تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 640 از 827 اولاول ... 140540590630636637638639640641642643644650690740 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,391 به 6,400 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

حـــــرفـه ای ramingsm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام عطا جان چند تا سوال داشتم
    اول اینکه آیا پر کردن هارد تا تمام ظرفیت مشکلی ایجاد میکنه یا مثلا بهتره چند گیگش خالی باشه؟
    دوم اینکه من الان یه wd my book خریدم نیازه فرمتش کنم؟(چون بی مشکل کار میکنه) ولی میپرسم چون گفتم شاید اگه فرمت بشه بهتر باشه
    سوم اینکه بعضی وقتا که هارد رو روی یک سیستمی وصل میکنیم که برنامه wd روش نصب نیست آیا اگه هارد را با ویندوز stop کنیم و کابل را در بیاریم مشکلی ایجاد میشه؟چون کامل خاموش نمیشه میپرسم
    چهار اینکه آیا Defragmentation هارد تاثیری روی عمر و هارد داره؟لازمه چند وقت یکبار انجام بدیم؟
    ببخشید سوالات زیاد شد

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام عطا جان چند تا سوال داشتم
    اول اینکه آیا پر کردن هارد تا تمام ظرفیت مشکلی ایجاد میکنه یا مثلا بهتره چند گیگش خالی باشه؟
    دوم اینکه من الان یه wd my book خریدم نیازه فرمتش کنم؟(چون بی مشکل کار میکنه) ولی میپرسم چون گفتم شاید اگه فرمت بشه بهتر باشه
    سوم اینکه بعضی وقتا که هارد رو روی یک سیستمی وصل میکنیم که برنامه wd روش نصب نیست آیا اگه هارد را با ویندوز stop کنیم و کابل را در بیاریم مشکلی ایجاد میشه؟چون کامل خاموش نمیشه میپرسم
    چهار اینکه آیا Defragmentation هارد تاثیری روی عمر و هارد داره؟لازمه چند وقت یکبار انجام بدیم؟
    ببخشید سوالات زیاد شد
    سلام و شرمنده از بابت تاخیر .

1. والا هاردهای اکسترنال بنده تا آخرین حد پر یعنی 100% هست و تا الان مشکل غیر عادی پیش نیومده (تجربه عملی) .
    2. نیازی نیست فرمت کنید مگر اینکه بخواهید چند پارتیشن بسازید .
    3. گاهی اوقات چاره ای نیست که به روش ویندوزی safely remove کنید . ولی توصیه میشه که برنامه را نصب کنید .
    4. اگر در کپی کردن دیتا دقت کنید بطوریکه مجبور به حذف و اضافه کردن مجدد آن نباشید و دچار fragment (پراکندگی) نشوند پس نیازی به defragment هم نیست . به هر حال بر خلاف هارد دیسکهایی که برای سیستم عامل استفاده میشوند و به خاطر حذف و ایجاد دیتا دچار پراکندگی زیاد میشوند برای هارد اکسترنال که صرفاً بعنوان آرشیو دیتا استفاده میشوند نیاز چندانی defragment نیست .

3. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مدلهای معمولی WD my passport دیگر تولید نخواهد شد .

در حال حاضر هاردهای اکسترنال پرتابل که بصورت NTFS فرمت شده اند شامل مدلهای elements و my passport Ultra و my passport slim هست .

5. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

مدلهای معمولی WD my passport دیگر تولید نخواهد شد .

در حال حاضر هاردهای اکسترنال پرتابل که بصورت NTFS فرمت شده اند شامل مدلهای elements و my passport Ultra و my passport slim هست .
    چرا تولید نمیشن؟ این مدلایی که فرمودید قابلیت و کاراییشون چیه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چرا تولید نمیشن؟ این مدلایی که فرمودید قابلیت و کاراییشون چیه؟
    1. متوقف شدن تولید یک مدل و جایگزین شدن مدلهای جدید به جای آن همیشه جزء سیاستهای یک کمپانی فعال در بازار هست .
    2. تفاوتها و قابلیتهای این سه مدل در این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشخص هست . مثلاً مدلهای elements ساده ترین هست ولی مدلهای Slim قسمت رویی آن از جنس آلومنیوم هست .

8. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

من رفتم هارد WD My Book 2TB گرفتم
    البته قبلش یه فروشگاه دیگه رفته بودم فروشنده گفت این مدل دیسکنتینو (ِDiscontinue) شده ... درسته؟
    بعد هارد رو پارتیشن بندی بکنیم بهتره یا اینکه فرقی نداره ؟
    (چون وقتی بدسکتوری بیفته و یا بخوایم مثلا از یه قسمت هارد بازیابی انجام بدیم ، با پارتیشن بنید راحت تر نمیشه؟)

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

یعنی می فرمایید مدل Slim بهترین نوع هارد وسترن هست؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من رفتم هارد WD My Book 2TB گرفتم
    البته قبلش یه فروشگاه دیگه رفته بودم فروشنده گفت این مدل دیسکنتینو (ِDiscontinue) شده ... درسته؟
    بعد هارد رو پارتیشن بندی بکنیم بهتره یا اینکه فرقی نداره ؟
    (چون وقتی بدسکتوری بیفته و یا بخوایم مثلا از یه قسمت هارد بازیابی انجام بدیم ، با پارتیشن بنید راحت تر نمیشه؟)
    1. مدلهای قدیمی که شکل ظاهری ساده تری داشتند دیگر تولید نمیشوند . ولی به هر حال WD my book با شکل ظاهر متفاوت همچنان تولید میشود .
    2. یکی از مزایای چند پارتیشن ساختن هارد دیسک ، همین موردی هست که گفتید . مشکلی هم نیست میتونید چند پارتیشن بسازید . ولی باید در استفاده و نگهداری دقت کنید که هارد دچار بدسکتوری نشه .

12. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یعنی می فرمایید مدل Slim بهترین نوع هارد وسترن هست؟
    بیشتر از لحاظ شکل ظاهری و اندازه با مدل ultra متفاوت هست وگرنه از لحاظ دیگر مثل کیفیت فرقی ندارند .

14. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

درود به عطای عزیز
    آیا نرم افزار و یا برنامه خاصی هست که سرعت کپی اطلاعات رو بالا ببره مثلا از 15 kb/s به 50 kb/s افزایش پیدا کند .
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •