خب اگر من الان از ورلد 4 بیام ورلد 9 ، هیچ مشکلی برام پیش نمیاد ؟؟ پول و وسایلم تغییری نمی کنه ؟؟ اسکیل ها و کوئست ها چطور ؟؟؟ اگر بخوام بیام باید در قسمت Login ورلد 9 رو انتخاب کنم دیگه ؟؟![]()
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
خب اگر من الان از ورلد 4 بیام ورلد 9 ، هیچ مشکلی برام پیش نمیاد ؟؟ پول و وسایلم تغییری نمی کنه ؟؟ اسکیل ها و کوئست ها چطور ؟؟؟ اگر بخوام بیام باید در قسمت Login ورلد 9 رو انتخاب کنم دیگه ؟؟![]()
ورلد ها هيچ ربطي به هم ندارند. شما ميتوني توي يه ورلد لول 20 باشي اما توي يه ورلد ديگه لول1. اگه الان ورلد 9 را لوگين كني بايد از لول 1 شروع كني. ورلد چهار هم سر جاش ميمونه.
ورلد چهار لول چندي؟
مثل اینکه ورلد 4 هیچ ایرانیی نداره
آره ؟
دارم اما اعتبارش صفره.کسی پایپال داره به من بده ؟
بخوای یوزر و پسش و می دم بهت
============
اسمایل غلط زدن روی زمین و خندیدن : دیخب اگر من الان از ورلد 4 بیام ورلد 9 ، هیچ مشکلی برام پیش نمیاد ؟؟ پول و وسایلم تغییری نمی کنه ؟؟ اسکیل ها و کوئست ها چطور ؟؟؟ اگر بخوام بیام باید در قسمت login ورلد 9 رو انتخاب کنم دیگه ؟؟
حكم بازداشتت رو دارم.7- لطفا در هنگام جواب دادن به سوالات از به کار گيري الفاظ و جملاتي که باعث دلسردي کاربر سوال کننده شود خودداري فرماييد. اين را بدانيد که اين سايت محل آموزش است و کساني هستند که سوالهايشان بسيار ابتدايي مي باشد. لذا از به کارگيري کلماتي که باعث شود کاربر به جاي گرفتن جواب سوال خود دلسرد شود اکيداً خودداري فرماييد.
لول 5
در ضمن ورلد 4 10-11 تا ایرانی داره اما اونها لول هاشون بالاست !! ( حدود 13 - 14 ) .. البته از روی نام کاربریشون حدس می زنم ایرانی باشن ...
انشا الله خودم اولین شهر پارسی رو توی ورلد 4 بزودی ایجاد می کنم ...
Last edited by mohrd; 20-03-2009 at 23:27.
ااا مگه کسی تو این تایپک از کسه دیگه ای هم ناراحت می شه؟ : دیحكم بازداشتت رو دارم.
راستی اگه اسمایل خودش رو می دیدید مشخص بود که خودش خندیده و شوخی کرده![]()
من تا ورلد 8 تو همه ورلدها هستم![]()
دوستان اگر عضو یک شهری بشی بعدا می تونی ازش جدا بشی و به یک شهر دیگه بپیوندی ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)