تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 640 از 1291 اولاول ... 1405405906306366376386396406416426436446506907401140 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,391 به 6,400 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

حرف شما درست، باید امتحان کرد و دیدش که اوضاع اون جا چطوره، گفته میشه که ایرانسل فقط توی 7 استان تونسته مجوز بگیره و نمیتونه توی شمال یا جای دیگه آنتن بذاره اما نمیدونم چرا توی همین استان تهران هیچ کاری نمیکنه چرا نمیره توی فیروزکوه یا رودهن و پردیس بومهن دماوند گیلاوند لواسان شهرک صنعتی خرمدشت قیام دشت پاکدشت پرند ویا کلی شهر دیگه که طبق پرس و جوهایی که کردم اونجا ها اینترنت کمه و یا کیفیت نداره. حتی در نمایشگاه هم که من پیگیر شده بودم گفتن که ما از اینجاها تقاضا زیاد داریم و به محض دادن مجوز فورا آنتن میذاریم اما مجوز نمیدن.
    من توی این موندم که چرا ایرانسل پیگیری نمیکنه و آنتن نمیاد بذاره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوستان کسی میدونه که اینی که توی سایت ایرانسل نوشته حقیقت دار:

با این حال، در صورتی که کاربر به طور غیرمعمول از پهنای باند استفاده کرده و به دانلود بیش از حد اقدام نماید، از دوره بعدی، سیاست محدودسازی پهنای باند در مورد وی اعمال خواهد شد و از آن پس، قادر به استفاده از سرویس، به صورت نامحدود نخواهد بود.

چون من میخوام 2 مگ بگیرم و دانلودم زیاده.
    حالا با این تفاصیر کسی تا حالا برای دانلود زیاد به مشکل برخورده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوستان یه سوال؟

من ترافیکم 200 مگا بایت دیگش مونده اگه تموم بشه اینترنتم قطع میشه؟ اگه دوباره شارژ کنم سر ماه میسوزه؟ از بین میره؟

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

تغییر سرویس ها در دوره بعد اعمال میشه یعنی از اول ماه

مطمئنا از سرعت نامی خودشون بیشتر نیست یعنی16 برای 128 و 32 برای 256 پینگ هم فکر نمیکنم فرقی داشته با سرویس های محدود
    خوب روز 30 دي اينترنت من قطع ميشه يا مصرف آزاد برام ميخوره؟؟يعني تا سر ماه پولش بريزم بعد فعال ميشه؟؟؟ يا از الان بايد پول تغيير تعرفه جديد رو بريزم؟؟ اگه بريزم نميپره چون زياد حساب كتاب نداره.

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوستان کسی میدونه که اینی که توی سایت ایرانسل نوشته حقیقت دار:

با این حال، در صورتی که کاربر به طور غیرمعمول از پهنای باند استفاده کرده و به دانلود بیش از حد اقدام نماید، از دوره بعدی، سیاست محدودسازی پهنای باند در مورد وی اعمال خواهد شد و از آن پس، قادر به استفاده از سرویس، به صورت نامحدود نخواهد بود.

چون من میخوام 2 مگ بگیرم و دانلودم زیاده.
    حالا با این تفاصیر کسی تا حالا برای دانلود زیاد به مشکل برخورده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    منم این سوالو پرسیدمکه یکی از دوستان جواب داد این قانون فعلا معلق هست و گذاشتن برای زمانی که کابرانشون زیاد میشه!

رو حساب این حرف من تقریبا 18 ساعت و گاها 24 ساعت دانلود می کردم!

اگر این قانون واقعا باشه احتمالا با این حجم دانلودی که داشتم محدود بشم...
    تا آخر دوره باید نشست و در آخر دید گیر میدن یا نه! خبرشو میدم

6. این کاربر از Alireza Taji بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

با تشکر

منم امروز زنگ زدم 707 و گفت اگردر طول ماه 24 ساعت دانلود کنی اینجوری میشه،یعنی اگه از تمام ظرفیت سرویس برای دانلود استفاده کنی مثلا اگر بخوای با اکانت 2 مگ دانلود کنی 30 روز میشه 600 گیگ، من که ماهی اینقدر دانلود ندارم.

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

می خوام ببینم در طول 24 ساعت با ایرانسل(256) چقد می تونم دانلود کنم؟
    تو حساب کن هر ثانیه 30 کیلو بیت دانلود کنی دیگه

اگر سرعت دانلودت 30 کیلوبیت فرض بشه و 24 ساعت مشغول دانلود باشی در 24 ساعت 2.5 گیگ دانلود می کنی!

منم یه سوالی دارم می خوام بدونم اگه یک 256 یا 128 نامحدود بگیرم سرعتش چقدره؟از لحاظ پینگ خوب هست یا نه؟

با 256 ، سرعت دانلود من بین 30 تا 40 و گاها 50 متغیر هست.

پینگ ثابت نیست و بسته به مکانی که هستی متغیر هست.

پینگ الان من اینه:

تا جایی که تست دیگران را دیدم در حالت نرمال برای اکثریت پینگ زیر 300 هست.

آخر فروم باز denzelmovie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوستان امروز کارشناس ایرانسل اومد مودم BM632W رو امتحان کرد ولی آنتن نداد
    یک مودم FMM130 هم داشت اون رو تست کرد و 4 چراغ مودم روشن میشد ولی توی اتاق خودم اصلا هیچ مودمی آنتن نمی داد بعد بردش کنار پنجره که اونجا آنتن میداد و این مودمی که داشتم رو برگشت داد و گفت یک بار دیگه ثبت نام کنم و مودم FMM130 رو انتخاب کنم
    فاصله ی اونجایی که مودم قرار میگیره تا سیستم تقریبا 6 الی 7 متر است، میخواستم ببینم مشکلی درست نمیشه؟ سرعت اینترنت کم نمیشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام
    من می خوام وایمکس بگیرم .. شما از ایرانسل راضی هستین؟ بین ایرانسل و مبین نت کدوم بهتره؟ می خوام تهران و مشهد آنتن بده بعد بین اعتباری و دایمی چه فرقی هست ؟؟ من هر چی می خونم سایت ایرانسل و حالیم نمی شه .. من مثلااااااااااااااا ADSL دارم از محابرات ککه هر وقت دلش بخواد قطع می شه و کسی جوابگو نیست ... تا بخوام از یه شرکت دیگه نت بگیرم می میرم از بی نتی حالا واسه وقتایی که قطع می شه می خوام وایمکس بگیرم ...پبشنهادتون چیه؟
    ممنون

پروفشنال Mr. M.S.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    1::

پيش فرض

سلام
    من مشترک اعتباری 1 مگ هستم.
    می خواستم بپرسم کجا باید ببینم چقدر پول توی حساب وایمکس دارم؟ (چقدر باید برای ماه بعد واریز کنم؟)
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •