با khazix بازی سخت نیست مثل همه چنپاس حتی شاید راحت تر یاد گیریش خیلی راحته یکم هم پا بگیره دیگه کسی حریف دارش نیست rengar هم که اصلا فکر خریدنش رو نکنید اینقدر که نرف شده هیچ کس نمیره سمتش خیلی ضعیفش کردن
با khazix بازی سخت نیست مثل همه چنپاس حتی شاید راحت تر یاد گیریش خیلی راحته یکم هم پا بگیره دیگه کسی حریف دارش نیست rengar هم که اصلا فکر خریدنش رو نکنید اینقدر که نرف شده هیچ کس نمیره سمتش خیلی ضعیفش کردن
کی همچین حرفی زده ضعیفه ؟؟ کازیکسو میترکونه تو لاین تاپ کجاش ضعیفه ؟؟داداش رنگار باز ندیدی الکی قاضی نشو !!!
الان از 20 به بعد شروع کنی به rune خریرن واست بهتره راحتتر میتونی بازیو جم کنی ترجیحا هم ad ap ببند هر صفحه rune هم تقریبا 12 تا 15 هزار آی پی میخواد![]()
سلام
اقا من lvl9 هستم اما riot point ام همون 400 مونده بوده . فقط ip point ام بالا میره .
چرا ؟؟![]()
اون پولیه.اون 400 تا هم داده مزه کنی خوشت اومد باز بخری![]()
wow چجور همچین حرفی میزنی!قبلا از اینکه nerfبشه اره ولی الان عمرا بتونه khazix رو تو تاپ بزنه سادیا!خیلی راحت رنجر رو میکشه khazix بعد الان همه میدونن رنجر خیلی ضعیف شده واسه همینه دیگه رنک پیک نداره!باور نمیکنی بیا فردا صبح 1v1 من Khzix u rengar
منم بهش میگفتم باور نمیکرد فردا حالشو بگیر تو میتونی![]()
یعنی چی پولیه ؟؟ خب باید از کجا خرید ؟؟ چند تومان ؟؟؟
واقعا بیهودست!
رنج سنی بازی و نوع پیم پلی باعث شده بیشتر پلیرها تو نرمال مخصوصا یه مشت بچه باشن که یا پولشون تموم شده از گیم نت میرن بیرون یا کلا زبان بلد نیستن
یا اینکه هزار کوفت دیگه
چند بازی اخیر همش 3vs5 بوده
نکته انحرافی داشت![]()
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)