منم برام سوال بود!!!
رفیقم میگفت ابتدا به ساکن نامحدود نمیدن
منم برام سوال بود!!!
رفیقم میگفت ابتدا به ساکن نامحدود نمیدن
ارائه اینترنت حجمی در مخابرات با شیوه ی کاهش هزینههای کاربر
این روزها بحث تغییر تعرفه در حوزههای مختلف در حوزه ارتباطات و فنآوری اطلاعات موضوعی است که به نوعی بحث روز محسوب می شود اما در این زمینه تاکنون درباره تغییرات تعرفه اینترنت صحبت چندانی نشده است.مظفر پوررنجبر – مدیر عامل شرکت مخابرات در این باره اظهار کرد: از این پس برای تعرفههای اینترنت براساس مصوبهای که سازمان تنظیم مقررات ابلاغ کرده برای سرعتهای مختلف براساس حجم آنها قیمتهای مختلفی اعمال خواهد شد.به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات برسام و به نقل از ایسنا، وی با بیان اینکه در حال حاضر تمام تعرفهها برای اجرا به استانهای مختلف فرستاده شده، درباره زمان اجرایی شدن این طرح اظهار کرد: این طرح در حال اجراست و باعث میشود هزینهها به مراتب کمتر از گذشته شود چراکه در شیوه جدید کارکرد و حجمی که افراد مورد استفاده قرار میدهند محاسبه خواهد شد و مشتری مجبور نخواهد بود مبلغ خاصی را به طور ثابت پرداخت کند و حتی مدتی از اینترنت هم استفاده نکند.پوررنجبر ادامه داد: با استفاده از این شیوه کاربران حتی می توانند در صورتی که برای مدتی از اینترنت استفاده نکردهاند هزینه پرداخت نکرده و تنها تعرفههای اندک آبونمان را بپردازند.اما مدیر عامل شرکت مخابرات ایران در پاسخ به این سوال که اگر فردی که اینترنت خود را از شرکت مخابرات میگیرد و از این پس برای مدتی از اینترنت استفاده نکند، هزینه استفاده از اینترنت به صفر خواهد رسید گفت: اگر قرارداد کاربر به صورت حجمی باشد و ثابت نباشد در صورت استفاده نکردن از اینترنت تنها مبلغ مربوط به آبونمان را پرداخت خواهد کرد.وی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر این که تاکنون تمام قراردادها به شکل ثابت بوده و مشترکی به صورت حجمی قرارداد نبسته است توضیح داد: کاربران می توانند با مراجعه به دفاتری که ثبت نام اینترنت خود را در آنها انجام دادهاند نسبت به دریافت اینترنت حجمی اقدام کنند و سرویس خود را تغییر دهند.
مخابرات هم حجمی شد رفت، این هم حتما شبیه همون الگوی مصرف! شاتل هست. دیگه فکر نکنم سرویس های نامحدود ارائه بدن.
سلام دوستان کسی راه حلی برای من داره وقتی فصل گرما میشه ما کولر روشن میکنیم مودم من خاموش روشن میشه نمیتونم از اینترنت استفاده کنم نمیدونم چیکار کنم ممنون میشم کمکم کنید
یعنی چی؟
خاموش روشن؟!!!!!!
منظورت قطع و وصله؟
به نظر من 3 تا احتمال هست با ترتیب نزولی ساده انگاری:
1- باد کولر می خوره به یه جایی که باعث قطع و وصل شدن میشه. مثلا اتصال بین 2 تا سیم.
2-لرزش کولر باعث ایجاد قطع و وصل شدن یک اتصال میشه.
3-ایجاد نویز توسط کولر در سیم های تلفن.
برای تست اینکه از سیم کشی داخلیه می تونی از جلو در خونه سیم داخلی رو قطع کنی مستقیم همونجا وصل کنی ببینی درست میشه یا نه؟ اگه قطعی نداشتی یه سیم مستقیم از همونجا بکش به مودم ، داخلی رو هم قطع کن.
در ضمن با توجه به اینکه میگفتن سرعت افت میکنه موقع انتخابات ، دقیقا الان برعکس شده از 20 ام این حدود سرعت خیلی بهتر شده.! جالبه.!کلا به نظر میاد همه چی آرومه ، همه هم خوشبختن !
![]()
Last edited by NullCode; 17-06-2013 at 09:42.
دوستان چرا مخابرات این طوری شده همش تایم اوت بالا خسته کنننده شده
من که قبلا اینقدر مشکل نداشتم هر ثانیه کارم شده ریستارت کردن مود و کامپیوتر
یه وب گردی ساده رو نمیتونه انجام بده
![]()
واسه ما که It's OK هم سرعت خوبه هم وبگردی.شاید مشکل منطقه ایه.
كسي هست ك بدونه نت جويبار(مازندران) وضعيتش چطوره الان؟؟؟![]()
شاید خط مشکل داشته باشه
اطلاعات مودم رو بزار
اینم تاپیک خوبیه و اطلاعاتتت رو بالا می بره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)