که اگر فردی که اینترنت خود را از شرکت مخابرات می‌گیرد و از این پس برای مدتی از اینترنت استفاده نکند، هزینه استفاده از اینترنت به صفر خواهد رسید گفت: اگر قرارداد کاربر به صورت حجمی باشد و ثابت نباشد در صورت استفاده نکردن از اینترنت تنها مبلغ مربوط به آبونمان را پرداخت خواهد کرد.وی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر این که تاکنون تمام قراردادها به شکل ثابت بوده و مشترکی به صورت حجمی قرارداد نبسته است توضیح داد: کاربران می توانند با مراجعه به دفاتری که ثبت نام اینترنت خود را در آن‌ها انجام داده‌اند نسبت به دریافت اینترنت حجمی اقدام کنند و سرویس خود را تغییر دهند.
    مخابرات هم حجمی شد رفت، این هم حتما شبیه همون الگوی مصرف! شاتل هست. دیگه فکر نکنم سرویس های نامحدود ارائه بدن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام دوستان کسی راه حلی برای من داره وقتی فصل گرما میشه ما کولر روشن میکنیم مودم من خاموش روشن میشه نمیتونم از اینترنت استفاده کنم نمیدونم چیکار کنم ممنون میشم کمکم کنید

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

سلام دوستان کسی راه حلی برای من داره وقتی فصل گرما میشه ما کولر روشن میکنیم مودم من خاموش روشن میشه نمیتونم از اینترنت استفاده کنم نمیدونم چیکار کنم ممنون میشم کمکم کنید
    یعنی چی؟
    خاموش روشن؟!!!!!!
    منظورت قطع و وصله؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

به نظر من 3 تا احتمال هست با ترتیب نزولی ساده انگاری :
    1- باد کولر می خوره به یه جایی که باعث قطع و وصل شدن میشه. مثلا اتصال بین 2 تا سیم.
    2-لرزش کولر باعث ایجاد قطع و وصل شدن یک اتصال میشه.
    3-ایجاد نویز توسط کولر در سیم های تلفن.
    برای تست اینکه از سیم کشی داخلیه می تونی از جلو در خونه سیم داخلی رو قطع کنی مستقیم همونجا وصل کنی ببینی درست میشه یا نه؟ اگه قطعی نداشتی یه سیم مستقیم از همونجا بکش به مودم ، داخلی رو هم قطع کن.

در ضمن با توجه به اینکه میگفتن سرعت افت میکنه موقع انتخابات ، دقیقا الان برعکس شده از 20 ام این حدود سرعت خیلی بهتر شده.! جالبه.! کلا به نظر میاد همه چی آرومه ، همه هم خوشبختن !
    Last edited by NullCode; 17-06-2013 at 09:42.

پروفشنال majideblis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    IH∀HS

پيش فرض

دوستان چرا مخابرات این طوری شده همش تایم اوت بالا خسته کنننده شده
    من که قبلا اینقدر مشکل نداشتم هر ثانیه کارم شده ریستارت کردن مود و کامپیوتر
    یه وب گردی ساده رو نمیتونه انجام بده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

واسه ما که It's OK هم سرعت خوبه هم وبگردی.شاید مشکل منطقه ایه.

داره خودمونی میشه milad.bmi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    *SHAH BIRTH PLACE*

پيش فرض

كسي هست ك بدونه نت جويبار(مازندران) وضعيتش چطوره الان؟؟؟

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

شاید خط مشکل داشته باشه
    اطلاعات مودم رو بزار
    اینم تاپیک خوبیه و اطلاعاتتت رو بالا می بره
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •