این image retention رو می شه یکی توضیح بده چیه؟ همون upscaling منظوره؟
این image retention رو می شه یکی توضیح بده چیه؟ همون upscaling منظوره؟
توروخدایکی جواب من روبده![]()
???????????????????/
- image retention باقی ماندن موقت تصویر ثابت مثل لوگو شبکه های تلویزیونی روی صفحه است. حداکثر بعد چند ساعت برطرف میشه.
- Upscaling یه جور بزرگنمایی تصاویر است. یعنی مثلا کیفیتهای SD با وضوح 720x576 رو تا حدودی برای نمایش در تلویزیونهای HD بزرگنمایی کرد و وضوحش رو کمی افزایش داد.
vt20 در محیط با روشنایی پایین تصویرش بهتر به نظر میرسه و st30 در محیط با روشنایی بالا . vt20 رنگ های کمی دقیق تر و عمق رنگ مشکی عمیق تری تولید می کنه که تو صحنه های تاریک فیلم ها وقتی در یک محیط تاریک مشغول تماشایید خودشو نشون می ده .
با توجه به این موارد و موارد جزیی دیگر و البته با توجه به فاکتور خیلی مهم قیمت در بیشتر موارد st30 انتخاب خیلی بهتری هست .
[/COLOR]
برو سراغ Panasonic u30 ... شک نکن .
Last edited by unepus; 19-10-2011 at 15:43.
lcd/led خوب توی این رنج وجود نداره و led های گرونتر هم به صرفه نیستند .
تنها انتخاب مناسب زیر 1400 (براساس قیمت تهران) Panasonic p42u30 هستش .(قیمت 1.245)
Last edited by unepus; 19-10-2011 at 16:03.
سلام
ممنون که لطف کردین و جواب دادین . البته من الان اصلا قیمت بازار رو نمیدونم اما خیلی هم با شما مووافق نیستم چون تا چند وقت پیش سامی c650 که خیلی تعریف میکردن ازش همین رنج قیمت بود پس فکر کنم بشه تو این رنج مدل خوبی پیدا کرد. البته اگه قیمتها خیلی فرق نکرده باشه
بازم ممنون
بقیه دوستان نظرشون چیه؟؟
راستی قبلا دوست عزیز (( تنها)) اینجا جواب میدادن سوال دوستان رو نمیدونم کجان ظاهرا نیستن ؟؟؟
باتشکر
lcd c650 سامسونگ که سال قبل تو بازار بود نسبت کیفیت به قیمت خوبی داشت ولی امسال جایگزین مناسبی براش نیومده .
توصیه من این است که قبل از خرید lcd کمی هم در مورد پلاسما تحقیق کنید چون در چند سال اخیر رشد کیفی خوبی داشته و نسبت کیفیت به قیمت اونا نسبت به lcd/led ها خیلی بهتر شده
ممنون
الان 650 تو بازار یافت میشه؟؟؟
اگه پلاسما بخام که مطمئنا باید برم سراغ پانا
الان با این رنج پلاسما چی خوبه؟؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)