با سلام وخسته نباشید به دوست عزیزم krauser جان
krauser جان edit تیم های استقلال وپیروزی تموم نشد
خیلی مهمه
اگه تموم شده هر چه سریع تر لطف کن لینک دانلودش بذار .
با تشکر از شما دوست عزیز
قربانتان .
با سلام وخسته نباشید به دوست عزیزم krauser جان
krauser جان edit تیم های استقلال وپیروزی تموم نشد
خیلی مهمه
اگه تموم شده هر چه سریع تر لطف کن لینک دانلودش بذار .
با تشکر از شما دوست عزیز
قربانتان .
مهم و دسته اول : حال بازی آپدیت میشه....
اونایی که آپدیت پچ 1.20 به بالا رو دانلود کردند برند به سیستم ستینگ و Image جدید رو با دانلود خود بازی دانلود کنن
اين پچ به هيچ وجه از طرف كونامي منتشر نشده و آخرين پچي كه اومده 1.20 هست.
دوست عزيز خواهشا فايلي كه ميذاريد، سازنده اش رو هم ذكر كنيد يا حداقل منبع.
سازنده خودم هستم. (Fouad-PES)
آموزش 1گیگابایتی که صفحه قبل لینک دانلودش رو براتون نوشته بودم، از دوبخش تشکیل شده:
1- یک فایل 700مگابایتی شامل نحوه دفاع، پاسکاری، شوت، سانتر، ضربه آزاد، دریبل و... که هر یک از این بخشها بر روی تصاویری از بازی به زبان انگلیسی بیان شده
2- یک فایل 300مگابایتی شامل معرفی پستهای مختلف بازیکنان و تفاوت آنها با هم(مثلاً تفاوت پست cb با cwp و یا تفاوت پست smf با wb)، آشنایی با استراتژی های مختلف بازی و نحوه بکارگیری آنها(مثلاً حمله بر اساس سانتر از جناحین و یا بر اساس ضد حمله و...)، آرایش تیم بصورت دفاعی یا تهاجمی و... که هر یک از این بخشها بر روی تصاویری از بازی به زبان انگلیسی بیان شده است.
موفق باشید...
Last edited by mnkamran; 18-02-2009 at 19:25.
دوست عزیز ممنون از توضیحات و لینکی که دادی .من این فایل 11 کیلو بایتی که پسوند torrent داره رو از رپید شیر گرفتم اما ویندوز این فایلو نمیشناسه .این فایل باید با چه برنامه ای باز بشه؟
کی گفته نمیشه ؟
یکی میتونه با دسته بازی کنه و یکی هم میتونه با کیبورد بازی کنه ! البته شما یاد نداری
دوست من از روی باد معده که حرف نمیزنی یا چرا !؟
اصلا میدونی pes یعنی چی !؟
[LEFT]Following this being updated, you will need to go into the system settings menu and click Download, to which is will say a new download is available. This will then update the transfers for the January window and add new youngsters to pretty much every squad. Following the download, you must overwrite your edit data file and then save the new one. Nothing needs to be deleted. Finally, turn off the game and restart. When doing so, you will be prompted on the main screen to once again overwrite saved data. Click yes once more. Now, you should have all the latest transfers done, players added, but kit and logo data still remaining in tact. This worked for me, and also kept my editing team, Wolves in the game. I edited over TEAM A.
Certain players have noticeable stat increases, especially if you play the game with a certain team alot. For me, Gabby’s pace has greatly increased as a Villa forward. I am sure you guys will all notice little stat changes for your players and teams. The option file SHOULD NOT overwrite any kit data or saved leagues/cups, although PESGaming.com takes no responsibilty for any loss of saved data at all.
Finally, by the looks of things, there are no new graphical or gaming features included in the update, meaning no new boots or no trophy support (PS3). Hope that helps a few people!
PES 2009: Free January Transfer Window
Konami Digital Entertainment GmbH has announced the release of a free download containing all the moves within the January transfer window for PES 2009.
The download will be available as of today to users of PES 2009 for PLAYSTATION®3, Xbox 360 and PC-DVD. It’s accesible via the game system settings and will bring all club sides’ rosters in line with all the transfers made before the end of the January 2009 transfer window. Hundreds of players have been updated and corrected according to their moves, with approximately 200 new players added to the game for the first time. The stats of thousands of players have also been refined, in line with their performances so far this season.
The new team data follows an update released yesterday, which corrects small technical issues within PES 2009, including the importation of photo data. These downloads further demonstrate Konami’s commitment to continually updating PES 2009, with further exciting downloadable content set for release in the coming[/
LEFT]
Last edited by google_boy07; 18-02-2009 at 23:40.
اتفاقا تازگیا معلوم شده بازی pes2009 رو اصلا کونامی نمیسازه توی یکی از روستاهای ایران مونتاژ میشه.
شرمنده که شوخیم یکمی بی مزه بود ولی... اظهار نظر خوبه ولی بهتره آدم از حرفی که میزنه حداقل 50 درصد مطمئن باشه شما اصلا دانلود کردی ؟ اصلا نصب کردی؟ خوب دانلود نکردی نصب هم نکردی که ببینی این پچ 1.30 هست. موفق باشی رفیق
دقت نکردم ببینم کی ساخته منم از تو همین فروم دانلود کردم. ولی باید بگم کارت عالیه پسر خیلی ناب درست کردی اگه واسه پرسپولیس هم به همین خوبی ساختی GDB فولدرش رو بذار دانلود کنیم عمرت رو دعا کنیمدوست عزيز خواهشا فايلي كه ميذاريد، سازنده اش رو هم ذكر كنيد يا حداقل منبع.
سازنده خودم هستم. (fouad-pes)
Last edited by Spaniuly; 18-02-2009 at 23:59.
سلام
یکی میتونه یه آموزش جامع از چیدن ترکیب توی pes2009 بده ؟
چون افرادی مثل من هستند که فقط با بعصی از بخش های اصلی مثل ترکیب و جابجائی بازیکن ها و جابجائی مکان بازی کن ها در زمین آشنا هستند و بقیه ی قسمت ها رو نمی دونن برای چیه !
میشه یه توضیح یا یه آموزش کلی بدید ؟؟
خیلی خوشحالم تونستم فایل cv0f جدید رو دانلود کنم از توی بازی جالبه بدونین فقط 38 کیلو بایت حجمش بیشتر از فایل cv0f قبلی هست شاید بهتر بود این رو روی قبلیه اعمال میکرد تا ملت مجبور نباشند یه بار دیگه 180 مگ دانلود کنن ولی خوب به لطف آی اس پی تونستم با سرعت 512 در عرض کمتراز یک ساعت دانلود کنم
تغییرات جالب و شنیدنی:
تیموریان کاملا حذف شده(به یه تیم دسته اولی قرض داده شده واسه همین توی فولام نیست)
آرشاوین توی آرسنال هست
جو توی اورتون هست بازیکنهای جدید به تیمهای بزرگ مثه من یونایتد و چلسی و غیره اضافه شده
حالا دیگه این لئو فرانکو هست که فیکس هست توی اتلتیکو نه گریگوری کوپه
و یه چیز جالب... نکونام و شجاعی هر دو فیکس اوساسونا شدند
و خیلی تغییرات که همگی توی فصل ترانسفر صورت گرفت بد نیست دانلود کنید شما هم
نه دیگه تمام زحماتم به هدر رفت با این آپدیت جدید حالا باید بشینم دوباره از نو ادیت فایل بسازم این بار سومی میشه که از نو شروع میکنم نگران نباش هفته آینده یه چیز ناب میسازم شک نکن لوگوهای استقلال و پرسپولیس رو هم توی ادیت فایل نمیذارم توی کیت سرور قرار میدم فقط اسامی فیک رو با ادیت تصحیح میکنم و بازیکنان شاغل در بوندس لیگا رو ترانسفر میکنم به بوندس لیگایی که روی other league B ساختم
Last edited by Spaniuly; 19-02-2009 at 01:47.
سلام
یه سوال داشتم میشه قدرت بازیکنارو توی لیگ بالا برد اخه وقطی 2،3 تا بازی میری بازیکنا دقیقه 30 بازی دیگه جون ندارن
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)