EA36 با گارانتی رهجو 1360
و ایسوس هم حدود 1300
EA36 با گارانتی رهجو 1360
و ایسوس هم حدود 1300
با سلام....من از بین مدل های زیر موندم کدوم رو بخرم
1- HP DM4-1080
2- Sony EA 25 FX
میگم من واسه داداشم همین core i7 رو از مدل y560 لنوو سفارش دادم اون بیشتر کارش با نرم افزارهای 3d هستش و مکانیک میخونه واسه طراحی با catia و 3d max کار میکنه اصلا ارزش داره پولی رو که میخام بابت این برند ها بدم که cpu بالا دارنcore i7 برم apple با این مشخصات بخرم مثلا با 1630000تومان برم این مدل رو بخرم؟
Apple MC374LL/A
سی پی یو : Intel Core 2 Duo P8600 2.4GHZ 1066 3MB Cache
رم : 4GB 1066
هارد: 250gb
گرافیک:NVIDIA GeForce 320M 256MB DDR3
ورودی خروجی:
Headphone JackMicrophone InputUSB 2.0 x 2FireWire 800 (up to 800 Mbps)Mini DisplayPortiSight Cameraصفحه نمایش:Screen Size:
13.3"
Type:
Glossy
Resoloution:
1280x800
Backlight:
LEDامکانات دیگر:
ColorSilverWeight2.04 kgOriginMade in ChinaFactory Warranty3 year limited warrantyمن خودم مهندسی کامپیوتر میخونم و زیاد اهل بازی نیستم تنها بازی که می کنم PES هستش اونم بعضی وقتا و کارم با نرم افزارهای flash و کلا طراحی سایت برنامه نویسی با مجموعه ی visual dot net و MATLAB وخلاصه کارای مولتی مدیا شما نظر بدین.ارزش داره بابت اپل همچین پولی بدم؟؟؟؟کانفیگ های core i7 اپل بالای 2500000تومنه .والا موندم .نمیدونم کمک کنین.
من کلی دنبال 3140 گشتم ولی انگار موجود نبود.
تا 1200 چیزی هست که گرافیک 5650 روش باشه ؟ از دل یا سونی باشه
تو سونی دو تا مدل هست EB3MFX و EA3MGXولی قیمت هاش بالا هست
از هیچ کدوم از Asus ها خوشم نیومد ولی 3052NR رو تا حدودی می پسندم.اما این مدل هم صفحه نمایش نسبتا ضعیفی داره و بلوری هم نداره؟آیا صفحه کلید این HP بک لایت داره؟
اگر بخوایمتمام اون مشخصاتی که دادم رعایت بشه چه مدلی رو پیشنهاد می کنید؟
فکر کنم بیشتر در برند سونی باید جستجو کنیم.
اگه قرار بود با اون مشخصاتی که دادید مدلی پیدا بشه که پیشنهاد میدادم !
صفحه نمایش این مدل از ایسوس بهتر از سری DV6 هست ولی 17 اینچ کمی حملش سخته.
از HP همون مدل 3052 خوبه.
برخی DV6 ها بک لایت دارند ، لینک مشخصاتش رو دادم تو این چند صفحه ، می تونید مشاهده کنید
محصولات اپل کیفیت ساخت بالایی داره و در کنارش هم زیبایی و کلاس خاص....
اما برای کار هایی که شما از یک نوت بوک توقع دارید زیاده ، دقیقا با 900 تومان میشه دستگاهی خرید که نیاز های شما رو تا 3 سال دیگه برطرف کنه!
درسته حرف شما متین ببینید بحث من سر اینه که من با این بودجه می تونم تو برندهای HP و IBM یا Asus
یه سیستم با کنفیگ بالا بردارم با سی پی یو Core i7 ولی این مدل اپل سی پی یو Core 2 Duo منظورم اینه اگه بعدا خواستم نرم افزارهای دیگه کار کنم ممکنه جواب کارمو نده؟؟؟ شما منظورتون اینه که این بیشتر از اون کارهایی که من میخام هم جواب میده؟؟؟؟؟
یا اگه بخام صرفا با مک کار کنم خوبه و جواب میده؟؟؟؟
تو ویندوز نمیشه روش حساب باز کرد؟؟؟؟مپلا تو بحث رندر گیری نرم افزارAdobe Premire ؟؟؟؟
دوست عزیز ممنون از راهنماییت ولی اون ترتیبی که نوشتم ,ترتیب الویتام بودن, من سبکی خیلی واسم مهمه منظورم اینه که بیشتر از 2 کیلو نشه واسه همینم هست که می خوام تا 1.5 یا حتی بالاتر هزینه کنم
بازم ممنون که جوابمو دادی( ممکنه بیشتر راهنماییم کنی؟ مرسی)![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)