لینک این فایل ادیت رو میدی دوست عزیز؟
بهترین پچی هم که برای هست بگید آخه چند تا پچ تو این تاپیک مشاهده شده.
این فایل PESEdit.com_2010_Patch_0.21_2 هم حتما باید دانلود بشه؟لینکش کجاست؟
مرسی
لینک این فایل ادیت رو میدی دوست عزیز؟
بهترین پچی هم که برای هست بگید آخه چند تا پچ تو این تاپیک مشاهده شده.
این فایل PESEdit.com_2010_Patch_0.21_2 هم حتما باید دانلود بشه؟لینکش کجاست؟
مرسی
Last edited by shahi666; 23-10-2009 at 22:16.
توی اون پچ، 1 فولدر بود به نام Save که توی اون فولدر 1 دونه فایل بود که آخر اسمش Edit بود
یکی لطف میکنه کامل ترین پچ موجود رو که تا حالا اومده بزاره
کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــک
بچه ها حتما Kitserver 9.02 رو بگیرین توش یه فایل config.exe هست، اونجا aspect ratio رو auto بذارین، دیگه بازیکنا تو بازی کشیده نخواهند بود حتی حس می کنم گرافیک بازی هم یه ذره بهتر شد بعد از این که اینو set کردم
یعنی هیچکی نمیدونه کدوم پچ از همه بهتره؟؟؟/
بچه هایی که دوست دارند پچ ها رو دانلود کنند توی این سایت همه ی پچ ها هست:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این سایت پچ زیاد داره میتونین هر کودوم رو که میخواید بگیرید
من امشب تونستم با همون برنامه cheat engine سوپر استار رو برای مستر لیگ آنلاک کنم . من یک مستر لیگ با تیم بارسلون راه اندازی کردم و دو تا بازی با تیمهای والنسیا ( بازی سوم ) و لاکرونیا ( هفته چهارم ) انجام دادم و فکر میکنم تیمها نسبت به تاپ پلیر کمی قوی تر شدن اما واکنش دروازه بانها خیلی بهتر شده . میخواستم شما هم با دانلود این فایل ( آپشن فایل و یک سیو توی اسلات سیزدهم ) و نصب اون توی پوشه مربوطه یک تستی ازش داشته باشین . فقط توی بخش options مود مستر لیگ نرید چون من با هک کردن و تقلب لول بازیو بالا بردم بازی ارور میده .
در ضمن اگه ممکنه از بازی سوم که در مقابل والنسیا قرار میگیرید شروع کنید و دو تا بازی اولو skip کنید .
یک نکته مهم قبل از نصب این دو فایل حتما از آپشن فایل و بفیه فایلهای مربوطه ( سیوها و بقیه موارد ) یک کپی بدارید حجمشون زیاد نیست . تاکید میکنم حتما این کار رو بکنید تا آپشن خودتون پاک نشه .
این فایل آپشن و سیو مستر لیگ :
همین پچ از همه بهتره دیگه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)