شمااگه الان وصل هستی دیگه خطتت pcm نیست ازهرجایی هم که خواستی میتونی بگیری.همون دفعه اول که نت شما راه افتادخطه شماازpcmدرومده.
شمااگه الان وصل هستی دیگه خطتت pcm نیست ازهرجایی هم که خواستی میتونی بگیری.همون دفعه اول که نت شما راه افتادخطه شماازpcmدرومده.
دوستان منم مشکل کم شدن حجم دارم. چند روز پیش یک گیگ گرفتم فقط 70 مگ استفاده کردم الان زده اعتبارت تموم شده. زنگ زدم گفتن سامانه مشکل داره.
فردا باید ببینیم چی میشه.
آقا این چه وضعیه ؟؟؟ بدون خبر شبانه رو قطع می کنن !! من خیلی وقت طرح شبانه رایگان دارم !
دوستان هیچ راهی نداره بشه از جای دیگه نت گرفت ؟؟ گفتن اینجا فیبر نوری خیر سرشون !
سلام
منم دیروز 1 گیگ شارژ کردم ، فقط 135mb مصرف کردم ، الان مونده 200mb !!!!![]()
سلام دوست عزیز میشه بگی تو اون چند روز که رایگان بود شما هم دانلود داشتید(من اون روزا دانلود کردم و1گیگ برای امتحان شنبه عصر شارز کردم اما امروز لطف کردن با قرمز نوشتند حجم به پایان رسیده فکر کنم میخوان اونای که تو اون روزا دانلود کردن کم کم باهاشون حساب کنن)![]()
اقا منم امروز صبح 1گیگ شارژ کردم نزدیک 70مگ استفاده کردم الان اومدم نگاه میکنم نوشته حجم به پایان رسیده.دهنشون سرویس
سلام . همین الان اومدم و میبینم مثل اینکه بعضی ها غیبت منو رو کردند اینجا .
با عرض پوزش از Armin و Zed عزیز ( ناظر و مدیر انجمن ) از بابت این پستم .عفو فرمایید.
مجبور هستم تا جواب این کاربر رو بدم .
آقای XXS محترم /
درسته من زیر بالای مخابرات رو فحش دادم و خواهم داد و باکی هم ندارم . تا حالا همین جاش هم به دلیل اینکه اونقدر پست های تند و پر از کلمان بد که نثار مخابران و مخابراتی ها دادم چندین بار اخطار رعایت کنید از سمت مدیران این انجمن گرفتم .
بعدشم من هیچ وقت ادعام نمیشه . تعداد پست های هم چه ربطی به شخصیت من داره ؟ .
اون روز هم که رفتم اونجا جای ملک جعفریان بهش گفتم : آقا من تنها نیستم . بلکه کلی آدم دیگه هم هست که همین مشکل من رو دارند .
اگه میخواین کاری بکنید باید واسه همه بکنید . نه فقط برای من . ( دیدید دیگه : همیشه میگند شماره خط ات چنده . بده تا بررسی کنیم . بقیه هم کشک )
بد کاری کردم از حق خودم و شما و باقی دوستان دفاع کردم ؟
بد کردم اون موقع روز کلی از کارم افتادم و رفتم اونجا و منت اون منشی {ادیت} ملک جعفریان رو کشیدم تا بذاره برم جاش !
چند بار همین جا اومدم گفتم بچه ها بیان با هم بریم . به جر دو سه نفر باقی انگار نه انگار.
در هر حال اون صفحه 637 رو من نگفتم بره نگاه کنه . بهش گفتم آقا شما برو توی سایت پی سی ورلد و فلان انجمن و.... و ببین مثل من چندصد نفر همین مشکل من رو دارند .
ایشون هم زد و همون صفحه اومد . خوب بعدشم معلومه که اون پست تو رو میبینه
.
بعدشم . تو که میگی من خودشیرین هستم و با یک صد تومانی خودم رو اونجا فروختم اینو یاد آوری کنم بهت که :
همونجا زنگ زد به کارشناس فناوری اطلاعاتشون و میخواستند بر اساس آی پی و نمیدونم چی چی ک شماره خط ت رو دربیارند و یه حالی بهت بدند . ولی من همون جا اومدم ازت دفاع کردم و قانعش کردم و....
ولا الان امروز به جای اینکه بیای پست بدی و منو مثلا تحقیر کنی باید جای دیگه ایی می بودی .
قصد توهین هم ندارم . فقط میخوام روشنت کنم که هیچ وقت زود قضاوت نکن . اگه به من باشه میخوام اون مخابرات با تمام کارمنداش همه برند به درک.
شرمنده طولانی شد دوستان .
ای مخابرات خیر نبینی. ببین چطوزی ماها رو به جون هم انداختی .
Last edited by zed2; 29-10-2013 at 23:09. دليل: لحن نامناسب
دوستان شبانه ها برداشته شده از سر شب من از چند تا از دوستام پرسیدم اونام دیشب از حجمشون کم شده
دستت درد نکنه که رفتی
ولی این که میگی از روی ایپی و شماره خط ... بابا کشکه نگو
اونا برای ردیابی هر کی تو p30world باید وارد سرور و پنل این سایت بشوند که بدون اجازه p30world غیر ممکنه
فقط از روی بیسوادیش و شاید ترساندن شما یه چیزی گفته
تایید میشه
راستی یه سوال از دوستان چند روزی هست که ریزکارکرد ها درست شده و از 22 مهر به بعد یعنی 2 هفته پیش تمام دانلود ها رو نوشته برین ببینین چقدر رایگان تو 2هفته پیش و این هفته دانلود کردین
خطی که دانلود نداشته تو این 2 هفته نه تنها مشکلی نداشته بلکه این 150 مگ رو گرفته
ولی خطی که با اون دانلود داشتم قاطی زیاد میکنه حجم صفر میکنه مینویسه اعتبار زمانی و حجمی تموم شده در صورتی که هم حجم داشتم هم زمان و هم این 150 مگ هدیه به اون تعلق نگرفته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)