تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 640 از 674 اولاول ... 140540590630636637638639640641642643644650 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,391 به 6,400 از 6731

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2011

پروفشنال vivabarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دوستان گزارشگر مسابقه تو بازی من انگار جای دیگه ای رو گزارش میکنه
    راه حلی داره؟
    ممنون
    البته می تونی گزارشگر بازی رو عوض کنی ؛ خود بازی علاوه بر گزارش انگلیسی ، دو تا زبان دیگه هم داره . در ضمن یه گزارشگر انگلیسی دیگه یعنی گزارشگر جام جهانی ( اندی توزند ) هم برای PES هست که می تونی از لینک زیر دانلود کنی :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه hrt488's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

نه، نمیشه!
    یکم بیشتر توضیح بدین منظورتون چیه؟ چه نسخه ای دارید؟ فارسی یا انگلیسی؟
    جان که همیشه خیلی خوب گزارش میکنه و این اصطلاحاتش خیلی به موقع و شگفت برانگیزه!!
    انگلیسی هست
    مثلا بازی رئال و بارساست ولی اسم بازیکنای منچستر رو میگه
    یا یهو میگه پنالتی یا گل در حالی که خبری نیست
    کلا انگار جای دیگه ای رو گزارش میکنه

نمیشه عوضش کرد؟
    ممنون

---------- Post added at 06:46 PM ---------- Previous post was at 06:44 PM ----------

البته می تونی گزارشگر بازی رو عوض کنی ؛ خود بازی علاوه بر گزارش انگلیسی ، دو تا زبان دیگه هم داره . در ضمن یه گزارشگر انگلیسی دیگه یعنی گزارشگر جام جهانی ( اندی توزند ) هم برای PES هست که می تونی از لینک زیر دانلود کنی :

کد:
    ممنون
    دانلود میکنم ببینم میشه یا نه

آخر فروم باز dverbame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Public_html

پيش فرض

سلام دوستان .. یادتونه گفتم تو مستر میرم وقتی بازی تو زمینه خودمه میندازه بیرون ...

هر پچی نصب کردم همینطور شده .. سیستمم عوض کردم
    نسخم رو هم و پچم رو هم

حالا من نسخه Pro.Evolution.Soccer.2011-RELOADED دارم که اون اولا از میهن دانلود گرفتمش ... البته میگم نسخه دیگه هم تست کردم

یکی از بچه ها که مسترش سالم سالم جلو رفته میشه پچش رو به منم لینک بده ؟ ممنونش میشم ... + سریالش ... مرسی

(اخه امروز با رئال مادرید مستر رو شروع کردم ... بازم تا رسید به وستای فصل و یک بازی ه تو خونه خودم بود صفحه و زمین سیاه شد ... گریم گرفته دیگه )
    Last edited by dverbame; 10-06-2011 at 18:42.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان .. یادتونه گفتم تو مستر میرم وقتی بازی تو زمینه خودمه میندازه بیرون ...
    هر پچی نصب کردم همینطور شده .. سیستمم عوض کردم
    نسخم رو هم و پچم رو هم
    حالا من نسخه Pro.Evolution.Soccer.2011-RELOADED دارم که اون اولا از میهن دانلود گرفتمش ... البته میگم نسخه دیگه هم تست کردم
    یکی از بچه ها که مسترش سالم سالم جلو رفته میشه پچش رو به منم لینک بده ؟ ممنونش میشم ... + سریالش ... مرسی
    (اخه امروز با رئال مادرید مستر رو شروع کردم ... بازم تا رسید به وستای فصل و یک بازی ه تو خونه خودم بود صفحه و زمین سیاه شد ... گریم گرفته دیگه )
    0- مسترلیگ ندارم که بهتون بدم.

1- مشخصات دقیق سیستمتون چیه؟
    2- سیستم عاملتون 7 هستش یا XP؟ 32بیت یا 64بیت؟
    3- نسخه بازی ای که بازی میکردید رو روی سیستم دیگه ای هم تست کرده بودین و سالم بود، اما روی کامپیوتر شما درست بود؛درسته؟
    4- از هیچ پچ و افزونه اضافی که استفاده نمیکنید؟
    5- نسخه قبلی و جدیده (reloaded) رو دانلود کردید(از کجا؟)؟ یا خریدید(مال چه شرکتیه؟)؟

انگلیسی هست
    مثلا بازی رئال و بارساست ولی اسم بازیکنای منچستر رو میگه
    یا یهو میگه پنالتی یا گل در حالی که خبری نیست
    کلا انگار جای دیگه ای رو گزارش میکنه
    اگه نسخه اصلی بازی هستش بدون دستکاری و پچی، بهتون اطمینان میدم 100% سالمه و مشکلی نداره؛ اونایی که شما میگید برای واقعی تر بودن گزارشه، مثلا خیلی وقت ها یه صحنه مشکوک به پنالتی یا گرفتن خطاست ولی داور یا صحنه رو ندیده یا بد دیده یا دیده و میخواد نبینه یا... و خطا نمیگیره یا پنالتی اعلام نمیکنه.
    ولی درمورد اسم بازیکن های منچستر گفتن دیگه اینطور نباید باشه! حداقل من به یاد ندارم وسط بازی X و Y، اسم از بازیکن های تیم Z بیاره!
    (اگر بقیه دوستان هم تایید کنن): مطمئنا بازی تون مشکل داره. پیشنهاد میدم هیچوقت متفرقه نخرید و متفرقه دانلود نکنید.
    Last edited by resident; 10-06-2011 at 21:34.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

سلام
    تو بازی اگه یکی از بازیکنان تکل بزنه اشتباهی یکی از بازیکنان دیگه تیمم تکل میزنه و اخراج میشه،چه جوری درستش کنم؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    تو بازی اگه یکی از بازیکنان تکل بزنه اشتباهی یکی از بازیکنان دیگه تیمم تکل میزنه و اخراج میشه،چه جوری درستش کنم؟
    سخت توضیح دادین؛ منظورتون اینه که الان بازیکن شماره 4 رو انتخاب کردید و دارید با اون میرید و تکل میزنید، اما به جای شماره 4، اون یکی بازیکن مثلا شماره 3 تکل میزنه به حریف و اخراج میشه. آره؟
    اگه اینطوره دلیلش تغییر انتخاب خودکار بازیکنان توسط کامپیوتر (یا همون هوش مصنوعی) هستش. دو تا راه دارید:
    1. حواستون باشه و به موقع تکل بزنید. با چندبار تمرین و بازی کردن دستتون میاد که هوش مصنوعی کی بازیکن انتخابی رو عوض میکنه.
    2. درجه دخالت و اثر هوش مصنوعی روی انتخاب بازیکنان رو تغییر بدید. برای این کار؛ توی بخش انتخاب side (که هردسته ای کدوم طرف بازی کنه)؛ اگه اشتباه نکنم کلید مربع (یا همون X جوی استیک) رو میزنید و از منوی ظاهر شده میتونید Assistant رو تغییر بدید. البته حواستون باشه که با کم کردنش توی یه سری از موقعیت های دیگه باید خودتون دست به کار بشید و با L1 یا همون LT بازیکناننتون رو انتخاب کنید.
    دیگه بسته به مهارت خود شماست که راه اول رو برید یا دوم؛ اما اگه اهل بازیکن عوض کرن نیستید و به انتخاب بازیکن اتوماتیک عادت دارید همون راه اول رو برید و سخت هم نیست.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض کمک برای آنلاین شدن

سلام.کسی میتونه به من کمک کنه
    من از سایت کونامی آی دی کونامی و پسورد رو برای آنلاین گرفتم اما وقتی که تو بازی می زنم یه کد داره به اسم رجیستریشن کد که موقع لوگین خود سیستم می زنه.
    اونو ارور میده و آنلاین نمیشه.میتونید کمکم کنید؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من از سایت کونامی آی دی کونامی و پسورد رو برای آنلاین گرفتم اما وقتی که تو بازی می زنم یه کد داره به اسم رجیستریشن کد که موقع لوگین خود سیستم می زنه.
    شما نمیتونید آنلاین بازی کنید و آپدیت های کونامی رو از داخل بازی دریافت کنید؛ مگر اینکه نسخه اصلی بازی که سریال معتبر هم داره رو داشته باشید.
    برای آنلاین بازی کردن نیاز به سریال معتبر هستش و هرکسی توی بخش آنلاین باتوجه به منحصر بودن سریالش شناخته میشه. توی 10صفحه اخیر این تایپیک توی یکی از پست ها دوستان سایتی رو معرفی کردن برای خرید سریال معتبر به قیمت 32هزار تومن، میتونید از اون طریق سریال معتبر بخرید و اقدام به آنلاین بازی کردن کنید. به این نکته توجه داشته باشید که اگر دو نفر توی ایران هستید و میخواهید باهم بازی کنید، پس هردوتون به سریال معتبر منحصر نیاز دراید و باید دو تا سریال بخرید.
    Last edited by resident; 12-06-2011 at 13:13.

اگه نباشه جاش خالی می مونه treason_boys's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

برای آنلاین فقط فقط فقط باید بازی ارجینال رو بخرید که سریال نامبر اصلی(یا همون کد رجیستر) رو موقع لاگین می زنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام خسته نباشید من یه لبتاب lenovo z360 دارم که گرافیک 1 گیگ جیفورس داره و ویندوز 64 بیتی روی لب تابم نصب هستش. بازی pes 2011 رو نصب کردم ولی زمان اجرای بازی از گرافیکم ارور میگیره و میگه که گرافیکت کمه ولی با ردن گزینهignore بازی بالا میاد ولی نمیتونم بازی رو با گرفیک hight یا medium بازی کنم. تو قسمت تنظیمات بازی هم گرافیکم رو 64 نشون میده. چطور میشه این مشکل رو حل کرد؟؟؟
    در ضمن بازی نید فور اسپید رو هم نصب کردم ، با گرافیک افتضاح بالا اومد.

کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •