تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 640 از 1805 اولاول ... 14054059063063663763863964064164264364465069074011401640 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,391 به 6,400 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

اگه نباشه جاش خالی می مونه XXS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستانی که خطشون pcm هست آیا میشه غیر از مخابرات از جای دیگه سرویس گرفت؟ هیچ راهی غیر از مخابرات وجود نداره؟ خط رو نمیشه از pcm خارج کرد؟
    شمااگه الان وصل هستی دیگه خطتت pcm نیست ازهرجایی هم که خواستی میتونی بگیری.همون دفعه اول که نت شما راه افتادخطه شماازpcmدرومده.

2. 2 کاربر از XXS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه mohsen_gh1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    در جای خشک و خنک، دور از دسترس اطفال

پيش فرض

دوستان منم مشکل کم شدن حجم دارم. چند روز پیش یک گیگ گرفتم فقط 70 مگ استفاده کردم الان زده اعتبارت تموم شده. زنگ زدم گفتن سامانه مشکل داره.
    فردا باید ببینیم چی میشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

آقا این چه وضعیه ؟؟؟ بدون خبر شبانه رو قطع می کنن !! من خیلی وقت طرح شبانه رایگان دارم !

دوستان هیچ راهی نداره بشه از جای دیگه نت گرفت ؟؟ گفتن اینجا فیبر نوری خیر سرشون !

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام
    منم دیروز 1 گیگ شارژ کردم ، فقط 135mb مصرف کردم ، الان مونده 200mb !!!!

6. این کاربر از ali086 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mr1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام
    منم دیروز 1 گیگ شارژ کردم ، فقط 135mb مصرف کردم ، الان مونده 200mb !!!!
    سلام دوست عزیز میشه بگی تو اون چند روز که رایگان بود شما هم دانلود داشتید(من اون روزا دانلود کردم و1گیگ برای امتحان شنبه عصر شارز کردم اما امروز لطف کردن با قرمز نوشتند حجم به پایان رسیده فکر کنم میخوان اونای که تو اون روزا دانلود کردن کم کم باهاشون حساب کنن)

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

اقا منم امروز صبح 1گیگ شارژ کردم نزدیک 70مگ استفاده کردم الان اومدم نگاه میکنم نوشته حجم به پایان رسیده.دهنشون سرویس

9. 2 کاربر از n shh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

عجبجدی یاشوخی؟؟؟شما که اینقدرادعات میشه بااین تعداد پست شما خودت تواین 637 صفحه همیشه نفراول صف اعتراض بودی حالااددست گذاشتی روی اون پسته من واونو نشون دادی؟؟؟؟؟شماخوشی؟؟؟؟بعدشم مگه من چی نوشته بودم
    همین اقا توهمین تاپیک بالا وپایین مخابراتوفحش داده حالا برای دوکلمه حرفه من رفته جای اون خودشیرینی کرده واسکناس لاخورده هم ازش به عنوان جایزه گرفته حالابرای کدوم حرفه من رنگش رفته من نمیدونم.
    سلام . همین الان اومدم و میبینم مثل اینکه بعضی ها غیبت منو رو کردند اینجا .
    با عرض پوزش از Armin و Zed عزیز ( ناظر و مدیر انجمن ) از بابت این پستم .عفو فرمایید.
    مجبور هستم تا جواب این کاربر رو بدم .

آقای XXS محترم /
    درسته من زیر بالای مخابرات رو فحش دادم و خواهم داد و باکی هم ندارم . تا حالا همین جاش هم به دلیل اینکه اونقدر پست های تند و پر از کلمان بد که نثار مخابران و مخابراتی ها دادم چندین بار اخطار رعایت کنید از سمت مدیران این انجمن گرفتم .
    بعدشم من هیچ وقت ادعام نمیشه . تعداد پست های هم چه ربطی به شخصیت من داره ؟ .

اون روز هم که رفتم اونجا جای ملک جعفریان بهش گفتم : آقا من تنها نیستم . بلکه کلی آدم دیگه هم هست که همین مشکل من رو دارند .
    اگه میخواین کاری بکنید باید واسه همه بکنید . نه فقط برای من . ( دیدید دیگه : همیشه میگند شماره خط ات چنده . بده تا بررسی کنیم . بقیه هم کشک )
    بد کاری کردم از حق خودم و شما و باقی دوستان دفاع کردم ؟
    بد کردم اون موقع روز کلی از کارم افتادم و رفتم اونجا و منت اون منشی {ادیت} ملک جعفریان رو کشیدم تا بذاره برم جاش !
    چند بار همین جا اومدم گفتم بچه ها بیان با هم بریم . به جر دو سه نفر باقی انگار نه انگار.

در هر حال اون صفحه 637 رو من نگفتم بره نگاه کنه . بهش گفتم آقا شما برو توی سایت پی سی ورلد و فلان انجمن و.... و ببین مثل من چندصد نفر همین مشکل من رو دارند .
    ایشون هم زد و همون صفحه اومد . خوب بعدشم معلومه که اون پست تو رو میبینه
    .
    بعدشم . تو که میگی من خودشیرین هستم و با یک صد تومانی خودم رو اونجا فروختم اینو یاد آوری کنم بهت که :
    همونجا زنگ زد به کارشناس فناوری اطلاعاتشون و میخواستند بر اساس آی پی و نمیدونم چی چی ک شماره خط ت رو دربیارند و یه حالی بهت بدند . ولی من همون جا اومدم ازت دفاع کردم و قانعش کردم و....
    ولا الان امروز به جای اینکه بیای پست بدی و منو مثلا تحقیر کنی باید جای دیگه ایی می بودی .
    قصد توهین هم ندارم . فقط میخوام روشنت کنم که هیچ وقت زود قضاوت نکن . اگه به من باشه میخوام اون مخابرات با تمام کارمنداش همه برند به درک.
    شرمنده طولانی شد دوستان .
    ای مخابرات خیر نبینی. ببین چطوزی ماها رو به جون هم انداختی .
    Last edited by zed2; 29-10-2013 at 23:09. دليل: لحن نامناسب

11. 8 کاربر از OMiD.1080p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه alyy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان شبانه ها برداشته شده از سر شب من از چند تا از دوستام پرسیدم اونام دیشب از حجمشون کم شده

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

.
    بعدشم . تو که میگی من خودشیرین هستم و با یک صد تومانی خودم رو اونجا فروختم اینو یاد آوری کنم بهت که :
    همونجا زنگ زد به کارشناس فناوری اطلاعاتشون و میخواستند بر اساس آی پی و نمیدونم چی چی ک شماره خط ت رو دربیارند و یه حالی بهت بدند . ولی من همون جا اومدم ازت دفاع کردم و قانعش کردم و....
    ولا الان امروز به جای اینکه بیای پست بدی و منو مثلا تحقیر کنی باید جای دیگه ایی می بودی .
    قصد توهین هم ندارم . فقط میخوام روشنت کنم که هیچ وقت زود قضاوت نکن . اگه به من باشه میخوام اون مخابرات با تمام کارمنداش همه برند به درک.
    شرمنده طولانی شد دوستان .
    ای مخابرات خیر نبینی. ببین چطوزی ماها رو به جون هم انداختی .
    دستت درد نکنه که رفتی

ولی این که میگی از روی ایپی و شماره خط ... بابا کشکه نگو

اونا برای ردیابی هر کی تو p30world باید وارد سرور و پنل این سایت بشوند که بدون اجازه p30world غیر ممکنه

فقط از روی بیسوادیش و شاید ترساندن شما یه چیزی گفته

14. 2 کاربر از rtmreza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

فکر کنم 150 مگ رو هدیه دادن
    20 مگش مونده ( از 150 مگ )
    --------------------------------------------
    زمانی هم داده شد . .

تایید میشه

راستی یه سوال از دوستان چند روزی هست که ریزکارکرد ها درست شده و از 22 مهر به بعد یعنی 2 هفته پیش تمام دانلود ها رو نوشته برین ببینین چقدر رایگان تو 2هفته پیش و این هفته دانلود کردین

خطی که دانلود نداشته تو این 2 هفته نه تنها مشکلی نداشته بلکه این 150 مگ رو گرفته

ولی خطی که با اون دانلود داشتم قاطی زیاد میکنه حجم صفر میکنه مینویسه اعتبار زمانی و حجمی تموم شده در صورتی که هم حجم داشتم هم زمان و هم این 150 مگ هدیه به اون تعلق نگرفته

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •